- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O bebači, dobar vam dan. Jeste li pocuclali danasnju dozu palca ? :P :)
dobar dan radni narode Crne Gore!
djeco nemjte odgovarati na ovakve uvredljive komentare čika batiste 
dobar dan radni narode Crne Gore!
kaže crnogorac crnogorcu: volio bih da sam zmija! - a zašto - pa gle, leži a iđe 
djeco nemjte odgovarati na ovakve uvredljive komentare čika batiste 
Spamaju po temama di promatraju najstrozi modovi... A ne da ne budu ovdje... :)
Hodaju crnogorac i cura!
Kaze Crnogorac curi: "Vidju ti curo ono brdo?"
Kaze cura: "Vidju!
Kaze crnogorac: "A vidju ti curo ono drvo?
Kaze cura: "Vidju!
Kaze crnogorac: "E dosta romantike hajde da se *ebemo!" 
Sto ste to po jadnim crnogorcima udarili ;)
Pa zar nije najljepse nista ne radit?
Jutro....
Sto ste to po jadnim crnogorcima udarili ;)
Pa zar nije najljepse nista ne radit?
Ali najjače je to što to uopće nije istina. Jednostavno ljudi nemaju šta da rade (doslovno). Sve fabrike zagašene, pogoni otišli u papar, ljudi ostali bez posla...
Evo još jedan vic: 
Ode crnogorski arhitekt kod italijanskog arhitekta u Italiju.
Vidi Crnogorac Talijana sa dvije kuce, tri auta, pet mobitela, itd.
Pita Crnogorac: Kako si napravio ovo bogatstvo?
Na to ce Italijan: Vidis onaj most?
Vidim - kaze Crnogorac.
Taj most je trebao biti 120m x 25m a ja ga napravio 120m x 22m pa od ta 3 metra napravio ovo bogatstvo.
Dodje slijedece godine Talijan u Crnu Goru, pa vidi Crnogorca sa 5 hotela, svugdje vile, vozi Ferrari pa pita Crnogorca:
A odakle tebi sve ovo?
Vidis onaj most?
Italijan odgovori: Ne!!!
Na to ce Crnogorac: E tu je trebao biti most!
Evo jedna runda od mene pa idem trcat vani do 1(moram se vratit u formu,samo visim po cijele dane na kompu i jedem)
To moram i ja pocet... Vec se spremam jedno vrijeme...
mora te netko pogurati - da kreneš 
Dečki ak vam se neda trčat vani preskačite vijaču.... dođe na isto... mislim, znam da je najzdravije trčanje i plivanje, al nije ni vijača za bacit...
mora te netko pogurati - da kreneš 
Danas cu dok padne mrak, dok se malo zrak ohladi... Bemti, prije godinu dana sam mogel bez frke 80 sklekova napravit... Sad jedva 30...
Dečki ak vam se neda trčat vani preskačite vijaču.... dođe na isto... mislim, znam da je najzdravije trčanje i plivanje, al nije ni vijača za bacit...
Na njoj sam majstor. Kad mozes za redom napravit 10 dvoskoka i nastavit skakat - u formi si.
ols="80">
Na njoj sam majstor. Kad mozes za redom napravit 10 dvoskoka i nastavit skakat - u formi si.
Ak je to ono kaj mislim da je onda to nije teško.... bar meni 
Dobar vam dan 
Hm... Skocis jednom i u tom periodu 2 puta okrenes uze oko sebe... Malo sam krivo formuliral naziv - bas ne pase dvoskok... Tebi mozda nije problem tako skocit s 70-80 kg, meni je to dosta sa 100kg...
Hm... Skocis jednom i u tom periodu 2 puta okrenes uze oko sebe... Malo sam krivo formuliral naziv - bas ne pase dvoskok... Tebi mozda nije problem tako skocit s 70-80 kg, meni je to dosta sa 100kg...
Ahaaaaaa, to onda nisam ni probal.... to nije dvoskok.... dvoskok je ja mislim da kad jednom okreneš uže oko sebe a 2 puta skočiš, neš ovak (S je skok, O je okret užeta) S S O S S O .... to onako polagano... i da, nemam još 70 kg 
Ahaaaaaa, to onda nisam ni probal.... to nije dvoskok.... dvoskok je ja mislim da kad jednom okreneš uže oko sebe a 2 puta skočiš, neš ovak (S je skok, O je okret užeta) S S O S S O .... to onako polagano... i da, nemam još 70 kg 
Onda si stavi 30 kg tesku torbu na ledja i 10 puta skoci tako da 20 puta okrenes uze oko sebe :)
Onda si stavi 30 kg tesku torbu na ledja i 10 puta skoci tako da 20 puta okrenes uze oko sebe :)
Našal sam ujutro vijaču u ladici al kratkaaaa.... moram novu kupit...
Oćemo danas do 2100 strane ?
kako ste počeli - biti će i više 
kako ste počeli - biti će i više 
ma je
jedan post svakih 10 minuta
Majke ti mile kaj mrzim taj apple... Fuj... Gadi mi se bolje nego krepani i raspadnuti stakor...
Majke ti mile kaj mrzim taj apple... Fuj... Gadi mi se bolje nego krepani i raspadnuti stakor...
i meni se gadi
a zaš tebi ?
i meni se gadi
a zaš tebi ?
neda mi se pisat...
i meni se gadi
a zaš tebi ?
Vjerovatno zbog one teme "Apple tuži prodavače zamjenskih punjača" ili tako nešto :D
kaj ti je sad?