Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.365.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Daniman123 kaže...
xDinichx kaže...

E pozdrav ljudi šta ima :D

Danijele ja sam shvatio da ja ne znam ništa o 3ds-u xD

Tipični problem kod početka...

Ljenost, nedostatak vremena, nedostatak inspiracije, bezvoljnost rezultira ''kobno'' u 3D ili u programerskim vodama... Moraš postaviti cilj, moraš odnekuda krenuti, nemožeš nešto dobiti, neće ti znanje pasti sa neba, nećeš naučit od jednom, neće ti max napraviti kuću nego češ je ti napraviti... Da napraviš tu kuću treba ideja, volja znanje, pitanje je dali ti to imaš... Još je veče pitanje želiš li imati? Nema kruha bez motike... Kreni ponovo, pitaj što neznaš... Nemoj ciljati sa nićim pre visoko, pogotovo dok si početnik... Jer ako ciljaš nečeš ništa naučit, kao što rekoh još si početnik pa je svaki tvoj rad viježba... Kako bi išta znao ako ne vježbaš ako znanje ne upiaš... Moraš imati volje, to je najvažniji element, onda ide znanje... Ti si se lagano ''ufurao'' dok si radio, ako nisi osjetio osječaj da možeš bolje, da ti nešto fali u principu onda nemaš volje... Ako nešto radiš bezvoljno nemoj gubiti vrijeme, izađi van ili nešto drugo što te opušta... Ja imam volje, imam želju uspjeti, te mi je to velika potpora... Kreni lagano, napravi neznam iglu, cilindar sa metalom, misliš si u glavi mogu ja to mogu, a na kraju dobiješ NIŠTA.... Ja sada da ti kažem da mi napraviš iglu, jednu običnu iglu, nebi izgledala kao igla, kada ti netko kaže da nešto nevalja, moraš to popraviti, doraditi, ako neželiš doradit to znači da nemaš volje... 

Sada lijepo napravi tu iglu koju spominjem... Najobičniju, cilindar sa naoštrenim vrhom i neka bude metalna... Kada kažeš sam sebi da nevalja popravi, kada kažeš da valja daj nekome da ti ocjeni, kada kažeš da je nešto dobro, budi kritičan, budi iskren samome sebi... Pogledaj je, i reci dali ti to lići na iglu... Ja bih to napravio u 2min ti za 20-ak... Misliš da ja nisam radio iglu 20mim, moraš si dati truda i naučit, moraš znati da ti treba puuuuunooo vremena da bi usavršio znanje u 3D-u... A tek uspjeti pihhhhhh... Svatko može uspjeti, ali si opet postavljamo pitanje, želiš li uspjeti?

Da bi uspio trebati i škola u neku ruku, svakako pod taj pojam uzimamo fiziku i matematiku, NEMOŽEŠ napraviti animaciju udaranja 2 čovjeka (uzeo sam primjer) bez osnove fizike... Ideje vjerovatno imaš... Trebaš znati ih prenesti na ''papir''...

A to što ti neznaš, to ti postavlja to pitanje koje toliko puta ponavljam, želiš li ti uspjeti? Želiš li znati?   Iz ovoga zaključujemo da Ti trebaš sam sebe pitati:

Imaš li volje?

Želiš li znati?

Želiš li posvetiti 2h jednoga dana za 3D?

šta je 3ds? Izlanuo se

16 godina
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...

1/1-x   +   1/1+x   +   2/1+x2   +    4/1+x4    +    8/1+x8    +   16/1+x16

/ predstavlja razlomak

meni je ispalo: 6/4x

daj postupak kako si rijesio, pls

I see dead people
15 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...

šta je 3ds? Izlanuo se

Ne znam...

E nećemo opet sa ogromnim citatima Nevinašce

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
16 godina
Zeppelin kaže...

J.E.B.E.M.O. radoznale Cool

Zeppelin kaže...

šta je 3ds? Izlanuo se

Smijeh

BOG I HRVATI /// Pi*ka ti k'o zvučnik!
17 godina
neaktivan

Ja razmisljam dal da narucim OVO ili ne...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Večer Osmijeh

15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Fetišist Belji se

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
15 godina

neznam teško mi te zamislit u tom Smijeh

15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Večer Osmijeh

Good ovening Cool

15 godina
neaktivan

Hvala Kreso................Namigiva

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
Krešo91 kaže...

'Ajde na fb...

BOG I HRVATI /// Pi*ka ti k'o zvučnik!
15 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Hvala Kreso................Namigiva

No probs dude Cool

15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Krešo91 kaže...

'Ajde na fb...

Aaaaaaaaawwwwhhh maaaaaaaaaann Izlanuo se

Do I haaaveee toooo Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Pa što i da jesam :) bar ću pasti oči dok mi draga ovo bude nosila :P
15 godina
protjeran
xDinichx kaže...
Daniman123 kaže...

Mnogo iscrpan post :D Ma shvatio sam da nemam pojma osnove i da bi bilo u redu da ja njih fino naučim...   volje imam za sve :D Znati želim :P a sada 2h posvetiti ne vjerujem jer nemam toliko vremena :P s time da se ja time ne želim profesionalno baviti nego kao neki hobi :)

Evo probati ću iglu što prije :)

Nadam se da nepišem bezveze ovolike postove :/

To što nemaš pojma... To znaći ako želiš da moraš naučit... Kreni lagano sa tutorialima, moraš sljediti svoje osječaje i želje na to mislim: Da svakim radom želiš nešto postić, te želiš dobiti rezultat kakav si zamislio... Većina ima problem pri zamišljanju, kao što sam naveo u prošlome postu nemoj ciljati visoko, nego polako ali mudro... Npr radiš tetrapak, očeš tetrapak model, napraviš ga, oćeš da izgleda kao tetrapak, napraviš teksture, oćeš da bude realno, napraviš dobar rend... Sljedi svoje ideje i misli, jedino tako ćeš znati ono što želiš. Isto tako probaj svojim radovima POMALO uhvatiti sve pojmove, mislim na malo animacije, malo tekstura, malo modeliranja, malo rendera, i to je recept za najbolje učenje, 3D ima vrlo oštru krivulju učenja, ali to nemora znaćit da tebi mora biti oštra... Ako je želiš ugladit, moraš učit lagano ali ispravno, i sa voljom... SVE ovisi o tebi....

Toliko sam očajan da moram u potpis stavit oglas da prodajem fotoaparat... http://www.bug.hr/forum/topic/fotoaparati-kamere-tv-hi-fi/prodaja-sony-dsc-650-hitno/72240.aspx
15 godina
protjeran
Zeppelin kaže...

neznam teško mi te zamislit u tom  Smijeh

Da, neka uzme manji broj...

Toliko sam očajan da moram u potpis stavit oglas da prodajem fotoaparat... http://www.bug.hr/forum/topic/fotoaparati-kamere-tv-hi-fi/prodaja-sony-dsc-650-hitno/72240.aspx
15 godina
Hambrle kaže...
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...

/ predstavlja razlomak

izvoliš Smijeh

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...

/ predstavlja razlomak

izvoliš Smijeh

krivooo... ne mos kratit ako je tu i zbrajanje...

15 godina

aj ti to zemi pa stavi par slikica sa cenzurom ofc Belji se

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

To što nemaš pojma... To znaći ako želiš da moraš naučit... Kreni lagano sa tutorialima, moraš sljediti svoje osječaje i želje na to mislim: Da svakim radom želiš nešto postić, te želiš dobiti rezultat kakav si zamislio... Većina ima problem pri zamišljanju, kao što sam naveo u prošlome postu nemoj ciljati visoko, nego polako ali mudro... Npr radiš tetrapak, očeš tetrapak model, napraviš ga, oćeš da izgleda kao tetrapak, napraviš teksture, oćeš da bude realno, napraviš dobar rend... Sljedi svoje ideje i misli, jedino tako ćeš znati ono što želiš. Isto tako probaj svojim radovima POMALO uhvatiti sve pojmove, mislim na malo animacije, malo tekstura, malo modeliranja, malo rendera, i to je recept za najbolje učenje, 3D ima vrlo oštru krivulju učenja, ali to nemora znaćit da tebi mora biti oštra... Ako je želiš ugladit, moraš učit lagano ali ispravno, i sa voljom... SVE ovisi o tebi....

Ne pišeš vjeruj mi :) Napravio sam iglu, ali imam jedan problem. Kada sam gornji poligon extrudao poledaj kako mi dođe hmm neznam kako bi rekao :P nije glatko ispalo...

15 godina
Mitsuoka kaže...
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...
Genoxxx kaže...
Hambrle kaže...

/ predstavlja razlomak

izvoliš Smijeh

krivooo... ne mos kratit ako je tu i zbrajanje...

zašto ne ako je razlomak

16 godina
protjeran

KUPI i postaj u Slike vaseg hardvera.

Iskreno govorim, kupi, na sta drugo da trosis pare vec na sebe?

Stigao sam iz Banja Luke, 2 dana sam proveo tamo.

Dodika sreo nisam.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

KUPI i postaj u Slike vaseg hardvera.

Iskreno govorim, kupi, na sta drugo da trosis pare vec na sebe?

Stigao sam iz Banja Luke, 2 dana sam proveo tamo.

Dodika sreo nisam.

I kak je bilo...jesi'l jeo čuvene banjalučke ćevape Cool

15 godina
neaktivan

posaljem liku poruku kakvom je stanju mob lg kf310 za 100knIzlanuo se a on mi odgovori (po--si mi) a ja njemu (me--em ga i ja tebi u slatka usta) i vec pol sata samo lete psovke on meni i ja njemu sokovi covjeceSmijehSmijeh

15 godina
protjeran
xDinichx kaže...
Daniman123 kaže...

Ne pišeš vjeruj mi :) Napravio sam iglu, ali imam jedan problem. Kada sam gornji poligon extrudao poledaj kako mi dođe hmm neznam kako bi rekao :P nije glatko ispalo...

Problem je u smooth grupama :)

Zguglal sam tut

17 godina
neaktivan
Evo kupljeno s postarinom i carapicama ispod 100$ :)

Tako...
15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

posaljem liku poruku kakvom je stanju mob lg kf310 za 100knIzlanuo se a on mi odgovori (po--si mi) a ja njemu (me--em ga i ja tebi u slatka usta) i vec pol sata samo lete psovke on meni i ja njemu sokovi covjeceSmijehSmijeh

Heb' mu majku sine Cool

- E'o tata mi kaže da vam opet hebem mater Cool

Antina trejd Smijeh

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
dragec0 kaže...

Heb' mu majku sine Cool

- E'o tata mi kaže da vam opet hebem mater Cool

Antina trejd Smijeh

Ali kako ponasanje samo sam ga pitao u kakvom je stanjuIzlanuo se

16 godina
neaktivan

Uspio sam :) sad moram malo povijest učiti :P al' valjda ću poslije imati još malo vremena :D

15 godina
neaktivan

Kreso nerazumijem sta si ono gora htjeo recIzlanuo se?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice