ja?
ti
ja?
ti
oni?
oni?
mi
Je.... Sad moram jos rijesit hard... Pa zato decki pocujte - 320GB za 200 kn :) Hitachi 16MB cache-a... !!! 
Je.... Sad moram jos rijesit hard... Pa zato decki pocujte - 320GB za 200 kn :) Hitachi 16MB cache-a... !!! 
Imaš kakve gaće malo korištene a da su povoljne?
Prodaješ li polovni toaletni papir?
Aj šta zahebavate čovjeka 
Imaš kakav polovni tranzistor :P
Kad smo kod rješavanja stvari, moram malo zavirit u kutiju sa djelovima pa da i ja nešto utopim:)
Bome, za cas cu i gace stavit u oglasnik.... Nemam za kruh i mlijeko i onda se vi iz siromaka sprdavate...
Bome, za cas cu i gace stavit u oglasnik.... Nemam za kruh i mlijeko i onda se vi iz siromaka sprdavate...
Nemoj da moram postat sliku tekućeg tj. razvodnjenog računa:)
Nemoj da moram postat sliku tekućeg tj. razvodnjenog računa:)
Bome imas i kaj vidjet na njemu... :P :)
Kako da ne, ima nula:)
Kako da ne, ima nula:)
Da... To ima... :(
Da... To ima... :(
Ma bit će bolje. Samo treba izdurat prvih 100 godina:)
Da... Nadam se da bude... :D
Ja sam probao jednom brljat po gitari od frenda ali ljevak sam i to je bilo koma:)
Ti bokca kaj kisa pada... Bar necu morat vrt zaljevat...
Evo sad ću mu poslat.
Kisa?? Kod mene sunce sije,ja se kuham
Kod mene padala kiša pa će sparina udarit
....a jest vala saftno 

Kisa?? Kod mene sunce sije,ja se kuham
A cuj prema ovoj dole radarskoj slici oblaka negdje i pada no vecina se przi bez ulja normalno.
Dobro je doslo osvjezenje, lijepo ga je opralo...
Kod mene je ujutro palo 20 kapi kise u minuti(no joking) i onda je sunce cijeli dan
Kod mene je ujutro palo 20 kapi kise u minuti(no joking) i onda je sunce cijeli dan
Au odma to treba prijavit inspekciji za kolicinu kise, jer neko grdno zabusava s otvaranjem pipe na nebu a kak su inspektori vrlo ucinkoviti ocekuj brzo rjesenje bez frke.

Ljudi, treba mi neki dobar web hosting (free), sa MySQLom, neograničenim bandwidthom i čim više diskovnog prostora...