khm khm khm
WHAAAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

Šta ima narode......vidim da ste nešta fino naspamali....jbg da je mene bilo možda kojih 10-ak stranica više naspamali 
khm khm khm

Šta ima narode......vidim da ste nešta fino naspamali....jbg da je mene bilo možda kojih 10-ak stranica više naspamali 
Joj vidite ovog lika, omfg
bosna strikes again!
prvo mali peseki sada biciklisti
mislio sam da smo mi u banani ali bosna....
http://www.24sata.hr/news/zena-pregazila-biciklista-nitko-mu-nije-zelio-pomoci/189108/
Poslije ce se otkriti da je to na nacionalnoj osnovi.
ufff, znaci tako... neda se mala
Ma ja imam ženu i tako...
Dite na putu, tako da nema zajebancije više. Barem za sad 
Nekima to ne predstavlja prepreku.
Brak je samo jedna imenica... Neces umrijeti ako prevaris zenu.
Jel sve po starom?
Mentalist objavljuje na net svoje nestašluke...
Kora se qurči avatarom
Weky je sam protiv svih
Ivan kolje pse po hrvatskoj...
:D
Došao FCTH :) Pozdrav :)
khm khm khm

Eeeeeeeeee paaa nema te ko turpuje u zatvoru :D
Ovamo bila ludnica :D
Samo sam se šalio. Nisam to mislio ozbiljno.
A mogu se šaliti. Jeli tako?
Fellowship of Christian Teaching Homes?
Fellowship of Christian Teaching Homes?
Kako si pogodio :O
Nekima to ne predstavlja prepreku.
Brak je samo jedna imenica... Neces umrijeti ako prevaris zenu.
Lol ti govoriš koji ni curu nije imao :P
Koja su ono stoka od ljudi! Biciklist "mrtav" leži na putu i NITKO da izađe i zove hitnu, a kamoli pomogne! Dokaz koja smo mi goVn4 od ljudi.
Koja su ono stoka od ljudi! Biciklist "mrtav" leži na putu i NITKO da izađe i zove hitnu, a kamoli pomogne! Dokaz koja smo mi goVn4 od ljudi.
To ti je na nacionalnoj osnovi, tako je sve u BiH.
Ljudi... ja dugo nisam vidio Matu na forumu.... mislim, znam da je suspendiran do daljnjega ali se nije ponovno registrirao... ili je? (kora)
Ljudi... ja dugo nisam vidio Matu na forumu.... mislim, znam da je suspendiran do daljnjega ali se nije ponovno registrirao... ili je? (kora)
Mato nikada nije bio nasilan...
Osim kada uzimamo slike njegove i mjenjamo avatare u njegove slike :P
Jel zna netko gdje u Zagrebu ima za kupiti metal majica(treba mi Dream Theater)?Hvala!
Jel zna netko gdje u Zagrebu ima za kupiti metal majica(treba mi Dream Theater)?Hvala!
Od pamuka su najbolje.
Ćuo sam z neki shop sa tim majcama :)Frend tamo stalno kupuje te majce budem javio :)
Ćuo sam z neki shop sa tim majcama :)Frend tamo stalno kupuje te majce budem javio :)
Nasao sam ti zenu:
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001135908026&ref=search
Tnx.
U Rupi u Ilici 14 i Planeti muzike nemaju
Nasao sam ti zenu:
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001135908026&ref=search
♥
Dan ljudovi..
Dan ljudovi..
Sto si stavio nick u ime na Facebook-u, jos ista slika...
Ja bi mu pomogao - nakon što mu okinem par fotki njegove smrskane glave u HD rezoluciji. RTL za "vaše vijesti" nudi 500 kuna nagrade - moram pokazati da imam novinarskog potencijala i usput zaraditi koju kunu.
Samo sam se šalio. Nisam to mislio ozbiljno.
A mogu se šaliti. Jeli tako?
Naravno ;)
ne bih tako rekao, to je klasičan sindrom "drugi će" koji je dokazan time što je u jednom eksperimentu neka cura u nekoj uličici "silovana" i prošla je hrpa ljudi i nitko nije reagirao... zasšto? jer svi misle da to nije njegova stvar, dakle netko drući će. dok je ista takva situacija samo s jednom osobom u pitanju, ta jedna osoba će skočiti u pomoć jer osjeća dužnost pomoći nekome jer nema nikoga...