Koje za da otvorimo MSN grupu :) Ovdje se više neda boravit :S
Moze ako mi date Anshikinu MSN adresu.
A hebala te više ona, de ogladio sam od smjeha, odo žderat paprike, paradajza i salame - pečeni mix
Koje za da otvorimo MSN grupu :) Ovdje se više neda boravit :S
Moze ako mi date Anshikinu MSN adresu.
A hebala te više ona, de ogladio sam od smjeha, odo žderat paprike, paradajza i salame - pečeni mix
odlično igram vaterpolo i obožavam ga,košarku volim i također je dobro igram dok nogomet ne volim ali ga igram solidno
...
Šta radite tu,pa tekma je počela.
Reci mi, recite mi svi, da li ste ikada bili zaljubljeni? JESTE LI???
ima netko sli bridge za prodat?
Šta radite tu,pa tekma je počela.
Bacamo pse u rijeku...
Da, kad imas dugu kosu, cudno razmisljanje, sjedis sam, odlicino ucis, visi si za glavu od svih, nosis nausnice, slabo igras nogomet i ostale sportove... Svi te vole.
Zašto odmah unaprijed svoje razmišljanje ocjenjuješ kao čudno? Ostavi se titoga što drugi misle o tebi. Ti lijepo se ponašaj normalno(onak kao što se inače ponašaš) i ne razmišljaj o drugima. Oni su ionako monotoni i nesposobni za bilo kakvo jače i pamentije razmišljanje. Ako te maltetrtiraju ne obaziri se na to. Masa jednostavno nema ni mozga ni zrelosti da može nešto prešutiti. Shvati da oni nisu dovoljno pametni da mogu jednostavno ostati neutralni.
Masa je kao masa nesposobna i glupa.(Ovo je potkrijepljeno dugom analizom ponašanja djece kao mase)-
Koliko dugo će trajati svađa?
Zašto odmah unaprijed svoje razmišljanje ocjenjuješ kao čudno? Ostavi se titoga što drugi misle o tebi. Ti lijepo se ponašaj nroalno(onak kao što se inače ponašaš) i ne razmišlčjaj o drugima. Oni su ionako monotoni i nesposobni za bilo kakvo jače i pamentije razmišljanje. Ako te maltetrtiraju ne obaziri se na to. Masa jednostavno nema ni mozga ni zrelosti da može nešto prešutiti. Shvati da oni nisu dovoljno pametni da mogu jednostavno ostati neutralni.
Masa je kao masa nesposobna i glupa.
Ne brini se ti, imam ja jaci um od njih.
Koliko dugo će trajati svađa?
U kojoj vremenskoj zoni?
Zašto odmah unaprijed svoje razmišljanje ocjenjuješ kao čudno? Ostavi se titoga što drugi misle o tebi. Ti lijepo se ponašaj nroalno(onak kao što se inače ponašaš) i ne razmišlčjaj o drugima. Oni su ionako monotoni i nesposobni za bilo kakvo jače i pamentije razmišljanje. Ako te maltetrtiraju ne obaziri se na to. Masa jednostavno nema ni mozga ni zrelosti da može nešto prešutiti. Shvati da oni nisu dovoljno pametni da mogu jednostavno ostati neutralni.
Masa je kao masa nesposobna i glupa.
Ne brini se ti, imam ja jaci um od njih.
Točno tako. Ono o čemu oni govore za nas je kameno doba.
I da usput daje se novčana nagrada da se nađe mala, živa je preferirano
Mislis na moju ljubicicu?
Ajde ajde, valjda smo svi ovdje pacifisti
Mislis na moju ljubicicu?
Ne mislim na "crvenkapicu".
Tehnicki ja sam s balkana.
Tehnicki ja sam s balkana.