bio sam i crven sinoc :))
zezaš? opet si bio nestašan!?
Pogledaj mu potpis!
jel ko ovdje iša na akademiju dramskih umjetnosti za glumu.
Juitro! Evo me, uspio sam riješit problem na kompu i zasad sve ok. Puno i brže radi... A kak si ti? A tko je nestašan?
Vajda ja malo nestanem na forum kad uvijek nešto ima posla...
Evo ja novi na forumu.
Juitro! Evo me, uspio sam riješit problem na kompu i zasad sve ok. Puno i brže radi... A kak si ti? A tko je nestašan?
Vajda ja malo nestanem na forum kad uvijek nešto ima posla...
bok,ma ne pratim baš jer noću lumpujem,i već mi je toga dosta, i muka od ića i pića
inače sve ok,ti si sav u kompovima, vidm..
torente, da znaš da imašfrenda iste sudbine
bok,ma ne pratim baš jer noću lumpujem,i već mi je toga dosta, i muka od ića i pića
inače sve ok,ti si sav u kompovima, vidm..
Ma moram sredit da radi kako treba. Ma nisam stalno sa kompom. Jučer na polju kopao krumpir i tako da sve povadio, ima žuti i crveni krumpir. Sve spremljeno u vrečama. A jel još držiš pudlicu kako vidim na avataru,. Daj meni ja ču prošetat snjom a i možda će zavoljet mog Lexija.
Ma moram sredit da radi kako treba. Ma nisam stalno sa kompom. Jučer na polju kopao krumpir i tako da sve povadio, ima žuti i crveni krumpir. Sve spremljeno u vrečama. A jel još držiš pudlicu kako vidim na avataru,. Daj meni ja ču prošetat snjom a i možda će zavoljet mog Lexija.
i el dobar krumpir??
jutar, sa vožnje, bit će danas paklen dan
dobro je ugrijalo
Ona djevojčica što je bacala psiće završila je na psihijatriji. A psići su ipak isplivali.
Ona djevojčica što je bacala psiće završila je na psihijatriji. A psići su ipak isplivali.
link
link
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stenci-baceni-u-rijeku-prezivjeli-spasila-ih-baka-ruza/510492.aspx
Prešlo me reklamiranje Paolo. Duže vrijeme planiram napravit stranicu il blog o klađenju. Ovo je samo početak, u tijeku je stranica s masom statistika. Tak da samo želim gore ljude koji se klade, i one koji se profesionalno klade. A neznam tko je tolko đubre da ide tak nekaj prijavljivat, to bi bilo maksimalno pokvareno. Ne vidim kome smeta.
Za deset dana već sam potrošila oko 50 KM. Ne znam živa što ću s njima. Tolika se vika napravila, a sad ih nitko neće", jada se baka. Ona tvrdi da su psići u rijeku bačeni prije nekoliko dana, a ne ranije kako se pisalo po medijima.
WTF ?
Priča ne drži vodu
pita se majka Marijana, koja kaže da joj je drago da su psići preživjeli i da ih je i sama otišla posjetiti.
da joj je stalo do psića sigurno ih se ne bi odlučila riješiti na tako okrutan način
slažem se da ima mnogo većih problema u svijetu od bacanja psića u rijeku,ali da su ovo zaslužili-JESU
pita se majka Marijana, koja kaže da joj je drago da su psići preživjeli i da ih je i sama otišla posjetiti.
da joj je stalo do psića sigurno ih se ne bi odlučila riješiti na tako okrutan način
slažem se da ima mnogo većih problema u svijetu od bacanja psića u rijeku,ali da su ovo zaslužili-JESU
Boli nju neka stvar za psiće - nego sada treba umanjiti štetu i praviti se kao da ti je žao
Boli nju neka stvar za psiće - nego sada treba umanjiti štetu i praviti se kao da ti je žao
ma još će oni na tome i zaraditi,doći će ovi lezilebovići iz stranih medija,i ako su pametni naplatiće svaki intervju
Konacno gotov posao... Dobar dan, ne svima - samo nekima... :)
Jutro ekipi :)
...možda imam kakav virus...sva sreća da si ti tu...
...možda imam kakav virus...sva sreća da si ti tu...
to sam i mislio,oćeš ba se spojim na tvoj komp?
diskrecija zajamčena
imam neki pir danas, al brate
ne ide mi se...
imam neki pir danas, al brate
ne ide mi se...
koja je alternativa?