- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
been there, got thrown out
Ah bio si previše lud pa su te izbacili?
Ah bio si previše lud pa su te izbacili?
da, ekipa me se plašila, nisu mogli spavati ni pod tabletama
pozdrav.... ima li koja trgovina za neke jeftine a dobre in ear slušalice u gospiću 
pozdrav.... ima li koja trgovina za neke jeftine a dobre in ear slušalice u gospiću 
A jbg nisam ti ja iz tih krajeva 
A jbg nisam ti ja iz tih krajeva 
znam- lika <3
ali prava vukojebina šta se tiče takvih trgovina 
811MB prebačeno za 2minute i 23 sekunde.
Kako da izračunam koja je brzina prebacivanja?
5,67 MB/sec
5.67 MB/s 
5.67 MB/s 
Izračunali smo iste minute... 
E, sad, to znači da moja microSD kartica koja je klasa4 prebaciva podatke skoro istom brzinom kao i klasa6 
Sad idem provjerit da li rade fajlovi... Jučer me zajeb@lo....
EDIT: Kad otvorim neki od zipova, izbaci mi: "Please insert the last disc of the Multi-Volume set and press OK"
Kartica je defektna...
Micro SD kartice su zbog veličine vrlo prespore (nagurana MLC struktura), mala je razlika. Veća je razlika između većih memorijskih kartica (Recimo moje CF koje koristi E-3 zapisiju podatke brzinom do 30MB/s)
Postoji li neki alat za provjeru valjanosti kartice?
http://goo.gl/kfhB
HD Tune možda
Kako se naprave one tračnice na minecraftu?
HD Tune možda
Evo, testiram... Našao sam negdi da neki HPov program za formatiranje "popravlja" karticu, formatirao s njim, sad vrtim HD Tunu...
Imaš chkdsk za popravljanje bad sectora... svako ostalo ostecenje je nepopravljivo...
Imaš chkdsk za popravljanje bad sectora... svako ostalo ostecenje je nepopravljivo...
Mislim da je defektna sama po sebi...
Ali nije teško provjeriti? 
Bok ljudi.
Tuzna vijest.
Bas sad prije 1min mi je teta umrla od raka, odoh. :( :(
Danas sam si kupil z2300 i sound blaster arena. napravim rewiev za koji par dana jer sad nemogu :(
Bok ljudi.
Tuzna vijest.
Bas sad prije 1min mi je teta umrla od raka, odoh. :( :(

Moja sućut...
Nema... To je Batista kupio nekoliko s ebaya, prejeftine su bile da bi radile....
Yankee
Oscar
November
Alpha
Romeo
Oscar
Delta
Echo

Šta se radi....kupio sam si novu lemilicu ali od 30 W sa dodatnom opremom...baš za elektroniku 
za 57 kn, koliko sam ju platio, dobio sam u paketu lemilicu od 30 W sa tankom iglom, rezervnu iglu, držač lemilice (komad lima koji ima rašlje i presavij se da drži), finu tanku tinol žicu i neku smeđu pastu (sigurno za čišćenje igle)
Di ste, nista od folklora dns, umro voditelju tata u 84 mislim godini, neznam sta da igram sada, malo cu frontlines fuel of war dok nebude gotov gothic 4. Jdva cekam, i ujutro u 8 trening, to vec necekam bas tak veselo :D
gdje mogu vidjeti serijski broj grafičke kartice?postoji li neki programčić da vidim ili?
gdje mogu vidjeti serijski broj grafičke kartice?postoji li neki programčić da vidim ili?
Mislim da možeš sa GPU-z
Yankee
Oscar
November
Alpha
Romeo
Oscar
Delta
Echo

Šta se radi....kupio sam si novu lemilicu ali od 30 W sa dodatnom opremom...baš za elektroniku 
za 57 kn, koliko sam ju platio, dobio sam u paketu lemilicu od 30 W sa tankom iglom, rezervnu iglu, držač lemilice (komad lima koji ima rašlje i presavij se da drži), finu tanku tinol žicu i neku smeđu pastu (sigurno za čišćenje igle)
Večer svima.
A di si to kupio? Ima u Pevecu za 37kn isto imaju lemilicu kao što si naveo, a one smeđu pastu to ti je kao pasta cinol od koji naneseš kalaj da ti omekša pri lemljenju.
Ove godine sam kupio nove ali takvu staru iglu već oko 5 godina istrošio u raznom popravcima. 
Večer svima.
A di si to kupio? Ima u Pevecu za 37kn isto imaju lemilicu kao što si naveo, a one smeđu pastu to ti je kao pasta cinol od koji naneseš kalaj da ti omekša pri lemljenju.
Ove godine sam kupio nove ali takvu staru iglu već oko 5 godina istrošio u raznom popravcima. 
Kupio sam ju u Metalci,
a kod mene je Pevec propao pa sad služi kao skladište 
Znači ta pasta služi kao pomagalo za lemljenje, vidim da svuda piše za meko lemljenje tj. za elektroniku....
Kako se to nanosi.....mislim kako se to koristi?
koliko ja znam ta pasta služi za odmašćivanje, pikni žicu ili oba kraja koja lemiš u pastu, onak, malo, lakše se prima i čvršći je spoj.