lol
stavio si cx400 sa radeon 5850 !
da, i?
gura to CX400 bez problema. pogledaj moj pc.
i de stisni hvala kad si već tu :)
lol
stavio si cx400 sa radeon 5850 !
da, i?
gura to CX400 bez problema. pogledaj moj pc.
i de stisni hvala kad si već tu :)
aaaa dolje
vidim 
što sve neću naučiti
pa jer nismo jači mi infofreakovi od fejsbukovaca?
ne vidim, iako je uključeno
omg kako je zatupljujuće ljeto
hoću zimu
koja zima cekam lito od 10 mis....
aaaa dolje
vidim 
što sve neću naučiti
pa jer nismo jači mi infofreakovi od fejsbukovaca?
ja i fejsbuk ne postojimo u istom svemiru, ni paralelno
je, znate puno, to je dobro
uh, sta me mentalist nasmija
bem njega i sidu mu dlaku...
ja i fejsbuk ne postojimo u istom svemiru, ni paralelno

uh, sta me mentalist nasmija
bem njega i sidu mu dlaku...
orginalno u svakom slučaju
napokon da razbijemo ovu monotomiju...
Ja sam si uzel externi HDD za 1 kn... 320 gb.
Ja sam prije 4 tjedna produžio i za 1kn hdd uzeo,samo još ga nema,ona koja je produživala je zahebala sve tako da bi danas ili sutra trebao stići preko InterEuropa d.o.o.
Tooooooooooooooooooooo evo mi diska za 5-10 minutaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej fala bogu.....ide kombi sada iz ernestinova......niko sretniji od mene....stavim par slika sada kad stigne samo da bakterije za digitalca pripremim.
Konačno na kompu
Sry na spamu ali mroam jer sam zadovoljan,ima neka mapa green buton nero i manual sada sam instalirao green buton da vidim kooji K je to,nero je full i to 9 ja mislim.
Super!
Jel to hard Verbatim?
sad kad vec pričamo o t-shrotu jel ima
negdi vidit do kad ti traje ugovor....
Sry na spamu ali mroam jer sam zadovoljan,ima neka mapa green buton nero i manual sada sam instalirao green buton da vidim kooji K je to,nero je full i to 9 ja mislim.
Super!
Jel to hard Verbatim?
Da,a unutra je 2.5" Toshibin disk od 320gb,evo šta kaže HD Tune.Moj black i toshiba nadam se da će se slagati njih 2?
Odlično!Moram i ja produžit ugovor da dobijem novi hard + flat 
dosta o vama, ima li ko odg na moje pitanje...
dosta o vama, ima li ko odg na moje pitanje...
Trenutno ne možeš provjerit jer su T stranice pod nadogradnjom 
Evo vrti se test brzine,30.5mb/s min 35.3mb/s max,do sada još se vrti test kad odvrti postam slike.
P.S. Evo malo slikica kako on izgleda.Stao test nešto neće,ma bmk me glavno da on šljaka.Evo baš sad za koji minut ćemo ja i frend isprobat kako šljaka,kopiram mu neke moje modove od gta sa pa da igra.Kada radi nešta onda blica ona plava lampica.
nažalost, ne vjerujm u ništa što poklanja t-šrot.. kad se sjetim samo kako su ljude navukli s onim kamerma prije koju godinu, pa sada uvaljuju neka totalna smeća od fotoaparata..ccc
meni je ugovr istekao prije 3 mj, i sada sam free. morali bi mi ponuditi nešto extra da me vežu opet dvije godine, a hard od 200-300kuna to nije.
nažalost, ne vjerujm u ništa što poklanja t-šrot.. kad se sjetim samo kako su ljude navukli s onim kamerma prije koju godinu, pa sada uvaljuju neka totalna smeća od fotoaparata..ccc
meni je ugovr istekao prije 3 mj, i sada sam free. morali bi mi ponuditi nešto extra da me vežu opet dvije godine, a hard od 200-300kuna to nije.
a ja jadan moram bit na t-kobilama jerbo samo oni daju signal u Tenja
a ja jadan moram bit na t-kobilama jerbo samo oni daju signal u Tenja
Tako je i kod mene.Inače bi vjerojatno na B.net.Daju za iste pare flat,veću brzinu + TV
kod mene također, samo t šrot ima brzi net. nedam se ne zadugo.
kod mene također, samo t šrot ima brzi net. nedam se ne zadugo.
robi ti si spamerska posast... svugdje te ima... :P
robi ti si spamerska posast... svugdje te ima... :P
a pravi mi se javio 
osim toga nije me bio jedno sat vremena ...
Ja imam samo 2 MB/s(plaćam kao da imam 4) a od grada sam udaljen manje od 2 kilometra.