Komšija mi počeo malo previše prodavat stvari...100% za Black Ops
Čiji komšija? Jel ja? Sorry.
A reci mi jel tko imao iskustva s matičnom pločom Gigabyte GA-M52S S3P ?
Komšija mi počeo malo previše prodavat stvari...100% za Black Ops
Ma ne ti nego Luxxy...iz S.B.-a je pa mi je komšija
Ma ne ti nego Luxxy...iz S.B.-a je pa mi je komšija
Sve je OK. Trebaš samo napisat My komšija i gotovo da ne misle da sam to ja. hehe.
U qurcu sam sa buđetom. Dakle: Trebam hard od 1TB i GTX 470 grafu. The problem is imam samo 1800kn na raspolaganju. Imate ideju kako da stvorim novac?
Uzmi radije GTX460?
U qurcu sam sa buđetom. Dakle: Trebam hard od 1TB i GTX 470 grafu. The problem is imam samo 1800kn na raspolaganju. Imate ideju kako da stvorim novac?
Sinko reći ću ti dvije stvari što znače tri: Red, Rad, Disciplina
Ili ona stara: Snađi se druže
Bok svim birtašima, pa je da itekak ljepuskast recimo mos isprobat i Linux Mint verziju kad si vec navalil Linuxirat.
Prekrasno izgleda.
Krešo, šta radiš sa štednom žarulje ako pregori? Jel bacaš ili ?. Ja sam napravio novu žarulju tj neoneske i sve šljaka. Sam svoj majstor.
Bok svim birtašima, pa je da itekak ljepuskast recimo mos isprobat i Linux Mint verziju kad si vec navalil Linuxirat.
Prekrasno izgleda.
Krešo, šta radiš sa štednom žarulje ako pregori? Jel bacaš ili ?. Ja sam napravio novu žarulju tj neoneske i sve šljaka. Sam svoj majstor.
Ja ih bacim....jbg to su ipak žarulje sa plinom i malim driver-om iliti elektroničkim sklopom (ona tiskana pločica)...bacim pokvarenu i kupim novu
Ja ih bacim....jbg to su ipak žarulje sa plinom i malim driver-om iliti elektroničkim sklopom (ona tiskana pločica)...bacim pokvarenu i kupim novu
Ako s elektrićna skopove pregori onda nevrijede, samo ako žarulje s plinom otišla. Kupim ja neon cijevi i još 4 žice prespojim tj lemim ga eletroničku ploču i neon utikač, a kod grle makne i nađe kabel koji se ušteka na struju. Složio na strop u podrumu i kad upalim Voila. još nije pokvarila i rade 5 g.
Ste vidjeli kako su zeznuli ove za Black Ops ljudi platili key-eve i sve,a frajera nema....
uvečer komadi...
Ne nego base-host
Ne,oni s nekih drugih stranica su ih sje
Ne nego base-host
Sto je sad to?
kad bi znali pozdraviti....
Večer ljudi....Kako ste?? :D :D
haha,,,a čuj ni ti ne izgledaš .....loše......
Večer svima
et vidiš da ima....
Evo neke slike,možete s ovim kodom raditi što hoćete:javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0
Slika 1.
Slika 2 Slike su malo bezveze al to sam samo za probu napravioUh umalo sam zaboravio reći:Dakle kada to napravite,to neostavlja posljedice,nego najbolje da vi odmah napravite screenshot
večer jazavci
EDIT: i jazavice
Večer narode....eto me iz Minecraft-a...napokon sam završio BIG GUN Alpha...sutra slijedi Beta
Za one koji ne igraju Minecraft i ne prate moj projekt evo mali hint:
- pravim ogromni top po
.......samo 3 puta veći sistem
Trebam vašu pomoć.....nemam neko hebačko ime za to čudo...jel može malo primjera bilo hrvatskih ili engleskih imena...samo nek nešto posebno znači
Na takve stvari sam i mislio.
Nisam jedan od onih koji bi "pare bez po muke".