Ma kreso ti si kralj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ide ko u Teslu ili Fausta ?
Svi u birc spamat, samo danas!!!!!!!!!!!!!!
Ajmo narode! trebam definiciju INkarnacije, treba mi za vjeronauk sutra! Par minuta imam samo ljudi!
Svi u birc spamat, samo danas!!!!!!!!!!!!!!
Tactical nuclear missile targeting system
Enter target:
/locate "user" "Maly Zeleny"
Searching...
Target located
/lock on target "user" "Maly Zeleny"
Target locked
/fire missile
Missile fired and inbound
ETA: 90 seconds
/exit
Bježi s foruma i od kuće kol'ko te noge nose 
Ako me ima itko pravo tjerati onda su to moderatori,mani se ćorava posla
Dobro veće! Evo me, jučer mi je dostigao limit pa sam stavio drugu karticu na bonove pa surfam dok ne dođem do prvoga studenog. 
OoooOOoooo i Mind je tu....
zahvaljujem, dat cu hvala u nekoj drugoj temi

dugo ti je trebalo da se oporaviš od posljedica radijacije

dugo ti je trebalo da se oporaviš od posljedica radijacije
A je bi ga tek sam sad vidio poruku u odjelju ODGOVORI NA MOJE PORUKE
Imali mrežnih stručnjaka ovdje?
Trebam pomoć u vezi LAN kartice........imam 2 LAN kartice......jedna je ugrađena (Realtek) na matičnoj i spojena na 1. port na router-u....a druga (D-Link) je spojena na 3. port (zbog IPTV-a.....ne pitajte -.- )..........i naravno imam statičku IP adresu i na objema su upisane one silne IP adrese (znate ono 192.168..... bla bla bla)
Kad stavim onu D-link karticu na Shared ona mi onemogući internet konekciju...bilo da je Enable-ana ili Disable-ana (uključena ili isključena).....jeli neko zna kako šta napravit da mogu imati internet konekciju sa jednom karticom postavljenom kao Shared
pozdrav jazavci 
nešto se mučim s ovim puppy linuxom 
Imali mrežnih stručnjaka ovdje?
Trebam pomoć u vezi LAN kartice........imam 2 LAN kartice......jedna je ugrađena (Realtek) na matičnoj i spojena na 1. port na router-u....a druga (D-Link) je spojena na 3. port (zbog IPTV-a.....ne pitajte -.- )..........i naravno imam statičku IP adresu i na objema su upisane one silne IP adrese (znate ono 192.168..... bla bla bla)
Kad stavim onu D-link karticu na Shared ona mi onemogući internet konekciju...bilo da je Enable-ana ili Disable-ana (uključena ili isključena).....jeli neko zna kako šta napravit da mogu imati internet konekciju sa jednom karticom postavljenom kao Shared
Koliko pratim neku temu o tome ali se spominje da adresa nesmije biti ista broja samo dodaš jedan broj pa probaj. Nemam iskustva za lan za net kad ujedno koristim Usb stick na net.
Ako griješim, možeš pitat stručnjaka.
pozdrav jazavci 
nešto se mučim s ovim puppy linuxom 
Pozdrav i tebi. Ja sam isto probao ali nepaše mi. Imam na CD pa sam voljan da nekome poklonim. Imam oko 7 kom razlićite linuxi.
Koliko pratim neku temu o tome ali se spominje da adresa nesmije biti ista broja samo dodaš jedan broj pa probaj. Nemam iskustva za lan za net kad ujedno koristim Usb stick na net.
Ako griješim, možeš pitat stručnjaka.
Probao sam to i ništa....a da možda stavim obe kartice na Shared....možda bude dobro
EDIT: e jbg nemogu stavit obe na Shared jer jedna nema tu opciju 
Pozdrav i tebi. Ja sam isto probao ali nepaše mi. Imam na CD pa sam voljan da nekome poklonim. Imam oko 7 kom razlićite linuxi.
meni je ok, al neke stvari ne rade na netbooku, na kompu radi sve ok...
meni je ok, al neke stvari ne rade na netbooku, na kompu radi sve ok...
Možda je u netbooku preslab za linux pa kad driveri fale.... A na kompu sve prepozna.... Kupio ja danas dva usb kabela produžni od 5 m, oba spojen i ima 10m i ja uštekam usb stick i stalno ikone nestane pa pojavi i tako stalno a kad metnem Y usb kabel spoji i gle čuda i sve šljaka. A kod novije usb sticka više ne stavljaju Y kabel već obični.
Evo surfam na bonove.
Možda je u netbooku preslab za linux pa kad driveri fale.... A na kompu sve prepozna.... Kupio ja danas dva usb kabela produžni od 5 m, oba spojen i ima 10m i ja uštekam usb stick i stalno ikone nestane pa pojavi i tako stalno a kad metnem Y usb kabel spoji i gle čuda i sve šljaka. A kod novije usb sticka više ne stavljaju Y kabel već obični.
Evo surfam na bonove.
ma preslab nije...valjda driveri ili kernel...
to sam već govorio za taj Y kabel, puno puta je potreban...
ma preslab nije...valjda driveri ili kernel...
to sam već govorio za taj Y kabel, puno puta je potreban...
Da, samo nisam znao čemu to služi a kad u knjizi nigdje ne piše. Usb stick Huawei moram potražit nove firmware. 
Imate li prijedloga?
Mnogi su sa 9 godina igrali nogomet, ja sam upravo pregledao film (obradjen, potpuno) sebe kako pravim musicu (kocijas, za ribolov). Imao sam 9 godina.
Mnogi su sa 9 godina igrali nogomet, ja sam upravo pregledao film (obradjen, potpuno) sebe kako pravim musicu (kocijas, za ribolov). Imao sam 9 godina.
Otvori temu u kojoj ćeš postavljat svoje filmove (kao što je onaj na fb-u)... 
BTW. Gdje je deathlista?
Radi se sve u 16.Ti i dalje na mobu vidim
...
Mrnjau. 
Otvori temu u kojoj ćeš postavljat svoje filmove (kao što je onaj na fb-u)... 
BTW. Gdje je deathlista?
Onda će 100% dobit ban 
BTW šta ne pozdravljaš God damn it 
Onda će 100% dobit ban 
BTW šta ne pozdravljaš God damn it 
Pozdravio sam.. vrati se koju str. unazad.