a svi znamo sta se dogada tamo i u zatvoru
prosirenje anusa ak me kuzite
Žuto - Samo za brata.
A ona je cura... tako da ima drukčiji tretman :D
njoj šire neš drugo 
a svi znamo sta se dogada tamo i u zatvoru
prosirenje anusa ak me kuzite
Žuto - Samo za brata.
A ona je cura... tako da ima drukčiji tretman :D
njoj šire neš drugo 
stvarno je pretjerivanje,cak je na nydailynews,a za tjedan dana ce se zaboraviti(ako ih nadu)
stvarno je pretjerivanje,cak je na nydailynews,a za tjedan dana ce se zaboraviti(ako ih nadu)
Ma i ako ih nađu i ako ih ne nađu proći će ih to za 2 dana.
Naći će ih već sutra, masa ljudi zna imena, ali samo mi balkanci znamo tačnije lokacije, znam i ja, ali me strah prijaviti policiji.
Neka se to zaboravi, al samo da ih nađu... to je bitno.
Ma i ako ih nađu i ako ih ne nađu proći će ih to za 2 dana.
i onda ce dalje takva gamad raditi to dalje :(
ma jbt glavno da se kazni novcano,zatvor tak da promisle drugi puta seljacine prije nego to idu radit
Naći će ih već sutra, masa ljudi zna imena, ali samo mi balkanci znamo tačnije lokacije, znam i ja, ali me strah prijaviti policiji.
samo ti suti,da te nebi dok izadu iz popravnog(zatvora) bacili u rijeku
Dobiti će malo prijetećih pisama i eto. Tarankula se vrlo prestrašio. To se vidi iz postova na drugim forumima.
Evo primjera:
Na HCL-u bila je tema o ovome. Tarankula je rekao: " Može mi poginuti netko iz obitelji. Hoće li vam tada biti smiješno". Onda je korisnik pod imenom 4chanambassador citirao to i na našem jeziku rekao:"Trebao si prije misliti na to"
Evo novog tumačenja psihologa sa indexa:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/psihijatar-savjetuje-brutalnu-djevojku-umjesto-bacanja-pasa-u-rijeku-trebala-je-obradjivati-vrt/509829.aspx
tarankula je online na gamers.ba
Nekako je čudno to, u jednom trenutku se ljutimo jer stavlja puno screenshotova iz igara, a sada je u strahu kući 
Ipak mislim da je samo 3% pretjerano ovo u svijetu 
Pogledajte ovu temu na HCL-u. Posebno druga strana, drugi post.
LOL! 
EDIT: u 6. spominje Bug forum... ista strana
ljudi jel moguce na hcl-u u text ubacivati link,kao ovdje "poveznica"?
tarankula je suspendiran sa ovoga foruma? On je bia član ovog foruma i objavio video?
tarankula je suspendiran sa ovoga foruma? On je bia član ovog foruma i objavio video?
Suspendiran? Ma on je protjeran za mene sa svijeta.
Ej volim te, VOLIM, obožavam gledati sad ovo 
pa kako ga nemogu nać.. regan je na toliko foruma ima ip..
Idem se regati i učestvovati
Jeste li možda primjetili da dotična "curica" na ruci ima onu narukvicu sa svetcima. toliko o vjeri !
Jeste li možda primjetili da dotična "curica" na ruci ima onu narukvicu sa svetcima. toliko o vjeri !
kakve sad to ima veze
pa svatko normalan bio muslic ili ateista ili krscanin je bolji covjek od nje
ko su to 4chan i zašto pišete da ćete otić ako oni navale na bug forum?
Dan svima, imo sam danas saobracajnu nesrecu, aj idem nazad na odštetu
ko će otić..nema povlaćenja
ko će otić..nema povlaćenja
to su pisali u onoj temi pod ostalo.. Zašto bi došli na ovaj forum i šta bi radili s njime
ma neka skupina na internetu koji love (pazi love) zlostavljače životinja.neki ljudi su pod policijsko zaštitom zbog njih ili su dobili slom živaca. 
Dan svima, imo sam danas saobracajnu nesrecu, aj idem nazad na odštetu
kolko si kostiju polomio?