- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo baš gledam svoje rezultate sa državne mature iz Eng. imam 94,52 % točno
Da li za tu državnu maturu vam profesori daju skripte ili na netu postoji za skinuti te skripte? Ili pak ide po principu "snađi se druže?"
Ne daju nam skripte...mislim dali jesu na onim pripremama, ali to je za one napredne.....na netu nema ništa doslovno ništa.....a engleski pričam odkak znam za sebe
bravo za maturu :D
Evo ti jedan tekstić čitaj si ga na glas
Engleski za početnike: (for beginners) Tri vještice gledaju tri Swatch sata. Koja vještica gleda koji Swatch sat? Na engleskom to zvuči ovako: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? Engleski za iskusne: (advanced english) Tri vještice izmijenjenog spola gledaju tri gumbića na Swatch satu. Koja vještica izmijenjenog spola gleda koji gumbić? I to na engleskom: Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? Engleski u zadnjem stupnju -pred državljanstvom: (expert stage) Tri švicarske vještice-drolje, koje žele biti izmijenjenog spola, žele gledati tri gumbića na švicarskom Swatch satu. Koja švicarska vještica-drolja, koja želi biti izmijenjenog spola, želi gledati koji gumb švicarskog Swatch sata? I još to na engleskom: Three swiss witch-bitches, which wish to be switched swiss witch-bitch, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
Ja obožavam engleski i nadam se da ću dbro proći na maturi :) za 4 godine xD
Krivo...kaže se whore
i još par greški nije "which wish to be" nego "who wish to be..." i nije switched (to je upaljene ili nešto u vezi prekidača)....switch je prekidač a ne gumbić...button je gumb/ić itd. imaš jedno 6 greški
Copy/Paste xD Nisam ni pratio greške...
Copy/Paste xD Nisam ni pratio greške...
A jesi englez
Odo ja vozat se bajkom....ajte Good bye
Gle noliferi se izgubili u WoWovima i Heroesima of Neweartha da više neznaju šta je humor -.-""""" Sick of ya...
Evo još jednog "engleza" koji nema blage engleskog
Dobar dan ekipa!Došo s mora napokon!
Dobar dan ekipa!Došo s mora napokon!
bilo nam je lijepo bez tebe
Oke

Mrnjau. Molim kapučino. Šefe, šta se radi? Ja uglavnom razmišljam o sklapanju matične u konfi.
Zdravo ljudi!
Šta ima kod vas?
Ja isprobavam sluške.Nikako ne mogu normalno naredit onu za lijevo uho.Kad su mi uši različito zakrenute.
može pomoć? dobio sam hp-ovu ddr2 memoriju 2x1 gb, ali za servere! šta da radim sad s tim?
jel treba nekome?
Zdravo ljudi!
Šta ima kod vas?
Ja isprobavam sluške.Nikako ne mogu normalno naredit onu za lijevo uho.Kad su mi uši različito zakrenute.
Zdravo i tebi. Pa, zar nije vajda na lijevo bolje čuješ a desno loše čuješ? Ili je slušalica možda ima loš zvučnik.
može pomoć? dobio sam hp-ovu ddr2 memoriju 2x1 gb, ali za servere! šta da radim sad s tim?
jel treba nekome?
http://www.bug.hr/forum/board/komponente-oprema/96.aspx?sort=act
Zdravo ljudi!
Šta ima kod vas?
Zdravo i tebi. Pa, zar nije vajda na lijevo bolje čuješ a desno loše čuješ? Ili je slušalica možda ima loš zvučnik.
Krivo si me shvatio.Čujem ja dobro na oba ali mi ja na lijevo neudobno.Sad sam uspio naredit malo bolje, ne smeta mi
jel treba nekome?
Koliko dođe? Postaj screnshot da znam kakav je.
EDIT: @Tomislav95 Sve je ok. Jedino ja gluh ko top.
pričekaj da poslikam
jel treba nekome?
Koliko dođe? Postaj screnshot da znam kakav je.
EDIT: @Tomislav95 Sve je ok. Jedino ja gluh ko top.
Screenshot? Nisam znao da ju je našao na ekranu i da je tamo ostala....
koliko nudiš?
dva puta po pet minuta
koliko nudiš?
Neznam,vajda ti prodaješ pa reci cijenu pa da vidim dali mi odgovara cijenu.
gle, ja od njih neam neke koristi, dam ti ih za 200 kn.........
A gle, malo mi skupo ako kupim odjednom ali bi uzeo na rate pa ak može ili ak ne, možeš na ovome forumu postaviš svoj oglas pa će netko od nas kupi memoriju.
A gle, malo mi skupo ako kupim odjednom ali bi uzeo na rate pa ak može ili ak ne, možeš na ovome forumu postaviš svoj oglas pa će netko od nas kupi memoriju.
200kn za 2gb ddr2 ecc memorije nije puno...
Ček koja je razlika između serverskih i ovih memorija?
a dobro, bar znam da ima zainteresiranih. baš gledam na hp-ovim stranicama i tamo koštaju oko 150 USD, možda 200 kn za 2 gb i nije tak puno... LP