Već zatvoreno? Maršššššššššššš :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OPEN
Ajde pospanci, di ste?
Odoh ja voziti biciklu
OPEN
Ajde pospanci, di ste?
Odoh ja voziti biciklu
Stigla markanova pošiljka?
Jutro svima.

Dobro jutro svima...
Jutro... ja se probudio u 3 i pol (zaspo jučer u 20:10), malo zujanja, pa u 6 lego i spavo do sada. Još malo ba bacit trening i onda što dan donese (F1 kvalifikacije, nešto, vaterpolo finale)...
moj današnji program: bug, šetnja pasa, bug, bug, wc, bug, ručak, bug, film, wc, bug, šetnja pasa, bug, film, bug, spavanje
Zna li itko kako funkcionira WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 BIT na 4gb ddr rama 1600Mhz?
moj današnji program: bug, šetnja pasa, bug, bug, wc, bug, ručak, bug, film, wc, bug, šetnja pasa, bug, film, bug, spavanje
moj današnji program: bug,vaterpolo,bug,vaterpolo,spavanje
Ima tko ideju kako da spojim 3 .mp3 snimka u sve u jedan snimak (isto .mp3 format)?
moj današnji program: bug,vaterpolo,bug,vaterpolo,spavanje
a posao?
Ima tko ideju kako da spojim 3 .mp3 snimka u sve u jedan snimak (isto .mp3 format)?
Virtual DJ.
nema posla
Kako to ne bi jel ? Pa to je delikatesa, bar bi trebala bit... :)
Ja sam jucer u 00:00 pripremil kotlovinu, bila je odlicna :)
Kako ne jedeš čobanac :D
Meni najdraže jelo :)
Dobro jutro ljudi... Idem u poštu danas opet šaljem, pol toga budem podjelio hvala bogu :)
Prvi put cujem da netko jede samo ribu... Zanimljivo :)
Zna li itko kako funkcionira WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 BIT na 4gb ddr rama 1600Mhz?
Mislim da će ići baš fino.
Dobro jutro.
Prvi put cujem da netko jede samo ribu... Zanimljivo :)
Ja isto volim ribu,ipak trebam proteine(2g po kilogramu) da dođe do povećanja mišićne mase.
Da mi je život takav, ubio bi se.
Oj jutro svima.................
@Weky, sutra budem refreshiral temu s tvojim primjerima... Trenutno sam malo mamuran...
Ako mi netko može odgovoriti:
Imam problem sa dev c++-om. Kad pokušam bilo što kompajlirati on samo ispiše ovu grešku C:\Users\user\Desktop\Makefile.win [Build Error] [main.o] Error 1.
Molim vas da odgovorite ako znate.
Evo i loga od kompajlera:
Compiler: Default compiler
Building Makefile: "C:\Users\user\Desktop\Makefile.win"
Executing make...
make.exe -f "C:\Users\user\Desktop\Makefile.win" all
g++.exe -c main.cpp -o main.o -I"C:/Dev-Cpp/lib/gcc/mingw32/3.4.2/include" -I"C:/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2/backward" -I"C:/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2/mingw32" -I"C:/Dev-Cpp/include/c++/3.4.2" -I"C:/Dev-Cpp/include"
g++.exe: main.cpp: No such file or directory
g++.exe: no input files
make.exe: *** [main.o] Error 1
Execution terminated
Da mi je život takav, ubio bi se.
to je danas ne cili život. Nemam šta danas radit, ova kiša, loše vrijeme ništa nemožeš
...dobro jutro...učinilo mi se da vidim borga...
dobro jutro Jurra... :)