hvala puno
ne treba mi thr - imam ga 
na hd-space imaš brdo, brdo dobrih hd stavri, ali moraš seedati, ako ne možeš moraš uploadati, jbg - bolje ne ide.
hvala puno
ne treba mi thr - imam ga 
na hd-space imaš brdo, brdo dobrih hd stavri, ali moraš seedati, ako ne možeš moraš uploadati, jbg - bolje ne ide.
to care, uživaj 
tnx robi ;)
kad ideš ??
ja dođem u korčulu svaki tjedan
možda sutra ako će mi se dat...mogu ić kad hoću...ja i mala idemo...nažalost i ona ide 
pa kak ti može biti na žalost što ide cura... pa s tim moraš biti sretan jbte... 
pa kak ti može biti na žalost što ide cura... pa s tim moraš biti sretan jbte... 
pa onda samo moram ić di ona hoće...razgledavanja, šetnje i druga sr*nja...a ja bi išao plivat i partijat 
i zašprehavat strankinje...
EDIT: još me i za*ebava kad pijem...
ma kakvi zadar
Zar nitko ne ide u rijeku na more
Za prvu zamjenu coolera je loše prošlo.Evo cijele priče: Stavio sam cooler i upalim komp.Prođe POST i napiše:Overclock failure or overvoltage press F1 to enter setup.Imao sam premalo vremena da stisnem F1 jer se komp ugasio.I nista ja probam opet i odmah udjem u BIOS na POST-u i komp se ugasi čim se pokrenuo BIOS setup.Bezveze skinem ja onu stranicu kućišta koja je iza matične i vidim pinovi na cooleru nisu sjeli,samo ona gornja dva su sjela.Skinem cooler uspijem staviti kako treba i upalim komp. Počne pištati tj. ono pipi-pipi-pipi (ma znat već) ugasim jedva komp tako što sam isčupo kabel i idem pogledati u upute sta znaci taj pipip kod.U uputama nista o tome.Idem ja kuci i bezveze bacim pogled na komp - kad vidim da kada sam stavljao kabel od coolera na matičnu otkačio sam RAM. Stavim ja natrag upali se komp nema pištanja kad opet onaj overclock failure,ovaj put sam stisnuo F1 na vrijeme.Malo spustim FSB na default (priznajem - klokao sam 0.4 GHz bez dizanja voltaze jer je na starom cooleru radilo) sve ok počnu se dizat windowsi provjerim temp sve u redu.Eto današnje priče.
YEAH MADERFAKER
Wait, what? 
ALAH EGBA
Open
Ustaj narode !!!
Odoh ja igrat NFS MW.
ALAH EGBA Na kojem?
Open
Jutro.Svi na moru,čak i konobaraica,pa sad ak hoćeš kavu skuhaj si sam.Ma dobro,evo kava i dedin lijek.Naiskap obavezno dvije mjerice(0,5)za svaku nogu pojedna,da nebi krivudali po cesti.A za laganini može i jedna
...
Jutro svima, bas je neki tmuran dan tu kod nas u Zg..Sta se radi? Ja se spremam raditi fine kolače
Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Jutro ekipa,sta se radi?Ja skidam Alien Swarm,jedva cekam
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Jutro, šta je ovo, svakih par sekundi puca veza s xfire?
Jutro, šta je ovo, svakih par sekundi puca veza s xfire?
znam kak ti je
jutro
gameri, skoknite do teme ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/besplatni-multiplayer-serveri/61855.aspx
Aloha, evo ja dosao s poste... Probudil se u pola 6, aha ! :)
...dobro jutro...samo da pročitam "jučerašnje novine"...
Pozdrav ljudovi, jel zna netko odkuda mogu skinut pjesme? Il program za skidanje pjesama sa youtubea.
Pozdrav ljudovi, jel zna netko odkuda mogu skinut pjesme? Il program za skidanje pjesama sa youtubea.
youtube downloader ili ako koristis firefox nema boljeg od download helper addona
dobar dan svima 
Dobar dan.
Još jedan hvala i ima ih 50 :D
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/yrno-stranica-vremenskom-prognozom-po-satu/61730.aspx
Bas malo gledam temu od Lazarus Longa, ona o zvucnicima. Svaka mu cast za trud, skidam kapu.
Sad se ovdje vidi kako je optimizirana ona famozna formula za zvjezdice. Lazarus ih je bez ikakvog pogovora zasluzil (premda one njega ne hebu 5% i na tome mu takodjer svaka cast), dok onaj lik, neki pirat trkelja non stop o igricama i ima 5 zvjezdica... Koji qrac je to ravnopravno sad...
Ima takvih primjera vise... Necu otvarat temu zbog toga, naravno jer na kraju krajeva i mene boli vec prije navedena stvar za zvjezdice... Samo bi htjel pokazat na nezasluzeno rangiranje...
naš mitch se barem bori da dobije zvijezdice, piše tutorijale, vijesti..
spama..
naš mitch se barem bori da dobije zvijezdice, piše tutorijale, vijesti..
spama..
Hvala,