Đes ba....šta ima....evo rješavamo se troll-ova...tj. ja ih rješavam 
Gledam vas i umirem od smijeha.. 
Đes ba....šta ima....evo rješavamo se troll-ova...tj. ja ih rješavam 
Gledam vas i umirem od smijeha.. 
dobro večer kolega
Kada smo već kod maltretiranja, ja sam kukce stavljao u 96% etanol, i efektivno ih je ubijalo
Imam ja spremnik s 2l etera ako slucajno trebaš... inače prekrasno za izlaske s curom... gori zelenim plamenom...
Inače ljepše je ovako ubijati... pa se koprca tih 20 sekundi :)
@kora...
jesam... sada me idi prijavi 4chan-u :)
Hm tek sam sad skužio, datum je 10.10.10 lol
mojoj dragoj rodjendan...
Poruči joj sretan rođendan u moje ime. 
Nego kad će svatovi? (ako već nisu bili)
Pozovi ekipu sa foruma. 
Impossible, u koji sam ja to paralelni svijet upao..........
ma to je on pijan pa promašio TD. 
A i oni su zivotinje bas za mrave mi nije zao
ali pcele su korisne veoma pa mi je njih zao
ima baka 20ak košnica... i ovako ih ima previse :)
dobro večer kolega
Kada smo već kod maltretiranja, ja sam kukce stavljao u 96% etanol, i efektivno ih je ubijalo
Imam ja spremnik s 2l etera ako slucajno trebaš... inače prekrasno za izlaske s curom... gori zelenim plamenom...
Inače ljepše je ovako ubijati... pa se koprca tih 20 sekundi :)
@kora...
jesam... sada me idi prijavi 4chan-u :)
dogovorit cemo se, mozda mi jednom zatreba :D
odakle ti eter?
EVO nam 4ucker stize
odakle ti eter?
Razmisli... sto studiram?
Meni je jednom muha toliko dosađivala dok sam igrao F1 2010 neki dan, i pošto znate kako je to osjetljivo tj napraviš jednu greškicu u toj simulaciji i gotov si za tu utrku, ja sam pobjesnio koliko mi je dosađivala oko lica, shebao sam utrku, uhvatio muvu, živu ju pričepio za stol i živoj joj za šarafcigerom otkinuo krila............šta kažeš na to? a? 
odakle ti eter?
hehe, you bastard
Hm tek sam sad skužio, datum je 10.10.10 lol
mojoj dragoj rodjendan...
Poruči joj sretan rođendan u moje ime. 
Nego kad će svatovi? (ako već nisu bili)
Pozovi ekipu sa foruma. 
Razgovaramo o tome... pričekat ćemo još neko vrijeme vjerojatno... ali to je žena za koju cu se udati...
A tek ja 
infinite loop
A tek ja 
WTF?! LOL
Kora evo kreso te zeza
E kreso jel se ti sjecas dal sam ja sto pisao u ovu temu danas ujutro, znam da si mi nesto odgovorio al se nesjecam bas svega :)
odakle ti eter?
hehe, you bastard
Pa općenito mozemo iznijeti sto god zelimo... nitko ne kontrolira...
Meni je jednom muha toliko dosađivala dok sam igrao F1 2010 neki dan, i pošto znate kako je to osjetljivo tj napraviš jednu greškicu u toj simulaciji i gotov si za tu utrku, ja sam pobjesnio koliko mi je dosađivala oko lica, shebao sam utrku, uhvatio muvu, živu ju pričepio za stol i živoj joj za šarafcigerom otkinuo krila............šta kažeš na to? a? 
mrš u pi*du materinu 
odakle ti eter?
hehe, you bastard
Pa općenito mozemo iznijeti sto god zelimo... nitko ne kontrolira...
blago tebi, mozda mi bude jos necega trebalo, pa ti javim kada napravim popis :D (šalim se naravno)
mrš u pi*du materinu 
Nicht lijepo.......ni ja to nebi napisao lol
mrš u pi*du materinu 
haha. shvati šalu prijatelju,nisam mislio ništa loše.Čak sam i smajlić stavio!
E kreso jel se ti sjecas dal sam ja sto pisao u ovu temu danas ujutro, znam da si mi nesto odgovorio al se nesjecam bas svega :)
Da jesi....ne sjećam se šta je bilo...ali znam da si napisao da si popio 4 jeger-kole za mene i još nešt...mislim da je obrisano
Dobro sto se tice muha i meni znaju uci kad je otvoren prozor i onda letat oko mene-ubio sam ih dosta i mrava,gustera,ose idr nekorisnih zivotinja ali pcele koje daju med nikad
mrš u pi*du materinu 
haha. shvati šalu prijatelju,nisam mislio ništa loše.Čak sam i smajlić stavio!
kkk