IVO, pogledaj si mail !! 
Jesammmm:)
Dan svima.
Ma mobitel mi non-stop zvoni. Dosadni su ko proljev:)
pogledaj opet :)
IVO, pogledaj si mail !! 
Jesammmm:)
Dan svima.
Ma mobitel mi non-stop zvoni. Dosadni su ko proljev:)
Dobar dan :D
Ne vjerujem da nigdje na netu nema free videa sa zelenom pozadinom da malo probam after effects :S
A da uključiš onu stvar?:)
A da uključiš onu stvar?:)
Mrnjau. Bok, šta se radi? A jel trebaš dijelove od PC komponenata? 
Dobro jutro.
Mijauuu:)
Zasad mi ništa ne treba. Moram malo odmorit od sastavljanja i popravaka. Popili su mi živce neki. Šta god napraviš uvijek kenjaju.
Jučer sam tipu sređivao laptop. Neki šta mu je prije radio nije napravio ništa. Pola drivera je falilo. Nije mogao ni posvjetlit ekran. Jadan se prepao da ekran nije vrisnuo. Ja sam mu napravio sve i sad se čudi kako mu se laptop brzo pali i sve radi ko urica.
Zasad mi ništa ne treba. Moram malo odmorit od sastavljanja i popravaka. Popili su mi živce neki. Šta god napraviš uvijek kenjaju.
Jučer sam tipu sređivao laptop. Neki šta mu je prije radio nije napravio ništa. Pola drivera je falilo. Nije mogao ni posvjetlit ekran. Jadan se prepao da ekran nije vrisnuo. Ja sam mu napravio sve i sad se čudi kako mu se laptop brzo pali i sve radi ko urica.
Jao, pa di nalaziš pacijente, jbt ja nemogu nikog nać, to kaj nekome sredim sredim za đabe, kad sve neki poznanici/familija i slično.
Oi!
Ma sve ok, ko sam svo majstor. Hehe i isto tako radim i kad sam jednog prodao i jedan dan crko i otišla samo matična i brzo intervenciju pronađena matična pa sam složio na isti dan i prošla sve uredu. Skupljam sve živo. Neke i slažem a neke dobim pa ispitam šta valja a šta nevalja. Moram nekako maknuti a i uskoro budem kopao i spremim krumpir a i uskoro berba kukuruza. A orahe sam sve rasprodao 34 kg. 
Oi!
Imam ih prilično i to redovitih:)
Čuj napraviš jednom i ako te on nahvali dalje ide lako. Naravno uvijek se zalomi debila koji bi radije dali servisu 600 kn nego meni 200.
Jednoj ženi sam popravljao komp jedno 5-6 puta i još me kasnije preporučila svoj rodbini tako da sam miran.
Čuj napraviš jednom i ako te on nahvali dalje ide lako. Naravno uvijek se zalomi debila koji bi radije dali servisu 600 kn nego meni 200.
Jednoj ženi sam popravljao komp jedno 5-6 puta i još me kasnije preporučila svoj rodbini tako da sam miran.
E to je dobro. Lani sam auto odvozio željezo na otpad i tam zaletio konfu od kompa i kupio za 50kn , i pregledao sve ispravno ali hard mu je mali pa njega stavio 80gb i radio do jeseni, crkla matićna. Radila dobrih 2 g. 
Oi!
Ivica jel mora ovo biti sticky
http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/bug-tecaj-3ds-max/63899.aspx
E to je dobro. Lani sam auto odvozio željezo na otpad i tam zaletio konfu od kompa i kupio za 50kn , i pregledao sve ispravno ali hard mu je mali pa njega stavio 80gb i radio do jeseni, crkla matićna. Radila dobrih 2 g. 
Ja sam ko mulac iz jedne firme uzeo bačvu punu bakrenih iglica (200-tinjak kg). Bobio sam para za ukenjat se:)
Može mi netko pomoć?Treba mi do večeras odgovor.
Neču ti reč dok mi IVO ne odgovori :D
Evo ti sticky da ne cviliš po forumu:)
Yeeeaaaah!!!!!
Ivo je riješio stvar.
Ivo, ajde kad vec ispunjavaš zelje, ispuni i meni, preimenuj mi temu (Svi reviewi na Forumu ili nesto sl.).
Ivo, ajde kad vec ispunjavaš zelje, ispuni i meni, preimenuj mi temu (Svi reviewi na Forumu ili nesto sl.).
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/otvaranje-novog-podforuma-reviewi-by-forumasi/63093.aspx
I premjesti u drugi podforum...
Ivo je riješio stvar.
E uzmi bolji :D
Ja ti predlažem X-Boxov
http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/otvaranje-novog-podforuma-reviewi-by-forumasi/63093.aspx
Eh sada bi svi sticky... :D
Ja sam ko mulac iz jedne firme uzeo bačvu punu bakrenih iglica (200-tinjak kg). Bobio sam para za ukenjat se:)
200 x tridesetak kn po kili čistog bakra :D .
Da...
Eh sada bi svi sticky... :D
Netreba sticky.....
Mulac nisi,slučajno se dogodi. Evo dok sam u Zg školovao i skupljao starog papira i zaradio sam za kina. Bila trojica s kolicama skupljao starog papira u stanovima dok je bila zarada bila odlićna. Jedan s otpada zamolio da njemu jednog kompa da napravim i badava sam mu dao a on meni dopušta da uzmem šta trebam konfa i od PC komponenta i tako slagao oko 10 konfa ali je firma propala u prosincu pa je danas teško ali ista firma osnovala druga firma neznam kako se zove ali je negdje kod Virovitice.
Da...
Samo u koji? Maybe u Ostalo... 
Ako netko treba produzni RP-SMA kabel od 5m, neka mi se javi (nije neke kvalitete, al posluzi za prvu silu) - da, dajem badava :)
Mulac nisi,slučajno se dogodi. Evo dok sam u Zg školovao i skupljao starog papira i zaradio sam za kina. Bila trojica s kolicama skupljao starog papira u stanovima dok je bila zarada bila odlićna. Jedan s otpada zamolio da njemu jednog kompa da napravim i badava sam mu dao a on meni dopušta da uzmem šta trebam konfa i od PC komponenta i tako slagao oko 10 konfa ali je firma propala u prosincu pa je danas teško ali ista firma osnovala druga firma neznam kako se zove ali je negdje kod Virovitice.
Ma kad smo bili mulci dalo se zaradit. Dilanje erotika iz metisa i tako:)
Ma kad smo bili mulci dalo se zaradit. Dilanje erotika iz metisa i tako:)
Da, bili su dobri davni dani. Danas sve drukčije. Hmm mslio sam nabavit jednog hard 80 do 120gb za Vistu ili sedmicu i još jednu keks rama od 2 gb transcend 800kn a prosjeku dođe oko 500kn pa ću odustati od plana i čekat bolja vremena. Meni teško.
jel ima neko genius i220 da mi kaze dojmove?
Ako netko treba produzni RP-SMA kabel od 5m, neka mi se javi (nije neke kvalitete, al posluzi za prvu silu) - da, dajem badava :)
Stavi si na oglas i siguran sam netko će javiti i to kupit od tebe... E moj je na oglsu pa prodam kome trebaju...
eh idem sa poslom. Aj čujemo se.
i sunce grije a ja smiješim