- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Btw, zna netko kako se zove pjesma na discovery channelu u reklami u kojoj prikazuju i Discovery channel, discovery world, animal planet itd.... nije ona Boom de ya da (the world is just awesome) nego je neka pjesma u kojoj klavir počinje pa se kasnije uključuju bubnjevi itd.
...
Malo sam proguglao tu pjesmu i našao ovo
EDIT @Looka aj snimi ju pa mi pošalji ili odi na midomi.com i pusti tamo, možda će prepoznat
Pa jel znaš bar jednu riječ? Ak ima irječi uopće...
Btw, zna netko kako se zove pjesma na discovery channelu u reklami u kojoj prikazuju i Discovery channel, discovery world, animal planet itd.... nije ona Boom de ya da (the world is just awesome) nego je neka pjesma u kojoj klavir počinje pa se kasnije uključuju bubnjevi itd.
EDIT @Looka aj snimi ju pa mi pošalji ili odi na midomi.com i pusti tamo, možda će prepoznat
FOR THE LOVE OF GOD, KREŠO!!!
Pa jel znaš bar jednu riječ? Ak ima irječi uopće...
Nema riječi, samo čitač čita There is whole world full of amazing channels, dalje nisam zapamtil.
lol šta tražiš prašumske pjesme?
Kad se samo sjetim... Svaki reklamni blok puste tu pjesmu barem 2 puta.
Nema riječi, samo čitač čita There is whole world full of amazing channels, dalje nisam zapamtil.
ahhhhh taaaaaaa
....znam na koju misliš....snimit ću je pa ću potražit 
ahhhhh taaaaaaa
....znam na koju misliš....snimit ću je pa ću potražit 
Stvarno Krešo, NHF, al dal ti uopće čitaš kaj pišem???
Neka osoba čita - There is whole world full of amazing channels (il tak neš), a u ovom tvom videu nema toga...
Da...ali bolja je Storm Chasers.....prehebena emisija...da vidiš kad su vozili pokraj tornada F3 klase....jbt led bili su nekih 10-ak kilometara od njega ali izgleda ko da su na 500 metara od tog monstruma 
... ....
..... .........
........ .............
........... ...............
................................
Dobar dan 
Dobar dan 
:O
pozz. ajde na chat :P
Dobar dan ljudi..
Pogledajte Moj PC...

pomoc...kako da integriram titlove u film?
Dobar dan 
:O
pozz. ajde na chat :P
Budem kasnije 
Dobar dan ljudi..
Pogledajte Moj PC...

Nisam baš pratio TVOJ PC ali mislim da si promijenio PSU, CPU i možda RAM....Am I Right
? pls ?
Dobar dan ljudi..
Pogledajte Moj PC...

Nisam baš pratio TVOJ PC ali mislim da si promijenio PSU, CPU i možda RAM....Am I Right
psu ima ko i ja,kupio ga je na akciji
Ja sam koristio Convert X to DVD....ima funkciju ugradnje titlova i napravi izbornik usput
Dobar dan ljudi..
Pogledajte Moj PC...

Promijenio sam sve..=)
Imo sam pentium 4..120 GB harda..DDR1 1.5 GB..3650..
Promijenio sam sve..=)
netko je fino odriješio kesu
neka neka
Dobar dan ljudi..
Pogledajte Moj PC...

Promijenio sam sve..=)
zaš ne uzmeš gtx 460 kad dođe, barem ovajj slabijji model, jer pere ovu 5770 za dvajst efpeesa