Ja na subotu i nedjelju jedva čekam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja na subotu i nedjelju jedva čekam
Jutro tebi i dragom.
Šta se dešava za vikend? (osim opijanja i rigoletto simfonije)
Ej dobro jutro
.. za vikend smo skupa, nismo se preko tjedna nesto vidjeli, psto ja imam radove pa čistim
... Sta ima kod tebe?
Kakvo je vrijeme u Rijeci? Da li se kupa
Doxy je obuko majcu s logom svoje firme...i ide u nove radne pobjede.
Runda za ekipu u jedna putna?
Ej dobro jutro
.. za vikend smo skupa, nismo se preko tjedna nesto vidjeli, psto ja imam radove pa čistim
... Sta ima kod tebe?
Izbodene noge od šugavih komaraca, napadi trolova, zvanje jedne dosadne babe u svezi računala...ma ono, sve po starom
Bas pričam Dejanu kako su mi noge sve izbodene od komaraca, ove godine ludo pikaju i to neki tigrasti 
Bas pričam Dejanu kako su mi noge sve izbodene od komaraca, ove godine ludo pikaju i to neki tigrasti 
Ti su najgori. Čak se govno ni ne boji kad rtukom ideš prema njemu. Kupio sam onaj Raid u koji se stavljaju tabletice ali sam ga uspio pogubit u stanu:(
kupujete vapa protiv komaraca dokazano su najbolji raid i ostalo je smeće
kupujete vapa protiv komaraca dokazano su najbolji raid i ostalo je smeće
Ma ovi lokalni komarci krepavaju sami od sebe kad se nacuclaju moje razrijeđene krvi.
I ja imam to preko noći i super je ,,,, ali me vani navečer ispikaju hehe
Mene komarci neće 
Mene komarci neće 
i što ti to govori??? 
usput dobro jutro
Mene komarci neće 
i što ti to govori??? 
nemam pojma.. čekam tebe da me prosvjetliš

sad ću lagano promjenit temu dok se nissam još dublje uvalio......i kakvo je vrijeme
Mene komarci neće 
i što ti to govori??? 

OWNED!! 
OWNED!! 
šut 
sad ću lagano promjenit temu dok se nissam još dublje uvalio......i kakvo je vrijeme
ahahaha 
Sunčano i vruće 
simpatićno
simpatićno
Hahahaha 
simpatićno
Hahahaha 
Owned again...
Hvala Ding Huanu, Kinezu koji je već u 2. stoljeću započeo s izumom primitivne klime, koja se do danas razvila u nešto što me održava na životu.
teško vrijeme za matore
Hvala Ding Huanu, Kinezu koji je već u 2. stoljeću započeo s izumom primitivne klime, koja se do danas razvila u nešto što me održava na životu.
Također, i starim Mezopotamcima koji su prvi izumili pivo (ne u današnjem obliku, ali i početak je bitan) 
al mi smo bolji definitvno, sve u svemu super bilo... na zadnjem kusanju u Polz-u smo kusali 16 vrsta vina, mos mislit kako je to zavrsilo...
čega je bilo vrijedog spomena na forumu osim sto ja jadan mato izletio...
al mi smo bolji definitvno, sve u svemu super bilo... na zadnjem kusanju u Polz-u smo kusali 16 vrsta vina, mos mislit kako je to zavrsilo...
čega je bilo vrijedog spomena na forumu osim sto ja jadan mato izletio...
Hm.... bilo je trolova (sve jedan tip al multi acc.) ... i to dosta. Nisi puno propustil.
baš pijem jedan vrhunski hladan PAN...heh...borba protiv vrućine svim snagama
Jutro ekipa,evo jedna runda pa idem po E7400(jedva cekam
)
Jutro mladi gospodine, gdje kupuješ?