Family gang.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mission Acomplished 
R.I.P 
Domba mama ti je dobra, a seku bih ti okrenuo odmah samo da znaš
Istina samo je malo premlada za mene ali ništa strašno
Ako ti je premlada dombina mama - navali na baku
Jeli mi neko moze vise objasnit tko je taj Mata sta ga stalno spominjete? neki kazu neki mate ivanovac ali niko mi nekaze zasto je zanimljiv?
Domba mama ti je dobra, a seku bih ti okrenuo odmah samo da znaš
Istina samo je malo premlada za mene ali ništa strašno
Čiju seku treba okrenuti?
Weky kralj :D
Udri brigu na veselje
Dombinu
Na ražnju?
Dombinu
Ovo je vec sad Gangbang na BOL forumu 
Jeli mi neko moze vise objasnit tko je taj Mata sta ga stalno spominjete? neki kazu neki mate ivanovac ali niko mi nekaze zasto je zanimljiv?
Jer IQ kamena je veći od njegovog IQ-a
To ga čini endemom u prirodi a time je i predmet zanimanja nas mladih i naočitih intelektualaca željnih znanja i dublje spoznaje svijeta u kojem živimo
Dombinu
ja sam za, može se i mama uključit a i sestrićna :P
Jer IQ kamena je veći od njegovog IQ-a
To ga čini endemom u prirodi a time je i predmet zanimanja nas mladih i naočitih intelektualaca željnih znanja i dublje spoznaje svijeta u kojem živimo
Ovo ide u arhivu haha ;)
lol
Domba je AFK, jer sam sada vidio bljesak u njegovoj kući i plač koji se čuje sve do mene, došla mu je mama i vidjela naše poruke "kako bi je okrenuli".
Domba je AFK, jer sam sada vidio bljesak u njegovoj kući i plač koji se čuje sve do mene, došla mu je mama i vidjela naše poruke "kako bi je okrenuli".
javi kako je reagirala?
javi kako je reagirala?
Mahala je sa gaćama kroz prozor 
javi kako je reagirala?
Mahala je sa gaćama kroz prozor 
uuu, bit ce da se zainteresirala za gb 
Udri brigu na veselje
šta je radio s obje?
javi kako je reagirala?
Očajno. Ludnica je totalna u njegovom homeu.
Neće biti slušanja Snoop-a i neće moći ići na forum par dana.
Buduci da je sada noć, moram do frenda - Bivšeg specijalca u vojsci da mi posudi Black Op odjelo da idem špijunirati
Udri brigu na veselje
Buduci da je sada noć, moram do frenda - Bivšeg specijalca u vojsci da mi posudi Black Op odjelo da idem špijunirati
psssssssst ja sam već tu..
evo i mene :D
a... decki puno ste popili biz ca iz birca svi :)
Zadnje informacije; Utišali su se. Domba je sjeo u sobu u kut i plače. A mama zivcana trče po kući i svada se sa svima.
Tata ce navodno morati spavati odvojene od mame, a Domba sa bakom za kaznu kojoj je 95 godina i jedva diše i izaziva mučninu ako ste blizu nje neko malo duze vrijeme (par minuta).
Odlučio sam da ću napraviti prozirnu stranicu za kučište...
Rasvjetu ću probati unutra napraviti što jednostavniju (bijeli LED me privlači (ne prejako, više prigušenu rasvjetu bi želio), iako bi ostavio jedan crveni LED ispušni vent)
Sada moram jednog dana skočiti do Rijeke samo.....