Nikad, to je grijeh za mene :D
Samo mi se jednom dogodilo da sam rekao sljedece jutro da vise nikad necu piti al to je bilo kad je frend imao prometnu, no kad je ozdravio opet smo lupili dalje :D
Jbt ja se nikad nisam napio.....and I'm proud of it
.....mislim, napio....ono baš da nemrem stajat, da baljezgam gluposti, da ne vidim i tak to....najviše što sam popio je bilo litra crnog vina (čistog) i ništ više....ali prije toga sam se natrpao svega da ubije alkohol 
Glavno je da ne miješate slaba alkoholna pića (pivo vino i slično) sa jakim....kao žešće (rakija, likeri i tak to) i onda ste na konju....inače ako pomiješate pića (popiješ jedno piće pa drugo) npr. Jeger sa vinom/pivom ili bilo koja žešća sa npr. nekim slabim mixom....to je najveća pogreška kad piješ......ako slučajno pomiješate navedene primjere uskoro ćete pjevat "Rigoleto" 
Prićo meni frend:
Njegov buraz ode na party, i napije se ko' guzica :D
I tražio 20min vrata od kuće :D lol
I našao i neš onda tražio ispod otirača nezna ni sam :D
Onda je gađao bravu jedno 2 min...
Kaže da je otišao na WC pišat i nije pogodio WC i nakraju ga buraz (onaj koji ga je gledo) gađao kašikama :D
I pitam ja za par dana tog pijanog buraza jer to istina on kaže da je :D (Ima 21 godinu)
lol :DDDDDDDDDDDD
lol :D
Ja evo pokušajem napravit farmu :D Lovim krme več 5 min :D
A jeboga ti...pa sami će se stvorit i samo ih zatvoriš......moj nećak je napravio farmu peradi....stavio 3-4 kokoši u neku ogromnu prostoriju i svaki dan ima barem 10 jaja 
Ali đabe mu to kad nemere ništa s njima.....ali otkrio sam lakši način obrađivanja resursi npr. metala...one kockice metala ne pokupiš ih....uzmeš kremen i zapališ...result = instant čelik....problem minecraft fags 
Ma budem sada neš skemijo :D
Eh da moram vidjet kako napravit canon :D