Bah, flashirao sam ih vec ohoho (od frendova) i sad kupim sebi jednog, sflashiram, prvi dan sve radi s linuxom, drugi dan ni traga ni glasa...
Pouka: ne diraj ako radi:)
Bah, flashirao sam ih vec ohoho (od frendova) i sad kupim sebi jednog, sflashiram, prvi dan sve radi s linuxom, drugi dan ni traga ni glasa...
Je... Nije meni trebal router, meni je trebal AP... I konektal sam se na mrezu s njim, al drugi dan je izdahnul... Vidi kaj je ovaj facer s njim napravil....
Dobil sam ga povoljno pa sam ga zato uzel... I sad me na kraju nije kostal tak jeftino...
Može pomoć od nekog tko se kuži u instrumente?
Jel valjaju ovi električni bubnjevi, već par godina ima da moljakam starce da mi kupe bubnjeve. Ne mogu više preko sintesajzera svirat bubnjeve jer nije to to, a u stanu nema mjesta, a u garaži ima mjesta samo za mali kit, pa mi se ovi čine super.
posudi mi acc da igram malo GTA IV Multiplay i rec cu ti 
OK.. Sad stvarno
Neznam moj frend koji je ovisnik o tim instrumentima i kaže da mu se osobno sviđa.. Ti moraš znat kakav zvuk želiš, najbolje bi bilo da sam odrediš..
U tome je stvar, to čudo ima 10 drum setova, zato mi se sviđa, jer nemam neki budžet za bubnjeve, a i ne bi smio uzeti "prave" jer živim u zgradi.
Drž se ti hakiranja frižidera:)
Drž se ti hakiranja frižidera:)
hm... jel to ima veze s procom ?
Haha. Nisam niš uspio. Idem kasnije po pastu i Katanu (ako mi nebude vruće).
Haha. Nisam niš uspio. Idem kasnije po pastu i Katanu (ako mi nebude vruće).
:S, ne znam kaj da velim...
:S, ne znam kaj da velim...
Ma sa Katanom nebi smjelo bit greške:)
Dobro, Mugen-a je opce apsurdno spominjat s obzirom na amd-ov tdp, al pri meni je bil hladan... U zadnje vrijeme nisam nista konvertiral da bi ga opce zapregnul... Jedino je radil dulje vrijeme 0-24....
Dobro, Mugen-a je opce apsurdno spominjat s obzirom na amd-ov tdp, al pri meni je bil hladan... U zadnje vrijeme nisam nista konvertiral da bi ga opce zapregnul... Jedino je radil dulje vrijeme 0-24....
Meni se već lagano nakupilo prašine u mugenu, a nemam kompresor da ga ispušem, bemu.
Meni se već lagano nakupilo prašine u mugenu, a nemam kompresor da ga ispušem, bemu.
Bome, za njega treba kompresor da se lijepo ispuse...
Jel zna neko dali Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI podrzava 45 nm procesore ??? Konkretno e5300 2.6ghz???
rapidshare premium and warez-bb user
Jel zna neko dali Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI podrzava 45 nm procesore ??? Konkretno e5300 2.6ghz???
Mislim da proizvodni proces nema veze sa matičnom, već samo socket.
Mislim da proizvodni proces nema veze sa matičnom, već samo socket.
Ima, ima.
Mislim da ne podrzava.
E to i mene J**e. Zamjenio sam ja cpu. I sve radi ko podmazano. Ali mi proc radi na 1.2ghz zbog mnozitelja koji je likan na 6X. A gledam na netu slike biosa i tamo ima ljepo postavka za mnozitelj,,, ali ja ga nemam. Sta sad da vratim kak je bilo Quada na Abiticu i Dula na Asus???
IMa ko kakvu ideju???
Danas ce tipkovnica pobrat batine...
Dobar dan spameri...
Šta se radi?
E to i mene J**e. Zamjenio sam ja cpu. I sve radi ko podmazano. Ali mi proc radi na 1.2ghz zbog mnozitelja koji je likan na 6X. A gledam na netu slike biosa i tamo ima ljepo postavka za mnozitelj,,, ali ja ga nemam. Sta sad da vratim kak je bilo Quada na Abiticu i Dula na Asus???
IMa ko kakvu ideju???
Iskljiuci EIST, C1E u BIOS-u pa onda provjeri.
Zašto?? 
Zašto?? 
1/ nece staviti hrvatski input
2/ neradi dobro tipka A
3/ neradi singularity
4/ jel sam bijesa....

alienware je pocrvenio, sad će nam biti dosadno u bircu bez njega
sad će opet pasti na dvije i pol zvijezdice pa će biti ljut kad se vrati..
Zašto?? 
1/ nece staviti hrvatski input
2/ neradi dobro tipka A
3/ neradi singularity
4/ jel sam bijesa....

5/ jer je jeftina pa si možeš priuštiti iživljavanje nad njom
P.S. Dobar dan vesela ruljo
5/ jer je jeftina pa si možeš priuštiti iživljavanje nad njom
Tako je 
izgleda da je previše pričao u onoj glupoj temi http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sta-vam-najbolje-mcdonaldsu/60460.aspx?jumpto=1087476&sort=asc&view=flat tamo sam ga vidio zadnju put..
izgleda da je previše pričao u onoj glupoj temi http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sta-vam-najbolje-mcdonaldsu/60460.aspx?jumpto=1087476&sort=asc&view=flat tamo sam ga vidio zadnju put..
Ja bih rekao da je zbog ovog. Pogledaj citat: http://www.bug.hr/forum/post/internet/reklame-travian-wtf/1087365.aspx
Ako je on to stvarno rekao što je u citatu, iako mi je sve to malo čudno.
wazaaaaaaaap, sta ima? nije me dugo bilo ovdje? di mi je ona moja gamad? samo da se pohvalim.... termonuklearni reaktor odlicno grije, od srca hvala kreši,ivanu123 i batisti, sto su mi omogucili ovakvo nesto ;), oh, gle, pa presli smo 2000, nije me dugo bilo, pa sretna vam nova era spamanja ;)