Ma jok pa nisu to metalci, to je samo Rock obican u ovom slucaju ali odlicna stvar ista prica je i s ovim dole kaj drugo.
Ma jok pa nisu to metalci, to je samo Rock obican u ovom slucaju ali odlicna stvar ista prica je i s ovim dole kaj drugo.
da tinejđera
10 g imaju neki 
baka
provokator
pozdrav spameri.sta se radi?
To su bile osamdesete da pa izgledaju smjesno, no u ovom slucaju to su uniforme engleske vojske ili oficira iz 18-19 stoljeca.
Uglavnom radi se o sjevernoj irskoj i njihovom sukobu s napuhanim englezima o tom je ta stvar, nesto slicno ko hrvati u bivsoj jugi to je ta usporedba mi hrvati i Irci imamo slicnu povjest u zadnjih 100 godina.
MBO 42
CPU 32
cpu 1 40
cpu2 38
toliko od mene
khm...
Toliko o senzorima...
Fuckas Spedfan imas ova dva dole, pregledniji su i bolji bez dileme skini jednog i drugog pa imas finu usporedbu kaj se tice temperature proca.
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
http://www.alcpu.com/CoreTemp/
To su bile osamdesete da pa izgledaju smjesno, no u ovom slucaju to su uniforme engleske vojske ili oficira iz 18-19 stoljeca.
Uglavnom radi se o sjevernoj irskoj i njihovom sukobu s napuhanim englezima o tom je ta stvar, nesto slicno ko hrvati u bivsoj jugi to je ta usporedba mi hrvati i Irci imamo slicnu povjest u zadnjih 100 godina.
ma daj 

jedni od dražih mi pacijenata 
meni su jedno vrijeme išli na živce, jer sam imao dojam da se ponavljaju s onim falusoidnim performansima,ali kad malo pogledaš uz neke izuzetke drugi su svjetlosne godine iza
Pa vrijeme bi se računalo samo kad si zaista na forumu odnosno kad 'refreshas'. Tako da ostavljanje ne bi bila opcija, mada bi onda nastali program za 'F5' u intervalima od 3s koji su laki za napravit.
Ma i ja kažem okanite se zvjezdica, ta tema je kao rupa bez dna...
Opera to već ima
jedni od dražih mi pacijenata 
meni su jedno vrijeme išli na živce, jer sam imao dojam da se ponavljaju s onim falusoidnim performansima,ali kad malo pogledaš uz neke izuzetke drugi su svjetlosne godine iza
igzektli
a dobri su i TBF po toj nekoj duhovitosti
pa e

Kako me zivciraju mutavi klinci sa ovog foruma jbte.... Pogotovo onaj xnight_hunter, ništa mu nisam skrivio on me napada takvim tonom ko da mu nisam dao papicu čokolina za doručak.
Kako me zivciraju mutavi klinci sa ovog foruma jbte.... Pogotovo onaj xnight_hunter, ništa mu nisam skrivio on me napada takvim tonom ko da mu nisam dao papicu čokolina za doručak.
Prepostavljam u temi Humor 
Što uopće obaraćaš pozornost na njega? Mene takvi uopće ne živciraju...
Kao ni Margot kad kaže da je AC/DC bezveze...
Samo ih ignoriraj
@Šef, imaš pravo, ja napišem odgovor jednom, drugi me napadne misleći da sam ja njemu sve to rekao...
Koji likovi.