- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je staro barem 2 dana...
Šta ćeš.. ipak je to BiH...
To je staro barem 2 dana...
Šta ćeš.. ipak je to BiH...
haha el bitno kolko je staro???
haha el bitno kolko je staro???
Bila je već rasprava o tome.. zato kažem da je staro.
poprilično bolesno...
ima li ko regan rapidshare a da nema rapidbodova?
dakle jest regan ko premium,al nema "juhe".
:)
poprilično bolesno...
To nije bolesno nego spada pod vjerovalili ili ne, pa niko nije covjeku na zemlji prišal kak spada i provjeril jel uopce ziv još pa mu priskocil u pomoc ak treba. Samo su nastavili prolazit okolo i nikom ništa, valjda imaju telepatske mogucnosti svi pa su procjenili na daljinu da je ovaj vec mrtav jel koje budalaštine bedaki jedni trofazni svi od reda okolo.

irelevantno ali prilično sam siguran da su sposobnosti a ne mogućnosti...
poprilično bolesno...
To nije bolesno nego spada pod vjerovalili ili ne, pa niko nije covjeku na zemlji prišal kak spada i provjeril jel uopce ziv još pa mu priskocil u pomoc ak treba. Samo su nastavili prolazit okolo i nikom ništa, valjda imaju telepatske mogucnosti svi pa su procjenili na daljinu da je ovaj vec mrtav jel koje budalaštine bedaki jedni trofazni svi od reda okolo.
irelevantno ali prilično sam siguran da su sposobnosti a ne mogućnosti...
Ma fuckaš sad izraze pa zna se na kaj se misli, ne nosim Anicev rjecnik pod rukom i nemam lektora pokraj sebe nit mi treba napiši i vozi.
malo povećajte citate,prekratki su vam
Ajmeeeee, kako neki ljudi mogu biti tako tvrdoglavi i glupi, ne mogu vjerovat!!!!!
Zna neko kako pokupit oruzje u Ghost Recon Advanced Warfighter, ostao sam bez metaka i na snajperu i na mp5, a negdje na pola misije sam, pa ako ko zna kak pokupit bio bih zahvalan
@dodge jel vozis swiftu?
Ne, ja nis ne vozim (jos)
Al u garazi je manji brat, Zuki Splash.... :D
a fin je i mali splashic..nice!
Ma juri on...:D 1.0, 65ks, do sad prijedjeno 27.000km u manje od godinu, bez nikakvih poteskoca...
Ne mogu nikako promjeniti Avatar, ocu staviti drugu sliku a on mi neda... :(
super
neda ti na bugov server, tako nije ni meni dao da ubacim gulas..hostaj na neki servis za slike i direktni link stavi u drugu opciju.
neda ti na bugov server, tako nije ni meni dao da ubacim gulas..hostaj na neki servis za slike i direktni link stavi u drugu opciju.
Ja tako trebam uvijek...
E kada sam vidio taj gulaš pao sam sa stolice od smijeha :D
73-72 sekundu prije kraja za Srbe. Ja ne vjerujem.
73-72 sekundu prije kraja za Srbe. Ja ne vjerujem.
opet nam zabili koš sekundu prije kraja ?
Poslije si dobio još thumbova :)
Naš napravili prekršaj sekundu prije kraja i srbo pogodio slobodno bacanje. Baj baj naši.
Zna neko kako pokupit oruzje u Ghost Recon Advanced Warfighter, ostao sam bez metaka i na snajperu i na mp5, a negdje na pola misije sam, pa ako ko zna kak pokupit bio bih zahvalan
debili
i bolje da nisam gledao,kad sam gledao cibonu naživcirao sam se,jedva sam zaspao tu noć
Nikada nisam igrao :)
De promjeni avatar loše ti stoji :D
Nikada nisam igrao :)
Meni se sviđa.