Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.353.858
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Kora kaže...

To je provokacija, odmah, ja se našalim, a ti umjesto da pozdraviš i također se malo našališ odmah počneš kuhat i huškat na svađu.

da sam to pitao bilo kojeg korisnika na forumu,siguran sam da bi se velika većina njih našalila i odgovorila nešto tipa "idem odmah" ili sl.

ali ti u tome vidiš provokaciju jer želiš započeti svađu,ti se voliš svađati i koliko vidim to je i jedini razlog zašto si došao na forum

ja još nisam vidio nijedan tvoj smiješan ili koristan post...

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

To je provokacija, odmah, ja se našalim, a ti umjesto da pozdraviš i također se malo našališ odmah počneš kuhat i huškat na svađu.

da sam to pitao bilo kojeg korisnika na forumu,siguran sam da bi se velika većina njih našalila i odgovorila nešto tipa "idem odmah" ili sl.

ali ti u tome vidiš provokaciju jer želiš započeti svađu,ti se voliš svađati i koliko vidim to je i jedini razlog zašto si došao na forum

Lol, e pa onda se baš nikako, al baš nikako NEZNAŠšaliti, jer inače kad se šali na forumu, gdje ljudima NEMOŽEŠ čitati misli, i gdje NEZNAŠ kakvi su to ljudi, onda stavljaš one male stvarčice pokraj šale zvane smajlići, si kad čuo za njih?

Ja nisam vidio još nijedan tvoj post koji ne sadrži barem mrvicu sarkazma prema drugima.....

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 13:36 (Kora).
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Kora kaže...

Po sinoćnjim (a bogme i po današnjim) postovima vidi se da bi se samo svađao pod izlikom "provokacija"... a tek kakve je gluposti pisao sinoć... trebo bi se malo zrelije ponašat...

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

odskijaj i radi nešto pametno.

>>>>>>>HVALA<<<<<<
15 godina
odjavljen
patch123 kaže...

btw,ti provociraš otkad si došao na forum a uvijek na kraju ispadaš žrtva,tebi svi šalju neprimjerene privatne poruke i u to vjerujem,ali nakon što i ti njima pošalješ jednu uvredljvu

i meni si poslao prije nekoliko dana,sva sreća pa sam ja pametan pa se ne palim i ne moram odgovarati na takve gluposti

Da... Ma tko njemu šalje neprimjerene poruke? LAŽE. Kao i obično. On je meni i Šefu slao svakakve uvrede, al na kraju smo ispali da smo ja i Šef njemu psovali.

Klinac neodgojeni.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Vidim da neki jedva čekaju neku žrtvu da se okome na nju al na meni vam to ne pali, stoga ne namjeravam dalje se mačevat s vama, mačujte se sami sa sobom. Ja sam se baš raspoložen logirao danas al ovaj patch zaista ubija svako raspoloženje....kakav lik

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
  Da... Ma tko njemu šalje neprimjerene poruke? LAŽE. Kao i obično. On je meni i Šefu slao svakakve uvrede, al na kraju smo ispali da smo ja i Šef njemu psovali.

Klinac neodgojeni.

i meni je slao uvrede preko privatnih poruka ali mu ja nisam odgovorio

za ostale ne znam,moguće da mu nitko nije odgovorio a možda se netko spustio na njegov nivo i započeo svađu preko pp-a

tko zna,uglavnom nadam se da će nas brzo napustiti

15 godina
protjeran

Kora, ako ti svi damo TU, oćeš oladit i prestat trollat?

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
neaktivan
lukavg kaže...

neće

da mu netko plati kurvu i dovede u stan on bi je odbio samo kako bi imao vremena trolati na forumu  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 13:46 (patch123).
15 godina
protjeran
lukavg kaže...

Lol, pa tko trola, eto još jednom sve pozdravljam, i to mi je jedina namjera bila kad sam se maloprije prvi put danas logirao, i ništa drugo, ali vidim da neki obožavaju huškat na svađu. Al eto biću pristojan i kulturan, vidim da neki ni to nemaju.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora od banane kaže...

Vidim da neki jedva čekaju neku žrtvu da se okome na nju al na meni vam to ne pali, stoga ne namjeravam dalje se mačevat s vama, mačujte se sami sa sobom. Ja sam se baš raspoložen logirao danas al ovaj patch zaista ubija svako raspoloženje....kakav lik

Dobar dan i tebi.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...
Kora od banane kaže...

Dobar dan i tebi.

Eto, napokon netko normalan, pozdrav.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

voZdra marvo Cool

Vidim da ste "radno" aktivni...a jbg mora neko i to bit Nevinasce

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
lukavg kaže...

neće

da mu netko plati kurvu i dovede u stan on bi je odbio samo kako bi imao vremena trolati na forumu  Smijeh

Treba ga samo ignorirat. I tko želi saznat koliko Kora stvarno ima godina pm me.

15 godina
protjeran
Kora je opet glup
Kora kaže...
lukavg kaže...

Lol, pa tko trola, eto još jednom sve pozdravljam, i to mi je jedina namjera bila kad sam se maloprije prvi put danas logirao, i ništa drugo, ali vidim da neki obožavaju huškat na svađu. Al eto biću pristojan i kulturan, vidim da neki ni to nemaju.

Kora je isti Mamić, psuje i sere po svima, a onda je on fin, pristojan i odgojen.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 13:50 (lukavg).
15 godina
odjavljen

Ljudi jeli vam poznat ovaj član....

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Nisu valjda izbrisali "Domba_CoD"? Iznenađen

Tražim i nemrem naći.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ako misliš na I Am Alive-a nije to on......imam ga na FB-u pa znam kako mu je pravo ime.Šutim

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
15 godina
odjavljen
17 godina
neaktivan

Jao ovo je kao kućanice.Ko je kome što opsovao, poslao ružnu privatnu poruku.Zanimljivo.Čekajte malo da odem po kokice.

WTF ladyes.

SLAP !!!

Get a grip on yourself.

Osmijeh

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...
Weky kaže...

Nisu valjda izbrisali "Domba_CoD"? Iznenađen

Tražim i nemrem naći.

Nisu, kad je netko bannan ne možeš ga naći u tražilici.

http://213.202.123.24/forum/user/dombacod/18363.aspx

15 godina
neaktivan

pogađajte tko nam je ovo 

15 godina
odjavljen
Baotica kaže...

Jao ovo je kao kućanice.Ko je kome što opsovao, poslao ružnu privatnu poruku.

Ili ko je koga heba

15 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Jao ovo je kao kućanice.Ko je kome što opsovao, poslao ružnu privatnu poruku.Zanimljivo.Čekajte malo da odem po kokice.

WTF ladyes.

SLAP !!!

Get a grip on yourself.

Osmijeh

Hebeš kokice de ti naruči nešta sa roštilja Cool mislim da će ovo potrajat

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

pogađajte tko nam je ovo 

ok Belji se

Ti kad si mamuran Nevinašce

15 godina
protjeran

Prvi i drugi acc nije ista osoba, ali prvi i treći je. Vidiš da domba_Os nije protjeran niti kartoniran.

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
ok Belji se

Ti kad si mamuran Nevinašce

krivo

dat ću vam hint

koga sam pitao kad će otići sa foruma ?

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

pogađajte tko nam je ovo 

kora!!!Belji se

EDIT: prestigo me patch

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 13:58 (wanderer).
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

pogađajte tko nam je ovo 

John Lennon?

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

krivo

dat ću vam hint

koga sam pitao kad će otići sa foruma ?

Hmmmmmmmmmmmmmmm.......fascinantno....da nije možda KORA Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice