Nemoj ima davat FB svi če stavit tvoj avatar u svoj avatar :D... I ja dolazim dolazim za 2 tijedna vidjet šogore :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo braćo rusi za Lenjina i Staljina. Neće nam valjda tu na forumu harati ovi otpadni turci
A evo i kod mene je suncano
Zato kod mene u Gulag-u predivno. -10 u sibiru - taman da izađem na terasu u kratkim hlačama i osunčam se
Tako-tako..dosta neobičnih tema..po meni broj s premalo hardveraja. 2 intela, DDR3, par matičnih, eee keybord, elektroničke knjige, android 2.2, ubuntu 10.04 i tako..
Ima svašta..ja ga neću niti čitati do 8. mjeseca da imam šta na moru čitati..=)
Jel ima softvera?
Android, Office 2010, ubuntu, 32 vs 64 bit winsi i to je sve od software-a..
Ima ga malo, ali kažem, dosta neobičnih tema - navigacije, 3D televizori, mobilni internet (tema broja), čitači e-knjiga..
Velika je snaga u onoga čovjeka koji umije da prešuti i onda kad ima pravo. // Tolstoj
Ajmo braćo rusi za Lenjina i Staljina. Neće nam valjda tu na forumu harati ovi otpadni turci
私の犬と性交すると私もああ :P
Smiri se malo Borg,netko bi te mogao skužiti
不可能は何もない
A evo i kod mene je suncano
Zato kod mene u Gulag-u predivno. -10 u sibiru - taman da izađem na terasu u kratkim hlačama i osunčam se
Ma volim i ja vodku
I onaj apsint ili kako se vec zove.
Ajde... Neću nikom reći ;)
Nemoj ima davat FB svi če stavit tvoj avatar u svoj avatar :D... I ja dolazim dolazim za 2 tijedna vidjet šogore :D
Ili bolje rečeno: Ne ponavljaj Matinu grešku 
Velika je snaga u onoga čovjeka koji umije da prešuti i onda kad ima pravo. // Tolstoj
Imaš fejsbruk? Ako imaš, onda nisi trol, jer sam se prepal da je ovo opet trol onaj..
Samo me jedno interesuje... WTF
suspendiran a online?
haha totalno drukcije znacenje lol.
Koje?
Jel nam se to borg napalio na neku pudlicu? =)
Zašto sprdnja ja pohvalim avatar i sprdnja :( ... Nisi ti meni ništa skrivila, čak si dodala zabave u ovaj dosadan dan ;)
Jest, jest, dovela trolla da nas sviju zaj*bava :)
I ja sam razumio da je on imao nešto s nekim psom 
Kako da znam Matea da ti nisi neki sado-mazo seriski ubojica :D Moramo prvo obavit razgovore , inače nema pive od mene :P...
Rofl pazi ovo ja napisem hebo me pas ako sam te skuzio on prevede ovo sto si ti rekao hahaha
Rofl pazi ovo ja napisem hebo me pas ako sam te skuzio on prevede ovo sto si ti rekao hahaha
Hahha!To sam i ja mislio
Ili bolje rečeno: Ne ponavljaj Matinu grešku 
Matina greška je što je on ... poseban.
Nitko neće postati slike s njenog facebuka samo zato što ga ima.
Ti online i ne idi off
Netko je pisao na azerbejdžanskom, a ta država je bila dio SSSR-a a i većina stanovnika su turci
Evo malo pojašnjenja otkud odbjegli turci, lenjin, staljin itd
性交Googleの翻訳 !
Ja volim malo žešće sa svojih 12 i pol godina :))))))))
Ja se sa svojih 14 i pol godina klonim alkohola :))))))
Ja sam sa svojih 17 i pol imao cirozu jetre
Nadmašite ovo
Vidi ti se na avataru, mora da si ti na njemu
BOOOOOOOOOOOOOOOO, nisi kul :)
Evo kako je prevelo: "Oh, i ja imati sex sa psom"..
Hahahaa
性交Googleの翻訳 !
Prestani koristit Google Prevoditelj i sredi onog psa!! 
BOOOOOOOOOOOOOOOO, nisi kul :)
To su ti oni u strossu, piju samo koktele od juica