- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jaooo što mrzim ove likove iz kanade, njemačke i ostalih zemalja koju su hardkore nacionalisti i najveći rvatine...
toćno...probaj grafićku promjenit ak imaš neku staru
Nemam staru grafu... a i da, sje*al sam stari proc (nožice) i ne, ne pitajte kako, onda je frend rekal da sam očito promijenil polaritet na procu pa da sam sve skuril... a onda je odustal od te teorije i rekal da resetiram bios?
Nemam staru grafu... a i da, sje*al sam stari proc (nožice) i ne, ne pitajte kako, onda je frend rekal da sam očito promijenil polaritet na procu pa da sam sve skuril... a onda je odustal od te teorije i rekal da resetiram bios?
damn man
Jutro evribadi:)
Šta vi radite?
ev taman doruckovao :)
Jutro evribadi:)
Jel kod tebe jos vruce ?
Jel kod tebe jos vruce ?
Vanjska temp je podnošljiva ali me zabrinjava ova unutrašnja:)
Vidjet ću kasnije da se zaletim do Linksa po Katanu.
Jeli bilo veselo večeras komarcima :D
Imam Raid pa me zaobilaze:)
Imam Raid pa me zaobilaze:)
Hm, ja imam RAID0 pa opet dolaze
Ah ja zaboravio fućkaj ga,godina dana mi na forumu pa evo vam da nešto gricnete i popijete 
tek godina dana....a naspamao si za 3 ;)
Ah ja zaboravio fućkaj ga,godina dana mi na forumu pa evo vam da nešto gricnete i popijete 
Fućkaj se ,nije mi htjelo prebaciti kulena njega sam stavio jer znam da ga "pojedinci" vole 
Stevan a za koliko si ti naspamao 
Možete li mi reći koji disk da uzmem? HVALA!
ili
ili
Treba mi za storage.
pa tu se gleda po prioncipu više gb za manje love....znaći ovaj wd od terabajt uzmeš i nema problema
Onda ču njega uzeti,fali mi prostora a mrzim kad mi je sve na dvd-ima pa se nesnađem neznam di šta stoji,ovako je jednostavnije sve je na disku.A i volim se hvalit gigabajtima/terabajtima.
Uzmi Samsung F3 1tb, najtiši i nejde preko 25°C,best buy, 600kn
Looka imao sam jednu matičnu koja je polovično radila. Sve je funkcioniralo ali je pci-e utor bio smrdan (izgorio valjda) tako da sam imao samo sliku na onboard grafičkoj.
Looka imao sam jednu matičnu koja je polovično radila. Sve je funkcioniralo ali je pci-e utor bio smrdan (izgorio valjda) tako da sam imao samo sliku na onboard grafičkoj.
Dakle riješenje je da odnesem na servis i oni mi kažu što trebam zamijenit? Jer neki su govorili da je do kondenzatora, neki su rekli da sam zamijenil polaritet na procesoru itd.... 
Dakle riješenje je da odnesem na servis i oni mi kažu što trebam zamijenit? Jer neki su govorili da je do kondenzatora, neki su rekli da sam zamijenil polaritet na procesoru itd.... 
A kako se to mijenja?
Kod kondenzatora je to moguće (elektrolitskih) ako ga krivo zalemiš.
Ako koga zanima, opet imam na lageru 10 dBi antenu sa postoljem, kablom duljine 3m s RP-SMA konektorom.
Ako koga zanima, opet imam na lageru 10 dBi antenu sa postoljem, kablom duljine 3m s RP-SMA konektorom.
Imaš kakav hladnjak na lageru?:)
A kako se to mijenja?
Kod kondenzatora je to moguće (elektrolitskih) ako ga krivo zalemiš.
Oh.... onda ok... samo da u servisu ne dođu nekim slučajem do zaključka da sam ja kriv, daj Bože da je samo od sebe (mada sumnjam...) 
Imaš kakav hladnjak na lageru?:)
Imam stockova kolko ti srce hoce :D Sutra idem ih odvest na deponij, za stari metal... 100kn - 100 kn bolje ista nego nista :)
Bilo bi dobro kad bi imao jednu takvu sa 10m kabla sa RP-SMA konektorom,da takvu nemaš na lageru
Bilo bi dobro kad bi imao jednu takvu sa 10m kabla sa RP-SMA konektorom,da takvu nemaš na lageru
RP-SMA duljine od 10m da nema zagusenja kosta oko 350-400 kn...
Batista - novi protis
Oh.... onda ok... samo da u servisu ne dođu nekim slučajem do zaključka da sam ja kriv, daj Bože da je samo od sebe (mada sumnjam...) 
Serviseri su čudna bića. Bolje daj nekom lokalnom hakeru da pogleda:)
Imam stockova kolko ti srce hoce :D Sutra idem ih odvest na deponij, za stari metal... 100kn - 100 kn bolje ista nego nista :)
Neee..Bude meni zatrebalo pa ti javim:)
da nemaš možda nekih za nb i sb? sa ventom ili neki veći pasivac
RP-SMA duljine od 10m da nema zagusenja kosta oko 350-400 kn...
Pa šta kupovao sam i skuplje stvari za koje netko drugi ne bi ni da je lud dao tolike pare