O Ana, o Ana, o Ana tugo Mentalistovih dana.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aniceeee! Stavi moju sliku na svoj avatar i beg you!
NE VOLI ONA TEBE, nego mene.
Nisam ni rekao da me voli. Ne bih sa njom ni u grob otišo' a kamoli šta ozbiljnije imao sa njom.
Ljudi budite pozdravljeni idem na festu....i da
SUTRA MOZDA DOLAZI HONDA ACCORD, postat cu slike pa da vidite kaj je auto ;)
obrnuta psihologija ti kod mene ne pali.
zašto imam osjećaj da vas nevoli 
Nisam ni rekao da me voli. Ne bih sa njom ni u grob otišo' a kamoli šta ozbiljnije imao sa njom.
Jel to zbog brčića ?
Ako ančica ima dlakavo dupe kao i brkove - weky ja rađe se nebi upuštao u tu avanturu
ma sve bi hebo ali nebi lizo jer je **icka kraj guzice blizo
Citat iz jedne pjesme
Pretpostavljam neki cajkaški biser
Jel to zbog brčića ?
Nije, nema sisa, a dobro dupe.
Nije fer... 2 na 1...
Ali opet ih mala ubija... 
A naravno. Najveci slučajevi.
Birc je nekad bil zabavna tema...
zašto imam osjećaj da vas nevoli 
Mlad si jos.
Vjerojatno
HAHAHA PA NARAVNO DA NEBI KAD SI PREBALAV. nađi si neku curu svoje klase, neku odrpanku. šta si ti umišljaš jadniče balavi. odi mami da ti pobriše sline.govno malo odvratno.
Evo
nemaš pojma šta su sise ni gdje se nalaze. aj me se okani. smiješan si.
mene sam zanima kolko stvarno imaš godina 
Ja sam mislio da će ovo biti zabavno ali nije :)
Nekako mi se ćini da se ančuka oče svađat, a vi joj želju ostvarujete...
Anšika kažem ti, pokaž obline i prestat će te zahebavat svi, osim možda Mentalista, on te previše voli :)
Ana, evo sad bez sale volim te itd moje misljenje o tebi.
Umisljenja osoba koja voli paznju, rasist kakvog nema, mogla si stavit "prijatelji" s mature guzili a ne crnci. Govoriš kao ono da nisi na našem nivou, ne shvacas salu i mislim da ti treba samo jedna velika kur**na da te smiri i to je to.

A ovo kao nije zabavno? 
HAHAHA PA NARAVNO DA NEBI KAD SI PREBALAV. nađi si neku curu svoje klase, neku odrpanku. šta si ti umišljaš jadniče balavi. odi mami da ti pobriše sline.govno malo odvratno.
Curu imam. Ne bih stavljao sliku na Bug bez njenog dopuštenja.
nemaš pojma šta su sise ni gdje se nalaze. ne bi znao poj*bat curu ni da ti daju uputstva...ne samo zato što nemaš pojma nego zato što nemaš s čim. aj me se okani. smiješan si.
Reci ti njima fino Anamarija moja.
Ja sam na tvojoj strani.
Curu imam. Ne bih stavljao sliku na Bug bez njenog dopuštenja. Ne znam za tebe, ali ja mogu reći ("kako mi je jedna cura s kojom sam bio za jednu noć") da sam se čak već i ševio tj. ispada da sam bio amused od njene strane (ja pijan ona fifti fifti.), tako da mislim da nisam prebalav.
lol, lol i opet LOL
A ovo kao nije zabavno? 
Više ne :) Bilo je bolje sa matom... Ova sam piše gluposti i tako u nedogled...
A ovo kao nije zabavno? 
A kaj da velim, ni vise ni manje nego - djecja posla...
A ovo kao nije zabavno? 
Kako kome...
Više ne :) Bilo je bolje sa matom... Ova sam piše gluposti i tako u nedogled...
To se ne može uspoređivat... to je bio vrh! 
Ovo je prevršilo svaku mjeru....
nemaš pojma šta su sise ni gdje se nalaze. ne bi znao poj*bat curu ni da ti daju uputstva...ne samo zato što nemaš pojma nego zato što nemaš s čim. aj me se okani. smiješan si.
Ej ej ej ej ej ej curo to je bila moja fora od jučer... Nju niko nesmije rabit :D