TOOOOOOOOOOOOOOOO! Vratila nam se slika fotaparata!!! Al... taj nije bio prije, jel Oly?
Bio je: Oly E-3 + ZD 7-14mm
Daj ne kompliciraj i samo reci da ili ne
TOOOOOOOOOOOOOOOO! Vratila nam se slika fotaparata!!! Al... taj nije bio prije, jel Oly?
Bio je: Oly E-3 + ZD 7-14mm
Daj ne kompliciraj i samo reci da ili ne
Ahaa...pa šta i gliser voziš? Stvarno si univerzalac..:P..odkud ti pare...=)
Ma gliser se vozio i prije u mojoj obitelji, ja sam ga samo nasljedio... Malo je u očajnom stanju, valja motor promjeniti skroz. Je da je sada V8 benzinac od 275 konja, ali ubilo ga je vrijeme (stalno neki problemi... Jao...), nisu se prijašnji vlasnici brinuli o njemu toliko (a 27.000 Funti za dizelaša od 260 konja nemam baš, a još uređenje svih instalacija i svega ostalog... Jao, Jao, Jao )
Evo da vas sve obavijestim da odlazim u mirovinu trollersku. Da tako je naime ja sam vaš troller najdraži koji vas je masakrirao tijekom zadnjih tjedana/mjeseci. Vjerujte bilo je jako zabavno! hahahahah. Da, ja sam Robert-Je-Glup, Oblomir Gombalo, itd itd. Bilo je zabavno al je postalo dosadno više......odlazim na PC eksperkt zatrollati ondje. Evo potvrđujem da sam ja bio vaš omiljeni trolller. Goodbye, sigurno ću vam nedostajati..............hhehehe
Ma super pa da samo si složiš jos jedan trolerski sendvic sa puno trol-posebne i onda mos i tam trolisat do daske sit.
Evo da vas sve obavijestim da odlazim u mirovinu trollersku. Da tako je naime ja sam vaš troller najdraži koji vas je masakrirao tijekom zadnjih tjedana/mjeseci. Vjerujte bilo je jako zabavno! hahahahah. Da, ja sam Robert-Je-Glup, Oblomir Gombalo, itd itd. Bilo je zabavno al je postalo dosadno više......odlazim na PC eksperkt zatrollati ondje. Evo potvrđujem da sam ja bio vaš omiljeni trolller. Goodbye, sigurno ću vam nedostajati..............hhehehe
Fala bogu...
AJDE ŠUTITE VIŠE O TOME OTVORIT ĆEMO TEMU NEMOJTE ME NA PP HEBAT
Naša sućut, drži se.. doć ćemo na sahranu
Baš me zanjima šta će se desit sa nečijim profilom na bugu kad umre
Baš se u bircu o tome priča... a i ne vjerujem da će netko od nas ovako mladih umrijet... jedino Ivo "starkelja" odstupa A i Oly kaj se sa novcima razbacuje
hehehe... taman kad sam mislio prvi puta u dvije godine poslati prvi pm nekom od velikih poglavica...kao sto je glavni urednik..
izadje poruka, imate linmit na om poruke...pokusajte za 24 sata.
:D :D to je bice radi onih sto maltretiraju sa kloniranim accovima.
ooo teska li dana danas online :D
daj rosandicu odlockaj mi onaj acc
Baš se u bircu o tome priča... a i ne vjerujem da će netko od nas ovako mladih umrijet... jedino Ivo "starkelja" odstupa A i Oly kaj se sa novcima razbacuje
lol nemoj tako moja mama ima isto godina ko ivo..
Jutro!
Šta vi?
Evo ja idem po svjedođbe 4*4 9*5 =61/13=4,69
Jutro...
Upadoh u MIOC
Idem spavat, nisam spavao 3 noći...
Aj runda za vas ;)
Ima li budnih ?
Ja si baš razmišljam da li da danas ostanem doma ili malo na do jezera na odbojku na pijesku..
Jutro!
Šta vi?
evo idem i ja...
popravak prijavit
evo idem i ja...
popravak prijavit
ćestitam
Jutro!
Šta vi?
evo idem i ja...
popravak prijavit
tek... meni cura vec u ponedjeljak odgovara
Jutro svima? Šta se radi?? Predivan dan za kupanje
Dobro jutro svima!
Di nam je Oly?
To ti može samo CSI
DOBRO JUTRO
ne mogu instalirat call of duty 2 .ubacim cd u komp i uđem tamo u cod2 da ga instal i ono mi uvik puše:the hard drive is probably full. ja san na hard drive-u nešto brisa al neznam kako to ide .da pitam može li se cod2 spremiti na nešto drugo ,moželi se spremiti na local disk d ili c
ne mogu instalirat call of duty 2 .ubacim cd u komp i uđem tamo u cod2 da ga instal i ono mi uvik puše:the hard drive is probably full. ja san na hard drive-u nešto brisa al neznam kako to ide .da pitam može li se cod2 spremiti na nešto drugo ,moželi se spremiti na local disk d ili c
pa C i D su ti particije na hardu. očito ti je particija na koju namjeravaš instalirati puna pa izbriši nešto s s nje ili probaj instalirati na drugu particiju ako nije popunjena.
dobro jutro svim spamerima
Oj ljudovi... Jos imam 4GB DDR2 800 MHz Kingmax s 9 mjeseci garancije, zapakirani za 500kn :)
Oj ljudovi... Jos imam 4GB DDR2 800 MHz Kingmax s 9 mjeseci garancije, zapakirani za 500kn :)
dosta jeftino nudiš. siguran da je ispravno?
dosta jeftino nudiš. siguran da je ispravno?
Hebemu... Do jucer je bilo u pogonu...
Naglasavam jos jednom da ima garanciju :)
Jutro momci, kako ste mi, šta ima :)
Hebemu... Do jucer je bilo u pogonu...
Naglasavam jos jednom da ima garanciju :)
ovo s garancijom mi je promaklo
samo da se nadovežem od nespavalica...
DA mene briga ko ce me sprdat, jer me neces lako sjebat!
da meni neki klinjo neodgojeni ugojeni overweightani tu sere po PPu, pa brate neide to tako..
al nema veze.. samo opušteno brate.. ovo ti neću zaboravit nikada...
samo da se nadovežem od nespavalica...
DA mene briga ko ce me sprdat, jer me neces lako sjebat!
da meni neki klinjo neodgojeni ugojeni overweightani tu sere po PPu, pa brate neide to tako..
al nema veze.. samo opušteno brate.. ovo ti neću zaboravit nikada...
ma zahebi ga.... sta te briga, to mu je cilj da se ti ispi*dis
Dobro jutro, posla nema pa se spava do 11h :P
jutro