Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.177.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
joze kaže...

kad ste već tu pisali o zvjezdicama palo mi napamet koliko ima ljudi na forumu s više računa koji daju sebi hvala, i palac gore.. Šta vi mislite?

Namučit će se da ih dobiju, a i postaje preočito.

Primjer: "marko91" napiše post, "ivanko-gta" mu da "Hvala" i kao da netko od aktivnih autora neće primjetiti da se to ponavlja iz posta u post, iz teme u temu.

Ne brini, i modovi prate multi-accounting.

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
17 godina
neaktivan
joze kaže...

kad ste već tu pisali o zvjezdicama palo mi napamet koliko ima ljudi na forumu s više računa koji daju sebi hvala, i palac gore.. Šta vi mislite?

mislim da bi morao imati barem 10 računa da mu se to isplati Namigiva

16 godina
neaktivan
joze kaže...

...to je samo posljedica pametne ideje...Nevinašce

...kaos...
17 godina
robisierra92 kaže...
joze kaže...

mislim da bi morao imati barem 10 računa da mu se to isplati Namigiva

hoho, ima i takvih :)

ajde onda ti robi objasni na koju foru si ti dosel do 3 pune zvjezdice ? drugo ime ti je Spamer :P Smijeh

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

ajde onda ti robi objasni na koju foru si ti dosel do 3 pune zvjezdice ? drugo ime ti je Spamer :P Smijeh

ne, drugo ime mi je Starfaker.

17 godina

dan, birtijaši...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
18 godina
Jurra kaže...

S obzirom na princip na kojemu formula funkcionira ovo neće ništa značiti tako da je svaki takav pokušaj ionako failao u startu.

Što se samog sistema tiče, dobro je izveden.

Vidim netko se požalio na Pirata npr. što piskara samo na igrama. Očito piše dobre postove i piše ono što je zanimljivo ciljanoj "publici". Probajte i vi tako.

Inače svatko tko kaže da ga zvjezdice ne diraju ni najmanje, a ipak piše o njima kako nisu fer i slično, ukratko je - lažov.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

dan, birtijaši...

...

...uvijek kasniš...Osmijeh

...kaos...
15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

ne, drugo ime mi je Starfaker.

Ne drugo ti je ime Robert Ferenc.

atom kaže... Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat .....
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Inače svatko tko kaže da ga zvjezdice ne diraju ni najmanje, a ipak piše o njima kako nisu fer i slično, ukratko je - lažov.

Pa te zvjezdice niste mogli gore napraviti.

Elite Spammer
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Jurra kaže...

S obzirom na princip na kojemu formula funkcionira ovo neće ništa značiti tako da je svaki takav pokušaj ionako failao u startu.

Vidim netko se požalio na Pirata npr. što piskara samo na igrama. Očito piše dobre postove i piše ono što je zanimljivo ciljanoj "publici". Probajte i vi tako.

...i dobro je sakriven...Smijeh a što se tiče zadnje rečenice nisi je morao upučivati meni...lažovi obično tvrde da je dobro

ono što se ne vidi...Belji se

...kaos...
16 godina
odjavljen
Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
protjeran

A Mato? Cool

Elite Spammer
18 godina
Jurra kaže...
a što se tiče zadnje rečenice nisi je morao upučivati meni...

Nisam je ni uputio tebi. Generalno...

Ti si jasno pokazao da te diraju, odnosno da ti smeta što postoje.

Govorim o izjavama tipa:

"Nije da me briga za zvjezdice al zašto sam ih izgubio to nije fer."

"Nije da me briga za zvjezdice al zašto Mirko ima više od Slavka?"

I sl.

17 godina
Danny_HR kaže...
Jurra kaže...

Mislis - ja :)

Bah, da je tak, mogel sam napisat tema na foru pedija... Ja bih (da se mene pita - a mene se ne pita) preformuliral sustav ocjenjivanja. Uvest neki sustav koji bi pratio sam sadrzaj postova da se vidi kakve je osobnosti forumas, kolko vrijedi kao covjek... (kako bi taj sustav bio izveden, ne znam)

16 godina
odjavljen
RoTT kaže...

A Mato? Cool

Ima ih 30- max 40, ovaj ih ima preko 70 (naravno po jednom postu)

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 13:29 (Weky).
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!
Evo mene na Ubuntuu!

No ne na virtualnoj mašini nego zaprave :D

Super mi je, a i mom izbirljivom burazu se sviđa, znači, pošto mi Windowsi se*u ovo ostaje moj primarni OS za jedno 3-4 mjeseca Smijeh

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
neaktivan

Opet zvjezdice!Evo vama lijepo par gajbi pive pa ćete vidjet zvjezdica kolko hoćeteCool.A ako i dalje budete imali problema sa istima poslat ću vam ljudeCooluCoolcrnom da vas izbatinaju po glavi i hola,evo zvjezdica koliko želite...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
18 godina
Batista kaže...
Ja bih (da se mene pita - a mene se ne pita) preformuliral sustav ocjenjivanja. Uvest neki sustav koji bi pratio sam sadrzaj postova da se vidi kakve je osobnosti forumas, kolko vrijedi kao covjek... (kako bi taj sustav bio izveden, ne znam)

Pitaš li se koliko je to komplicirano za izvesti ili koliko vremena će to oduzeti Domagoju koji je zadužen za takve stvari? Koliko je pametno utrošiti vrijeme na nešto toliko marginalne vrijednosti kao reputation sistem.

Desetke puta je već naglašeno da su zvjezdice tu čisto kao jedan zabavan feature i da ne pokazuju, bar ne u potpunosti, kakav je tko forumaš.

Nekome tko dođe tu po pomoć ništa ne znači imaš li ti 5 zvjezdica ili nijednu, ako mu pomogneš biti će zahvalan u oba slučaja. Radite od jednostavne stvari kao što je forumiranje (LOL ne kužim zašt sam tu riječ iskoristio) pitanje prestiža. Budite forumaši, svejedno kolko zvjezdica ima Mirko, Slavko, Pero ili Miro.

Svi su ionako jednako "važni".

18 godina
neaktivan

dinjo je u jednoj temi imao 120+ TD-a, ali je tema izbrisana

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Danny_HR kaže...
Jurra kaže...

Mislis - ja :)

Bah, da je tak, mogel sam napisat tema na foru pedija... Ja bih (da se mene pita - a mene se ne pita) preformuliral sustav ocjenjivanja. Uvest neki sustav koji bi pratio sam sadrzaj postova da se vidi kakve je osobnosti forumas, kolko vrijedi kao covjek... (kako bi taj sustav bio izveden, ne znam)

Taj sustav bi bio izveden - nikako. Ko će složit algoritam da čita postove, pa na temelju sadržaja ocjenjuje?   Radije zaposliš 10 crnaca da to rade, jeftinije je...Nevinašce

Ovako, imam problem s clockanjem grafičke. Dignem clock s tvroničkih 475 MHz na 600+, u GPU-Z mi piše da je clock na 600+, ali u igri mi i dalje sve šteka. Odem ALT+Tab, GPU-Z i pod senzors, tamo di su temperature i frekvencije, ta frekvencija stoji na 275MHz, kao da je u idleu. Što da radim?

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
RoTT kaže...

A Mato? Cool

Ima ih 30- max 40, ovaj ih ima preko 70 (naravno po jednom postu)

ova je najgluplja tema na forumu koju sam vidio. Haha svaki autorov odgovor završava s nekih 50> palčeva dolje. Pa neka se on i dalje bavi aimbotom :D

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Budite forumaši, svejedno kolko zvjezdica ima Mirko, Slavko, Pero ili Miro.

Miro je supermoderator, on je najvažnijiBelji se

16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Batista kaže...
Ja bih (da se mene pita - a mene se ne pita) preformuliral sustav ocjenjivanja. Uvest neki sustav koji bi pratio sam sadrzaj postova da se vidi kakve je osobnosti forumas, kolko vrijedi kao covjek... (kako bi taj sustav bio izveden, ne znam)

Budite forumaši, svejedno kolko zvjezdica ima Mirko, Slavko, Pero ili Miro.

Pa ako nisu važne maknute ih ili bar stavite neki normalni sistem da oni koji pomažu imaju pokoju zvjezdicu.

Elite Spammer
17 godina
Danny_HR kaže...

Pitaš li se koliko je to komplicirano za izvesti ili koliko vremena će to oduzeti Domagoju koji je zadužen za takve stvari? Koliko je pametno utrošiti vrijeme na nešto toliko marginalne vrijednosti kao reputation sistem.

Desetke puta je već naglašeno da su zvjezdice tu čisto kao jedan zabavan feature i da ne pokazuju, bar ne u potpunosti, kakav je tko forumaš.

Nekome tko dođe tu po pomoć ništa ne znači imaš li ti 5 zvjezdica ili nijednu, ako mu pomogneš biti će zahvalan u oba slučaja. Radite od jednostavne stvari kao što je forumiranje (LOL ne kužim zašt sam tu riječ iskoristio) pitanje prestiža. Budite forumaši, svejedno kolko zvjezdica ima Mirko, Slavko, Pero ili Miro.

Ma samo sam dal primjer kak bi bilo bolje... Domagoja fakat cjenim i svaka mu cast. Ne pitam se kolko bi bilo komplicirano jer znam da bi bilo jako... Nema veze, uglavnom ovaj ti je post puno bolji nego onaj prijasnji.

@Generale, ima soka ?

16 godina
neaktivan

Šef znači da nemreš igrat te igre bez obzira na OC.Sjećaš se da sam i ja svašta pokušavao samo da mogu odigrati svoj omiljeni Gothic 3 pa nisam ništa uspio.Jedina solucija mi je ostala sa ramima jer sam sumnjao na to,ali sam nažalost kupovinom prek pošte dobio dva različita rama,a prodavač me uvjeravao da je to ista firma.Tako da još to nisam isprobao,alo budem...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
RoTT kaže...

Pa ako nisu važne maknute ih ili bar stavite neki normalni sistem da oni koji pomažu imaju pokoju zvjezdicu.

Tako i funkcionira, samo kaj nema razlike u vaznosti problema. Po meni nije isto kako proc igru na odredjenom levelu ili kako izbrisat virus, rijesit problem u programiranju i sl...

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Šef znači da nemreš igrat te igre bez obzira na OC.Sjećaš se da sam i ja svašta pokušavao samo da mogu odigrati svoj omiljeni Gothic 3 pa nisam ništa uspio.Jedina solucija mi je ostala sa ramima jer sam sumnjao na to,ali sam nažalost kupovinom prek pošte dobio dva različita rama,a prodavač me uvjeravao da je to ista firma.Tako da još to nisam isprobao,alo budem...

Ali nije mi jasno... Sa EVGA Precision stavim clock na 600+, označim da to postavi tako pri paljenju, kompjuter restartam, GPU-Z pokazuje da je clock 600+. Uđem u igru i clock padne na 275 MHz.

16 godina
protjeran
Batista kaže...
RoTT kaže...

Tako i funkcionira, samo kaj nema razlike u vaznosti problema. Po meni nije isto kako proc igru na odredjenom levelu ili kako izbrisat virus, rijesit problem u programiranju i sl...

Istina,po meni je taj sistem zvjezdica glup.

Puno puta sam nekome pomogao i potrgao se da nekom nesto objasnim ali ni pola zvijezdice nisam dobio!

Zašto?Mozda/vrlo vjerovatno taj sistem ima veze da tipkom prijavi?Napisem 20 postova da bi nekom nesto objasnio i onda na jedan od tih me ljutiti Mato prijavi i sistem ide ispocetka!

Po tom nikad necu dobiti niti sve zvijedzice.

Elite Spammer
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice