a kad mi niko nevjeruje
Ubi se...
Pa će oni tebe gledat...
a kad mi niko nevjeruje
Ubi se...
Pa će oni tebe gledat...
Sutra ujutro onda idem i kladionicu,stavit ću 650kn na Hajduk,a 50 nek mi ostane za pivu ak spušim.
bolje stavi 50 na unireu a 650 za pivu ako hajduk prođe
Kaj ti fakat misliš da će unirea pobjedit ?
EDIT : Al svejedno nisam siguran da će hajdukovci dobit,bolje da neigram to onda
da,ali to nije poanta mog posta
Ej, jel zna netko gdje bi mogao kupiti onaj kabl koji ide iz utičnice u napajanje?
Ima ga svaka informatička trgovima kao što su HG spot, Links itd, U Bj SEMI eletronica taj kabel košta 20kn.
Moram nać neakvi zicer onda,jer ovo mi nije malo para za spušit.
Molimo patcha da se javi na informacije, hvala
Bit če svega i vraga. heheheheheh
Trabzonspor-Liverpool 1 Liverpoolu nema Gerrarda,Torresa,Maxija Rodrigeza, Aggera,Mascherana. Meni je to sutra prvi pick.
np :) ma imam osjećaj da će se samo zadimit...
Kak misliš da će zadimit? Za grafu nema šanse ali ima za napajanje. Jednom kad sam probao dimio je bijeli dim i skoro popunio prostoriju a brzom akcijom isključio sklopku na letvi. Al sam prestrašio.
Trabzonspor-Liverpool 1 Liverpoolu nema Gerrarda,Torresa,Maxija Rodrigeza, Aggera,Mascherana. Meni je to sutra prvi pick.
Zanimljivo,možda stavim stotku na ovo i na FC Brugge protiv Dinama iz Minska.
np :) ma imam osjećaj da će se samo zadimit...
Kak misliš da će zadimit? Za grafu nema šanse ali ima za napajanje. Jednom kad sam probao dimio je bijeli dim i skoro popunio prostoriju a brzom akcijom isključio sklopku na letvi. Al sam prestrašio.
ma nisam mislio doslovno da će bit dim, nego da će krepat...
meni je tako bilo iz crt monitora jednom...
ma nisam mislio doslovno da će bit dim, nego da će krepat...
meni je tako bilo iz crt monitora jednom...
Grafa može crkne ako se previše zagrije ak nema coler može stavit vent na hladnjak i vrti i manje zagrije tako da na mom matičnu kod čipset ima hladnjak a nema vent i jedno oko 20 min osjeti prstom da je vruč i stavio vent i prišarafio i vrti i odlično hladi ali zato želim imat dug vijek sa računalom.
Grafa može crkne ako se previše zagrije ak nema coler može stavit vent na hladnjak i vrti i manje zagrije tako da na mom matičnu kod čipset ima hladnjak a nema vent i jedno oko 20 min osjeti prstom da je vruč i stavio vent i prišarafio i vrti i odlično hladi ali zato želim imat dug vijek sa računalom.
ma ova moja je radila normalno i kad sam palio komp nije bilo slike, probao ju u drugom kompu isto nije radila...i nakon 2 dana probam ja opet a ona radi normalno...pregrijala se nije sigurno jer ima dobar hladnjak...
Covjek, jel stigel paket ?
ma ova moja je radila normalno i kad sam palio komp nije bilo slike, probao ju u drugom kompu isto nije radila...i nakon 2 dana probam ja opet a ona radi normalno...pregrijala se nije sigurno jer ima dobar hladnjak...
Slično i meni dogodilo i na grafi uočio fale jedan vodić jer nekako otkinuo pa sam tankim žicom zalemio i probao i gle radi. Još najgore kad nisam vadio grafu a hard vadio i okrznuo mali tranzistor na grafi i upalio kom a ono blinka tri boje. A ja vadim grafu i tražim dio otkinuto i nađem i precizno lemio natrag i uspio sam. Joj previše tanka ko nit da teško zalemit,ali srećom uspio riješit.
Hola, Batista..jel bi mogli ugovorit neki poslić?
Ovisi kakav si pregovarac :P
:) Slusam... Tj. citam...
Ovisi kakav si pregovarac :P
:) Slusam... Tj. citam...
Ma treba mi neko kablovinje s i beja, pa mi ti to kupiš i usput pošalješ i svoj stik..=)
Osim ako znaš di ima kod nas za kupit 24 i 8 pinski ATX produžni..
nije još...ovi kod mene su spori malo...kakve poštare imam bit će dobro ak dođe slj. tjedan...
Ma treba mi neko kablovinje s i beja, pa mi ti to kupiš i usput pošalješ i svoj stik..=)
Kolke duljine ?
Kolke duljine ?
A barem 5 cm...
joj još pola sata pa doma sa posla...od 8 ujutro radim...ma neznam više ni koji je dan u tjednu...
Hvala svima za današnju pomoć oko laptopa, sve funkcionira normalno!
joj još pola sata pa doma sa posla...od 8 ujutro radim...ma neznam više ni koji je dan u tjednu...
Kaj ono radiš?
Baš smo jućer kometirali...
Kolke duljine ?
A barem 5 cm...
24 pin - 20 kn
A 8 to 8 pin jednostavno nema, ima samo 6 to 8 pin i kosta 40 kn...
Kolke duljine ?
A barem 5 cm...
24 pin - 20 kn
A 8 to 8 pin jednostavno nema, ima samo 6 to 8 pin i kosta 40 kn...
Pogledaj možda ima 2×4 pin..:P
noup, ako ti pronadjes, linkaj...