Daj Weky plašiš me jebote! :/
To ti je ko' u onim gangsta filmovima...
Bude te sutra upucao :D
Preporučujem ti da si na prsa ispod majice staviš metalnu tacnu za kolače.
call Chuck Norris!!!!!!!!!!! 

Sutra najgori dan, lektira (višnjik), pročitah je, ali nikakve radnje, ništ nisam shvatio, ne znam kako ću pisati :S njemački imamo test, kemija/hemija pita cijeli čas, matematika pita cijeli čas, biologija pita cijeli čas, ma da :S
Ajme Domba sad si gotov...
Sutra najgori dan, lektira (višnjik), pročitah je, ali nikakve radnje, ništ nisam shvatio, ne znam kako ću pisati :S njemački imamo test, kemija/hemija pita cijeli čas, matematika pita cijeli čas, biologija pita cijeli čas, ma da :S
Ne znam kakav je vaš pravilnik, ali su nama u školi rekli da se može pitati najviše 2 predmeta u jednom danu.
I?
Ne znam kakav je vaš pravilnik, ali su nama u školi rekli da se može pitati najviše 2 predmeta u jednom danu.
znam, to je kod nas sranje, kod nas nema prokletog ograničenja 
Oš da ja sredim Weky-ja 
znam, to je kod nas sranje, kod nas nema prokletog ograničenja 
Imaš 3 mogućnosti:
1.)Budi muško pa preživi dan (Die hard)
2.)Elegantno izadji između sata iz škole
3.)Nemoj ni doć
Hahahaha
Ja sam 87. krivo si se ispitivo :S
Oš da ja sredim Weky-ja 
Dombaaaaaaaaaaaaaa 
Oš da ja sredim Weky-ja 
Dombaaaaaaaaaaaaaa 
Vidim da je Weky dao TU...znači da mogu počet 
Da, to mu je sigurno jedan od primarnih ciljeva.
Weky oš me istuć?
Weky oš me istuć?
Ma...
Gdje se nalazi bug redakcija?
Weky oš me istuć?
Ma...
Lol, Weky, Nahebo si žestoko...
Domba, koliko godina imaš?
Btw. Dajte prestanite maloga više ownati sa slikama, stvarno nije fer ( mada je doboga smješno
).
Ko zahebava dombu on je moja meta 
E SAD JE DOSTA!
NEMOJ BOKTE!
U jebali ste ježa sada.
Bok druže paolo to je i am alive iliti domba