Neda mi se čekat mjesec dana da mi stigne, isto me izađe :((((((((((((((((((((((((((((((((((
Znaš kak kažu...
strpljen spašen
Neda mi se čekat mjesec dana da mi stigne, isto me izađe :((((((((((((((((((((((((((((((((((
Znaš kak kažu...
strpljen spašen
Znaš kak kažu...
strpljen spašen
Nemam ja živaca za ovo :(
Da ćuo sam...
Imam 700kn ušteđevine, možda ćak i uzmem.... Gdje bi to onda mogao uzet, al kakve sam ja sreće neće bit dok ja stignem :(((((((((((((((((((((
Prodat ću bubreg...
Dobar dan! Vani pada kiša, pa sam s kompom tipkam, pregledam neke teme i tak to. EP i ti si tu, evo pozdrav tebi Malo je pusto u Bircu.
Dobar dan! Vani pada kiša, pa sam s kompom tipkam, pregledam neke teme i tak to. EP i ti si tu, evo pozdrav tebi Malo je pusto u Bircu.
Dan
Znači sutra i nama kiša :(
BTW, genoxx me sa onim svojim zadatkom dobro nasmijao
Šta ima kod vas
Prodat ću bubreg...
Bolje nemoj prodat bubreg, jer trebat će ti , probaj kod nekoga da popraviš komp pa instaliraš i čistiš i sve podesiš pa nešto može zaradit.
Taman...
Jedan lik je odrezao jedan kvadratni centimetar kože i prodao za 10000kn na ebay-u...
Da mi starci daju odrezao bi si jedan decimetar kože i prodao...
Prodat ću bubreg...
Bolje nemoj prodat bubreg, jer trebat će ti , probaj kod nekoga da popraviš komp pa instaliraš i čistiš i sve podesiš pa nešto može zaradit.
Ma vraga da ja idem po kučama...
Neam 18+ :(
Taman...
Jedan lik je odrezao jedan kvadratni centimetar kože i prodao za 10000kn na ebay-u...
Da mi starci daju odrezao bi si jedan decimetar kože i prodao...
Inače on to prodaje pod umjetnost.... i sad mu uzasno lose ide...
inače ljudska koža je uzasna za bilo sto...
Pa možeš zaposlit na benziskoj i pereš svaki auta i fino zaradiš....
pozdrav jazavci
kaj se radi?
E da se tako lako zaposlit.
Pozdrav dobri ljudi, evo ja malo prilega jerbo me ovi grah napuva' pa mi se priprdilo ,a i trbuh boli ka' vrag.
Za po' ure iden učit biologiju pa me neće bit ovdi ostatak dana.
Pozdrav dobri ljudi, evo ja malo prilega jerbo me ovi grah napuva' pa mi se priprdilo ,a i trbuh boli ka' vrag.
Za po' ure iden učit biologiju pa me neće bit ovdi ostatak dana.
Pozz i tebi
Čoeče i ja bih trebao malo ponoviti biologiju... vidiš... dobro si me podsjetio :)
Nije baš lako kako ti misliš. teško dobiti zarađene pare a u dućani sve skupo i idu gore. No neznam jel se karjem godine ukida pdv od 23% i vraća na 22%? Ma bolje da biloda je na 8% PDV-a.
Zasto ne bi bilo? na crno bar imaš posla... istina... ne znas hoce ti isplatiti ili ne...
pozdrav jazavci
kaj se radi?
Pozdrav i tebi, evo tipkamo i rješavamo probleme. Ti?
Pozdrav i tebi, evo tipkamo i rješavamo probleme. Ti?
ma evo radi se...zapravo, nema šefa pa se ne radi nego se priča s tajnicom
ima sisu da joj druga netreba
Zasto ne bi bilo? na crno bar imaš posla... istina... ne znas hoce ti isplatiti ili ne...
Aj mi ti onda nađi posao :/
To je istina. Dosta teško, čovjek zna nećkati.
ma evo radi se...zapravo, nema šefa pa se ne radi nego se priča s tajnicom
ima sisu da joj druga netreba
Opaa, pa ti si pravi car na poslu. Tajnica sigurno tebe voli. Kao ono ljubav na prvi pogled.
Zato jer ti misliš da je lako :D
Evo netrebaš tražit, jednostavno me uputi negdje :/
Uvatila me nešto križa bolit' jerbo san jučer primišta ono kućište,pa san bia sagnut nad tim po stolu.