Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.320.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

voZdra narode........sinoć nešta drkao po postavkama routera i nisam imao neta...šta ću zovi SZK i ženska se javi i kaže odi to, odi to, odaberi to, upiši tu-i-tu IP adresu i klikni OK kad ono eto ti net veza.........ja ko malo dijete kad dobije poklon za rođendan Smijeh

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
15 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Krešo91 kaže...

voZdra narode........sinoć nešta drkao po postavkama routera i nisam imao neta...šta ću zovi SZK i ženska se javi i kaže odi to, odi to, odaberi to, upiši tu-i-tu IP adresu i klikni OK kad ono eto ti net veza.........ja ko malo dijete kad dobije poklon za rođendanSmijeh

BABY CARE Smijeh

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
16 godina
neaktivan

jel antec kvalitetniji od coolermaster kućišta?

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

Aj na NFS

BTW već driftam

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
16 godina
joze kaže...

jel antec kvalitetniji od coolermaster kućišta?

cm ima bolje prosječne midi towere, prozračnije, a kad se govori o "hundred" seriji kod anteca onda su tu negdje

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
16 godina
neaktivan

Zdravo ljudi!

Konačno sam doma pa isprobavam nove sluške i mikrofon.Imam jedno pitanje, trebam li što podesiti da mi sluške rade na front panelu?Ili mi on ne radi?

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
Krešo91 kaže...
Genoxxx kaže...

Aj na NFS

BTW već driftam

oke evo me

16 godina

Tomislav, ako imaš realtek onda stavi kvačicu na ovo di je crni kvadratić bez obzira što piše disable bla bla

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Rabljeni udžbenici za 4. srednje, gimnazija. Di ih mogu naći, online?

Onda?

Batista, sutra ide uplata, jučer sam zaboravio...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
Šef kaže...
Šef kaže...

Rabljeni udžbenici za 4. srednje, gimnazija. Di ih mogu naći, online?

Onda?

Batista, sutra ide uplata, jučer sam zaboravio...

mijenjamknjige.com, moja sestra ima knjige od 4. raz.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Tomislav, ako imaš realtek onda stavi kvačicu na ovo di je crni kvadratić bez obzira što piše disable bla bla

Imam XP pa je malo drugačije al sam našao.Tnx.

Baš čudno što piše disable što je zapravo za enableNeodlučan

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
16 godina
Tomislav95 kaže...
Mitch kaže...

Imam XP pa je malo drugačije al sam našao.Tnx.

Baš čudno što piše disable što je zapravo za enableNeodlučan

sry, imam sedmicu pa zato, ali prije sam imao isto ko i ti

15 godina
neaktivan

@Mitch jel ti još sere NFS sa onim scrol-anjem

15 godina

DEČKI OWNAO SAM KREŠU91 na driftu, uderground 2, kaže da mu auto nije u formi Smijeh pobijedio sam ga za 200000 bodova, sa wrx sti Namigiva

15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

DEČKI OWNAO SAM KREŠU91 na driftu, uderground 2, kaže da mu auto nije u formi Smijeh pobijedio sam ga za 200000 bodova, sa wrx sti Namigiva

A ja u yebenoj Miati vozio Sramim se gledam ono aj yebeš auto kad ono auto ide brže nego Golf, ali Miata syebano skreće i još brži od Golfa Izlanuo se pa kak me neće dobit...ali zato sam ja nekih 151616818468116468 puta njega dobio Cool

16 godina
Krešo91 kaže...

da, šteta, inače bi razbijo

15 godina
Krešo91 kaže...
Genoxxx kaže...

A ja u yebenoj Miati vozio Sramim se gledam ono aj yebeš auto kad ono auto ide brže nego Golf, ali Miata syebano skreće i još brži od Golfa Izlanuo se pa kak me neće dobit...ali zato sam ja nekih 151616818468116468 puta njega dobio Cool

kako bi ja tebe dero samo da mi se laptop tolko ne grije Plač

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Krešo91 kaže...

da, šteta, inače bi razbijo

Probaj stavit neki drugi hardver ono tipkovnicu i miš i gamepad/volan pa isprobaj...može biti do toga ili do same igre ako je do igre onda "kupi" Namigiva online

15 godina
protjeran

'ko se zove NedoBudimir na youtubeu?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
15 godina
I Am Alive kaže...

'ko se zove NedoBudimir na youtubeu?

izderi se 3 puta Bubimire i on će ti sam doći Smijeh

15 godina
neaktivan

Evo baš gledam svoje rezultate sa državne mature iz Eng. imam 94,52 % točno Cool

15 godina
Krešo91 kaže...

Evo baš gledam svoje rezultate sa državne mature iz Eng. imam 94,52 % točno Cool

štreber -.- Smijeh

15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Krešo91 kaže...

štreber -.- Smijeh

Ma jok...pričam eng od 3. godine....učio preko TV-a (erije i filmovi) i onda još me sestre malo ispravljale i onda nakon 2 godine pričao perfektno Cool

15 godina
Krešo91 kaže...

Ma jok...pričam eng od 3. godine....učio preko TV-a (erije i filmovi) i onda još me sestre malo ispravljale i onda nakon 2 godine pričao perfektno Cool

LoL zbog toga i ja imam 5 iz eng. Cool

15 godina
neaktivan

vidim slabo se spama

btw,je li izašla mafia 2

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

vidim slabo se spama

btw,je li izašla mafia 2

ne

16 godina
neaktivan

bravo za maturu :D

Evo ti jedan tekstić čitaj si ga na glas

Engleski za početnike: (for beginners) Tri vještice gledaju tri Swatch sata. Koja vještica gleda koji Swatch sat? Na engleskom to zvuči ovako: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? Engleski za iskusne: (advanced english) Tri vještice izmijenjenog spola gledaju tri gumbića na Swatch satu. Koja vještica izmijenjenog spola gleda koji gumbić? I to na engleskom: Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? Engleski u zadnjem stupnju -pred državljanstvom: (expert stage) Tri švicarske vještice-drolje, koje žele biti izmijenjenog spola, žele gledati tri gumbića na švicarskom Swatch satu. Koja švicarska vještica-drolja, koja želi biti izmijenjenog spola, želi gledati koji gumb švicarskog Swatch sata? I još to na engleskom: Three swiss witch-bitches, which wish to be switched swiss witch-bitch, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Ja obožavam engleski i nadam se da ću dbro proći na maturi :) za 4 godine xD

15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

bravo za maturu :D

Evo ti jedan tekstić čitaj si ga na glas

Engleski za početnike: (for beginners) Tri vještice gledaju tri Swatch sata. Koja vještica gleda koji Swatch sat? Na engleskom to zvuči ovako: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch? Engleski za iskusne: (advanced english) Tri vještice izmijenjenog spola gledaju tri gumbića na Swatch satu. Koja vještica izmijenjenog spola gleda koji gumbić? I to na engleskom: Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? Engleski u zadnjem stupnju -pred državljanstvom: (expert stage) Tri švicarske vještice-drolje, koje žele biti izmijenjenog spola, žele gledati tri gumbića na švicarskom Swatch satu. Koja švicarska vještica-drolja, koja želi biti izmijenjenog spola, želi gledati koji gumb švicarskog Swatch sata? I još to na engleskom: Three swiss witch-bitches, which wish to be switched swiss witch-bitch, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Ja obožavam engleski i nadam se da ću dbro proći na maturi :) za 4 godine xD

Krivo...kaže se whore Belji se

i još par greški nije "which wish to be" nego "who wish to be..." i nije switched (to je upaljene ili nešto u vezi prekidača)....switch je prekidač a ne gumbić...button je gumb/ić itd. imaš jedno 6 greški Belji se

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 17:47 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Da li za tu državnu maturu vam profesori daju skripte ili na netu postoji za skinuti te skripte? Ili pak ide po principu "snađi se druže?"

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice