- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti si nekaj rekel da bi trebal stick...
Haha...jesam da..al nema se para trenutno (tj. ima ali rezervirano za druge stvari)..
Btw. kako ono ide plačanje kod tebe?
Ti si nekaj rekel da bi trebal stick...
Haha...jesam da..al nema se para trenutno (tj. ima ali rezervirano za druge stvari)..
Btw. kako ono ide plačanje kod tebe?
Kako ti srcu drago, pouzecem ili uplatom na ziro racun kaj je jeftinija opcija.
Nije ovo jutro :)
Sat vremena bez spama...
Sat vremena bez spama...
fali ti cca 10 min
Dosade, nemam ništa igrat osim Convictiona koja je odlična igra i žao mi ju je prelazit jer tek onda neću ništa imat igrat osim napucavat se po UT3 serverima tako da bi mogao pogledat Centurion sada, čini se kao dosta dobar film pa budemo vidjeli.
Dobar dan svima, dobio sam razglednicu od cure iz Holandije
Narode odo ja vidjet imal vanjska guma za moj baciklo ...aj viđemo se kasnije
Stoka... Baš kada ja želim igrat onda obnavljaju servere...
Stoka... Baš kada ja želim igrat onda obnavljaju servere...
Error in understanding, please translate.
dan jurra, blago tebi u Švedskoj...
Pozdrav ekipa,sta se radi?
Jurra nemoj zaboravit donijet nekoliko svedanki
Gdje su svi? Već sat vremena nema niti jedne poruke....
Gdje su svi? Već sat vremena nema niti jedne poruke....
ljudi se odmaraju
Zdravo!
Bio sam danas u Vinkovcima, kupio u HG-Spotu memorijsku karticu i sluške(i košulju al to nije u HG-spotu).
Šta ima kod vas?
Eto me natrag...jbt vanjska guma od 26" onak kao gradska (dakle manje ripne = veći grip) koštala me 60 kn....Is'seeeeeeeeee
E, da bar svi trgovci imaju pristup kao onaj kod kojega sam kupovao danas u HG-Spotu bilo bi super
Legenda, smiješan a vidi se da je geek.Moji išli samnom, pola toga što je rekao nisu razumili
E, da bar svi trgovci imaju pristup kao onaj kod kojega sam kupovao danas u HG-Spotu bilo bi super
Legenda, smiješan a vidi se da je geek.Moji išli samnom, pola toga što je rekao nisu razumili
Meni za to ne treba trgovac...
Meni za to ne treba trgovac...
Ne razumijem
Isprobavam potpis..opet..:P
Ne razumijem
Ne treba meni trgovac, kad ja počnem govorit tek onda moji ništa ne razumiju...
Ne razumijem
Ne treba meni trgovac, kad ja počnem govorit tek onda moji ništa ne razumiju...
Aha.Ma isto je i kod mene.Meni kažu: Ajd nam prevedi
A tek ja...jbt ja sam najveći geek u svojoj familiji....kad počnem malo stručnije stvari pričat kao o mrežama ili o nekom hardveru onda svi ovak gledaju o.0
Trebao si vidjet prije nekoliko dana kad sam dobio dslr, počeo ja njima objašnjavat čemu služi iso, brzina zatvarača, i sl. Gledali su me kao da pričam kineski..
Trebao si vidjet prije nekoliko dana kad sam dobio dslr, počeo ja njima objašnjavat čemu služi iso, brzina zatvarača, i sl. Gledali su me kao da pričam kineski..
Limenku čega
Eto me natrag...jbt vanjska guma od 26" onak kao gradska (dakle manje ripne = veći grip) koštala me 60 kn....Is'seeeeeeeeee
ma samo da nije celava svaka valja i ona koja je stara cca 10godina
U mojoj obitelji je osim mene samo jedan geek
Jučer je na HTC Desire-u mjenjao smjer satelitske antene