2 kupca za foto mi su se zainteresirala :O
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan svima!
Aj da ne kopam po oglasniku (nisam baš naj danas) reci mu ukratko: koliko je star, dal ima ogrebotina po sebi, koliko mpx-a, i ima li kakvu mem. karticu?
To mi je za sestričnu i cifra joj je zanimljiva.
Gracias unaprijed.
Pa ako netko ima prijedloga samo naprijed :)
Dobar dan svima!
Aj da ne kopam po oglasniku (nisam baš naj danas) reci mu ukratko: koliko je star, dal ima ogrebotina po sebi, koliko mpx-a, i ima li kakvu mem. karticu?
To mi je za sestričnu i cifra joj je zanimljiva.
Gracias unaprijed.
Cijena je oko 400kn (po dogovoru napisao, ali ne gledaju)
Savršeno očuvan, mala ogrebotina, 7,2 mpx i 3 zooma (uz 10 digitalnog), uz njega ide memoriska od 1 gigabajt (koji košta 100-injak kn), i ide torbica, i punjive baterije...
Imam povjerenja u tebe, pa bi mogao doletit u lučko da ga pogledaš, inaće bi ga slao pouzečem...
Savršeno očuvan, mala ogrebotina, 7,2 mpx i 3 zooma (uz 10 digitalnog), uz njega ide memoriska od 1 gigabajt (koji košta 100-injak kn), i ide torbica, i punjive baterije...
Imam povjerenja u tebe, pa bi mogao doletit u lučko da ga pogledaš, inaće bi ga slao pouzečem...
Proslijedit ću joj ovo na mail pa nek odluči. Tlači me za neki fotoaparat već mjesec dana. Te ovaj nema ovo, te onaj ono, pa ovaj je skup, pa ovako, pa onako...jbt koja plonkerica:)
Proslijedit ću joj ovo na mail pa nek odluči. Tlači me za neki fotoaparat već mjesec dana. Te ovaj nema ovo, te onaj ono, pa ovaj je skup, pa ovako, pa onako...jbt koja plonkerica:)
Prosljedi ti prosljedi :)
Inaće novi je 1000kn brijem...
malo previše si rekao, prijenekih 700kn ako ga uspiješ naći 
Dobar dan, svima
hehe hyundai fotoaparat
Di si -mind- nema te,sta mu fali odlican i za jeftine pare
?
a di bi bio?
edit: cijelo vas vrijeme samo promatram :D
a di bi bio?
edit: cijelo vas vrijeme samo promatram :D
Svaka cast a steta nema krese da ga zezamo
ma garant je jos u skoli, nemoj ga zezat, da nam opet atomsku ne baci 
Ma nece dobar je on decko
Ma nece dobar je on decko
ma sprdati cemo nekog drugog, samo cekam da dođe
Vidim samo da je od poznatih online Igor a njega ne zelim zezat
moram nac drugog pacijenta ili doc kasnije(navecer)kad je kreso ovdje
Vidim samo da je od poznatih online Igor a njega ne zelim zezat
moram nac drugog pacijenta ili doc kasnije(navecer)kad je kreso ovdje
ja jos cekam da nam Mato ''uskrsne'', ili dobije dostojnu zamjenu, ili da Mentalist nađe curu :D
Ili da kreso nade posao
Ili da kreso nade posao
da Dombina mama nauči pisat :D
nesmijemo pretjerati... 
Danas sam skuhal grah, sutra na festi kuham grah... Vremenska prognoza = munje i gromovi... Samo da ne dodje do pozara....
Ma ko me to ogovara 
Danas sam skuhal grah, sutra na festi kuham grah... Vremenska prognoza = munje i gromovi... Samo da ne dodje do pozara....
Nemoj samo stavljat feferone jer će onda bit
Ma ko me to ogovara 
Nemoj samo stavljat feferone jer će onda bit kataklizma 
Ma tko to, da ga istučem? 
samo ti stavi feferone, neće smetati, uostalom zdrave su
Vec je kasno danas za feferone... Vec su sastavni dio... :)
Da, odlicni su kada ti je zima za čmar, ugriju kad velis keks :D
Kreso jeli odlican samo sto sam morao otvorit(otkodirat) B slot da ide na sve mreze jer imam tele2 i vip
Vec je kasno danas za feferone... Vec su sastavni dio... :)
Da, odlicni su kada ti je zima za čmar, ugriju kad velis keks :D
ali to nije sve, dobre su za probavu, pomažu pri mršavljenju i pozitvno utjecu na sprecavanje razloga neuro-degenerativnih bolesti (Parkinson, Alzheimer...)
Ivo....
Slabo navraćaš...
Trebao bih opet GetDataBack i ono drugo... 
Javi mi na PP i ostavi ih malo upaljene da mogu još nešto pitat...
Zadnji put kad sam jeo feferone sam imao proljev sa djelovanjem kao solna kiselina.