Onaj ladnjak na zadnjoj strani dreči ko' blesav, njega mjenjam :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti grom op!zdekne kompjuter tokom instalacije, sve ce se syebati... ostani na windowsima...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
kora,Aha
evo ja sam uzeo danas ovaj za 190kn i njegova postarina-Radi i sa samo jednom sim karticom,
Jedna mora biti za Tele2, a druga može biti bilo koja-Staro točno 1 godinu
Hahahaha, nisam znao da Hyundai proizvodi mobove
I mislim da je to jedini mob koji su proizveli a od svih cujem da je odlican taj mob dual sim a i treba mi imam dvije kartice i dva mob
ovako cu prodat ta dva i stavit ih u njega 1mobitel s 2kartice odlicno
Ako ti grom op!zdekne kompjuter tokom instalacije, sve ce se syebati... ostani na windowsima...
planiram uraditi dual boot
Ali napravi baš na drugoj particiji da nebi nešta shebao 
Ali napravi baš na drugoj particiji da nebi nešta shebao 
pa i mislio sam na d particiju instalirati
Nedjeljom u 20.25 na TV Net Jaran ima svoju emisiju pod nazivom Jajanov Dnevnika ak neko nije znal.

Jel to preko TV kartice....ako je jel mi možeš preporučit neki dobar program za gledanje tv-a na kompu.....inače koristim windows media center
To je program od Compro DVB-T kartice u kompu da ne koristim ja nista drugo. Nema uopce potrebe iako moze ic i preko Windows Media Centra, no tam nema onda slike u slici tj PIP i POP pa ne treba nist više reci. Ono kaj si dobil uz karticu je ok, ili ovo kaj sad imas kaj bi ti još htel zapravo ionak ne moš nista s boljim programom ak ti kartica ne nudi neke posebne funkcije.
Večer. Ima kaj za popiti 
Hrvatski top model i cure u bikinijima mmmmmmmmm
Večer. Ima kaj za popiti 
x2 :)
Nedjeljom u 20.25 na TV Net Jaran ima svoju emisiju pod nazivom Jajanov Dnevnika ak neko nije znal.

Jel to preko TV kartice....ako je jel mi možeš preporučit neki dobar program za gledanje tv-a na kompu.....inače koristim windows media center
To je program od Compro DVB-T kartice u kompu da ne koristim ja nista drugo. Nema uopce potrebe iako moze ic i preko Windows Media Centra, no tam nema onda slike u slici tj PIP i POP pa ne treba nist više reci. Ono kaj si dobil uz karticu je ok, ili ovo kaj sad imas kaj bi ti još htel zapravo ionak ne moš nista s boljim programom ak ti kartica ne nudi neke posebne funkcije.
Tnx rambox.....inače posudio sam frendu iz razreda prije 2 godine TV karticu da on isproba jer je mislio sebi kupit.....i kreten je izgubio omot od CD-a na kojem je bio CD key od softvera tj. cyberlink powercinema 6
i sad moram koristit alternativne programe....a WMC je zasad najbolja alternativa 
Večer. Ima kaj za popiti 
Ima
Evo mene, vjerovali ili ne "PIŠEM REFERAT IZ VJERONAUKA" što mi nikako ne odgovara, moram "pismeno glumiti" kako ne bih dobio lošu ocjenu zbog svoje "ateističnosti"...
Ateist i ide na vjeronauk... 
Takva smo škola da bi zbog ateizma bio istjeran...
Nisi jedini...
Evo mene, vjerovali ili ne "PIŠEM REFERAT IZ VJERONAUKA" što mi nikako ne odgovara, moram "pismeno glumiti" kako ne bih dobio lošu ocjenu zbog svoje "ateističnosti"...
Ateist i ide na vjeronauk... 
Takva smo škola da bi zbog ateizma bio istjeran...
Nisi jedini...
Susjećam s tobom...
Trebamo i grupu otvorit i peticiju za nevjernike da ne su lišeni svih religijskih zadaća :D
Oho pa ima da se napijem večeras 
Idem spavati ljudi sutra se moram u pet dici...AJD laku noc...
Baš u nedjelju, a cijeli vikend je bio pred tobom
, neki jednostavno mrze ponedjeljke 
Baš u nedjelju, a cijeli vikend je bio pred tobom
, neki jednostavno mrze ponedjeljke 
Pa vidi gore koliko se cuge nudi. Šteta je to sad da "propadne"

Tnx rambox.....inače posudio sam frendu iz razreda prije 2 godine TV karticu da on isproba jer je mislio sebi kupit.....i kreten je izgubio omot od CD-a na kojem je bio CD key od softvera tj. cyberlink powercinema 6
i sad moram koristit alternativne programe....a WMC je zasad najbolja alternativa 
WMC je ok ne treba ti ništ drugo bas, no da ima boljih programa ima itekak no ne podrzavaju svi sve kartice i nisu badave no to lako rjesis zna se kak.
večer jazavci 
što se radi?
Pa vidi gore koliko se cuge nudi. Šteta je to sad da "propadne"

Tako je :) Samo namoj po pločicama bljuvati, opet će Margot morati čistit 
Nego gdje li je ta crna Mragot sa mojim sendvičem 
Tako je :) Samo namoj po pločicama bljuvati, opet će Margot morati čistit 
Nego gdje li je ta crna Mragot sa mojim sendvičem 
Ma tko je vidio bljuvati 
Nego kaj ima Oly vidim imaš neke nove diskove 
Ma tko je vidio bljuvati 
Nego kaj ima Oly vidim imaš neke nove diskove 
Čini ti se
, vidiš duplo 
Odluka je pala
Uskoro radim dual boot win7-linux mint
Jednokratno plaćanje: gotovina na prodajnom mjestu uplata po ponudi u pošti, banci, FINI ili Internet bankarstvom kartice: Maestro, American Express, MasterCard, Diners, Visa
Jel to znaći da mogu pouzečem kupit u vemilu :/
Koje sve trgovine imaju pod naćin plaćanja pouzečem osim čipoteke