Dobro večer
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaka vam je to igra..mine-nešto..bog te samo o njoj pričate,,ja igram sam farmu na fejsu..btw jel igra tko...
xD daj reci mi da nisi plavuša 
Evo moja sljedeća samogradnja USB LED Spinning disk 
Ma ti si pravi Sam svoj majstor! 
sad odi srati cigle... :P
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Evo moja sljedeća samogradnja USB LED Spinning disk 
Ma ti si pravi Sam svoj majstor! 
Tim the toolman Taylor
kaka vam je to igra..mine-nešto..bog te samo o njoj pričate,,ja igram sam farmu na fejsu..btw jel igra tko...
Minecraft (čitaj majnkreft) je sandbox igra koja je napravljena ove godine prije par mjeseci, a napravio ju je jedan jedini lik (nadimak mu je Notch - čitaj noč...sa kratkim o), još je u alfa fazi (u teškom razvoju) i već je prodana u oko pola milijuna primjeraka....i u biti zasad nema neke teške svrhe (mislim na zadatak iliti objective) igrat ju, ali se može svašta napravit ja i većina iz birca igramo offline na kompu, a ostali igraju online preko browsera na raznim serverima
Većinom igramo zato što igra ima nešto posebno u sebi, a oni koju ju ne igraju kažu da je igra pre blocky (kockasta) jer su to ljudi koji obožavaju odličnu grafiku u igrama,meni to toliko nije bitno, ja ju igram jer me vuče nostalgija prema starijim igrama, tipa Super Mario i ostale zakon igre iz prošlosti, a inače obožavam to što se lako grade stvari u njoj i prejednostavna je....
Minecraft (čitaj majnkreft) je sandbox igra koja je napravljena ove godine prije par mjeseci, a napravio ju je jedan jedini lik (nadimak mu je Notch - čitaj noč...sa kratkim o), još je u alfa fazi (u teškom razvoju) i već je prodana u oko pola milijuna primjeraka....i u biti zasad nema neke teške svrhe (mislim na zadatak iliti objective) igrat ju, ali se može svašta napravit ja i većina iz birca igramo offline na kompu, a ostali igraju online preko browsera na raznim serverima
Većinom igramo zato što igra ima nešto posebno u sebi, a oni koju ju ne igraju kažu da je igra pre blocky (kockasta) jer su to ljudi koji obožavaju odličnu grafiku u igrama,meni to toliko nije bitno, ja ju igram jer me vuče nostalgija prema starijim igrama, tipa Super Mario i ostale zakon igre iz prošlosti, a inače obožavam to što se lako grade stvari u njoj i prejednostavna je....
bila sam plavuša...haha sad nedavno sam ju potamnila..dakle super maria sam igrala kao mala..tam 5-6 razred bio je totalni hit
Slažem se... ma kakav cod i sjajna grafika kada mi to dosadi nakon sat vremena :D sad politički. Minecraft izražava tvoju kreativnost i maštu :D
bila sam plavuša...haha sad nedavno sam ju potamnila..dakle super maria sam igrala kao mala..tam 5-6 razred bio je totalni hit
Hehe sjetio sam, imam tog super mario na Cd-u a izgled plave je boje....
Edit: evo vadio sm ga, zapravo je nintendo a piše NINTENDO GAMECUBE ali je taj DVD. Meni netrebaju pa ko hoče recite
večer jazavci 
Aj se istuširaj, čuje se dovde 
Pa nello šta ima ljubavi moja 
Ma ja iz podruma došao jer mi je radiona za kompove pa sam nešt slagao. Zeza me DVD , hoće-neće
. Davno sam istuširao .
Kakav ljubav? Pa ja sam dečko, nisam cura....
I kako je bilo u školi?
Uh super
večer jazavci 
A ja se smrzavam, nemam lap da bi mogao u kuhinji tipkat.
Meni bi dobrodošao neki star lap da radi uglavnom da surfam na netu.
A ja se smrzavam, nemam lap da bi mogao u kuhinji tipkat.
Meni bi dobrodošao neki star lap da radi uglavnom da surfam na netu.
ja ako nađem matičnu za svoj stari pokonim ti ga
Zdravo ljudi!
Učenje se isplatilo, dobio sam 5 iz fizike(pismeni) i 5 iz usmenog.
(hvala, hvala)
Sad se mogu opustit i spamat malo
Šta vi radite?
ovaj novi bug ima tipfeler na naslovnici 

Lijepo se odmara lagano,u utorak pišem matematiku!

Da, a i u vijesti koju su napisali na BOL, pise u hravtskoj (hrvatskoj)
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

Da, a i u vijesti koju su napisali na BOL, pise u hravtskoj (hrvatskoj)
a strašno...pokvarili su se u zadnje vrijeme, prije toga nije toliko bilo
ja ako nađem matičnu za svoj stari pokonim ti ga
Je prije dva tjedna lik na placu prodao lap koji koštao 200kn a ja bio švorc. I pogledal sam na njuškalu ASUS eee tak nešto i vidim skupi su.
Evo DVD slike od Nintenda.
nkia
Čovječe, već novi Bug a ja ni pola starog nisam pročitao
Škola me ubija, ni Bug ne mogu pročitat ko' normalan čovik!
nkia
AMB radeon :D
Čovječe, već novi Bug a ja ni pola starog nisam pročitao
Škola me ubija, ni Bug ne mogu pročitat ko' normalan čovik!
pa čitaj na satu kao što sam ja dok sam išao u šk
Ja. Ja. Da, tako je. :D
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Ja. Ja. Da, tako je. :D
Hail Šef