Uh jbt provalili ste me, gdje si samo našao tu sliku???? Valjda neko uslikao dok sam se vraćao pijan iz grada......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad se smirio
EDIT: Ipak nije...
@Kora - google has the power. ;)
Lol, kakvi likovi, francuzi opet popušili sinoć, i to od Bjelorusije na Stade De Franceu
pogađajte tko nam je ovo
Kako sam pretpostavio, djete od 15-ak godina, kakvo 84. godište... Previše laže klinac.
krivo
dat ću vam hint
koga sam pitao kad će otići sa foruma ?
Hmmmmmmmmmmmmmmm.......fascinantno....da nije možda KORA
nešto u tvom stilu...
YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH
kako rastura procesor ova kugla na googlu..
Hmmmmmmmmmmmmmmm.......fascinantno....da nije možda KORA
Dan svima, evo me vratio s grada. I Bio kod frenda.
I sad čitam.... i spremam se kuhat kavu.
Pozdrav, eo napokon i mene nakon tjedan dana..............
Kupio sam si samsung corby i prezadovoljan sam..................
šta se radi mentoru ?
Opa, e to još nisam čuo. Tek nešto novo.
šta se radi!?,mislio sam da sam nakon godinu dana pokupio neku gamad,a kad ono ova kugla vuče ko luda
Yo spameru......i jel valja šta taj Corby
šta se radi!?,mislio sam da sam nakon godinu dana pokupio neku gamad,a kad ono ova kugla vuče ko luda
Evo ja čitam i razmišljam, tražim drajver za network za matičnu asus p4s800-mx se pa isprobavam dali radi... A za kuglu, kakva je?
Vidi stvarno... Googleova buckyball cucla proc ko Flash. Namještaljka (zavjera googlea i energetskih kompanija)?
Evo ja čitam i razmišljam, tražim drajver za network za matičnu asus p4s800-mx se pa isprobavam dali radi... A za kuglu, kakva je?
kugla? dosadna,vrtio sam je ,kad ono vent praši punom parom,procesor na 100 posto,firefox luduje..
idem malo spavat,kasno liježem zadnjih noći,a rano se budim.bok
Yo spameru......i jel valja šta taj Corby
Telefon je predobar, a garancija je tri godine, tako da ako tipkovnika pocne zahebavat imam rjesenje, a lik sa you tubea je idi*ot pa nezna za granciju ili j nesto drugo u pitanju.............
Vidi stvarno... Googleova buckyball cucla proc ko Flash. Namještaljka (zavjera googlea i energetskih kompanija)?
Glavno je da je da neke budale HTML5 potpuno sposoban što se tiče brzine i trošenja resursa, a flash smeće...
kugla? dosadna,vrtio sam je ,kad ono vent praši punom parom,procesor na 100 posto,firefox luduje..
idem malo spavat,kasno liježem zadnjih noći,a rano se budim.bok
meni na i5 ide do 15%... na google chromeu...
Uh jbt provalili ste me, gdje si samo našao tu sliku???? Valjda neko uslikao dok sam se vraćao pijan iz grada......
Šta si rum čokoladicu pojeo da si pijan bio...
Pozdrav spameri...
Šta se radi?
KRAŠ Griotte
BTW mob mi radi ko urica dosad nije bilo problema
Super... si ga poslije flashao?
EDIT: Kako ona tema?
BTW mob mi radi ko urica dosad nije bilo problema
Moj još radi godinama. Nikakvi problema,a baterija drži sedam dana.