ja se sa ikonicama mučim...grrr
šta im je?
ništa im nije,ni jedne mi se ne sviđaju...na netu su ok a na kompu niš,,,
ja se sa ikonicama mučim...grrr
šta im je?
lajati ću na njega :D
Ma nisi ti Vuk. 
nisam da vukovi mogu lajati :)
Ma nisi ti Vuk. 
Kak ide ono mi o vuku a Karadžić na vrata 
Nebi znao. Da nije crvenkapica?
Odo pravit ogroman top u Minecraftu......bit će video ako uspijem snimit...ak ništa bar će SS-ovi 
EDIT: Dino di je kuća 
Now I see it
Evo ne valja uploader -.-'' Tek sam je počeo sada :D
Aj donesi komp da ti sredim....
. Koji OS? Ja na XP novija.
Evo ne valja uploader -.-'' Tek sam je počeo sada :D
Nice....ja sad pravim ogroman top 
U biti bit će par topova u jednom sa automatskim sistemom paljbe 
Uh bježim ja od pajbe, odoh u sklonište dok ne završe paljba od rafala. 
eee baš sam te htio pitati da li ima neki način transporta osim minecart i pješke :P Sporo mi hodati :D
w7 ultimate ..btw sripala bih film 1,2gb u avi..ima tko kakav program..nije na dvd
BTW. Kakav je ono crno-bijeli video? Nisam ga uopće skužio...
To ti je (barem bi trebala biti) komedija, kratki nijemi film povodom dana jezika. Zbog kojeg sam dobio najglasniji pljesak na toj "priredbi".
w7 ultimate ..btw sripala bih film 1,2gb u avi..ima tko kakav program..nije na dvd
To ti je Mile Kitić na avataru? :D
Sječam to avi u programima al se nemogu sjetit koji programi, idu možda KMplayer ?. Ima i ja Win 7 ult. al key izgubio.
Odoh papat kolać od jabuke.
To ti je Mile Kitić na avataru? :D
Bravo specijalcu. To je Delboy (Trotter) iz Mućki 
Sječam to avi u programima al se nemogu sjetit koji programi, idu možda KMplayer ?. Ima i ja Win 7 ult. al key izgubio.
Odoh papat kolać od jabuke.
key..sad mislim na nešto drugo..ali imam aktivator pa se iskreno ne sječam...btw frend mi je microsoftov zastupnik sa licencama na ovim područjima pa ti ja često isprobavam štošta..naravno sve su programi koji se plačaju...ja ih ne plačam...
Dan Jurra...
key..sad mislim na nešto drugo..ali imam aktivator pa se iskreno ne sječam...btw frend mi je microsoftov zastupnik sa licencama na ovim područjima pa ti ja često isprobavam štošta..naravno sve su programi koji se plačaju...ja ih ne plačam...
Kužim, imam i tog aktivatora. Super što sve isprobaš dali ti sviđa ili ne tako i ja isto probam na drugom kompu. 
Dan Jurra...
Bok i tebi, samo nemoj nas asimilirati. Kapetan Nello.
Kužim, imam i tog aktivatora. Super što sve isprobaš dali ti sviđa ili ne tako i ja isto probam na drugom kompu. 
ja nemam 2 kompa...hihi..pa bude svega..al dobro..nakon svega budem zadovoljna
Ma imam dva kompa a jedan čuvam, pa ako ova rikne uzmem drugi i koristim i dalje kao da nije dogodilo.
A kad prvi rikne onda ide na popravku dok ne osposobim i opet za daljni rad. 
Skida se EVE ONLINE! da vidim i to cudo, nadam se da ce me zadrzat 14 dana free triala, ali nazalost necu kupiti igru.
Ma imam dva kompa a jedan čuvam, pa ako ova rikne uzmem drugi i koristim i dalje kao da nije dogodilo.
A kad prvi rikne onda ide na popravku dok ne osposobim i opet za daljni rad. 
a imaš pravo..a ja ak neš sprčkam mučim se dok ne popravim...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Kod kauflanda slikas a?
Ej ljudi trebala bi mi brzinska pomoć.
Naime imam Windows 7 i spajam se na net bežično. U mreži su 3 kompa, DNEVNI-PC, MOBILE-PC i STARI-PC. Upaljen mi je samo laptop, a u mreži mi je još jedan komp, totalno nepoznati STRUNAUKRVI-PC. Definitivno nije iz moje kuće. Isključio sam file and printer sharing, sva računala imaju firewall. Jel moguće da mi je netko ušao? Koristim WEP jer često mi se dogodi da moram ponovno unosit key... Probao sam otvorit taj komp kad sam imao uključen file sharing i nije išlo. Resetirao sam ruter, ali je đubre vjerojatno na sedmici uključilo da se automatski spaja. Jedino što mi pada napamet trenutno je mijenjat key ili podešavat antenice tako da više ne može hvatat signal...
Ej ljudi trebala bi mi brzinska pomoć.
Naime imam Windows 7 i spajam se na net bežično. U mreži su 3 kompa, DNEVNI-PC, MOBILE-PC i STARI-PC. Upaljen mi je samo laptop, a u mreži mi je još jedan komp, totalno nepoznati STRUNAUKRVI-PC. Definitivno nije iz moje kuće. Isključio sam file and printer sharing, sva računala imaju firewall. Jel moguće da mi je netko ušao? Koristim WEP jer često mi se dogodi da moram ponovno unosit key... Probao sam otvorit taj komp kad sam imao uključen file sharing i nije išlo. Resetirao sam ruter, ali je đubre vjerojatno na sedmici uključilo da se automatski spaja. Jedino što mi pada napamet trenutno je mijenjat key ili podešavat antenice tako da više ne može hvatat signal...
Stavi filtriranje MAC adresa na ruoteru i dozvoli samo ove koje su od tvojih kompova i riješen problem 
eee baš sam te htio pitati da li ima neki način transporta osim minecart i pješke :P Sporo mi hodati :D
Krešo?