@Oly i BORG, gdje kupujete te dijelove za vaše bikeove?
Ima jedan servis u Matuljima, tamo volim zalaziti. Drže sve: Shimano, SRAM, Avid, Hayes... 
Ima jedan servis u Matuljima, tamo volim zalaziti. Drže sve: Shimano, SRAM, Avid, Hayes... 
Jedan moj frend koji ima love normalno, je kupil prosle godine mont-bajk vrjedan 12 000 kuna i zapravo ne izgleda nist posebno tak je htio da niej upadljiv. Obicna boja i tak kad ga pogledas iz daljine nista posebno, ali kad dođes blize to je druga prica recimo ima hidraulicne kocnice ko na autu sa uljem u njima.

Da, skupa je to oprema pogotovo ta hidraulika + još održavanje = mjenjanje ulja i pakni na diskovima...
Nema on disk kocnice ne to nije htio, jer s njima ima problema kad se zastekaju ili pokvare on ima normalne kocnice ali hidraulicni sistem normalno.
imaš svuda (kod mene ima tri trgovine) ali nema se love imao sam prije solidan bicikl a sada nemam love da ga sredim.
Nema on disk kocnice ne to nije htio, jer s njima ima problem a kad se zastekaju ili pokvare on ima normalne kocnice ali hidraulicni sistem normalno.
E i to sam vidio, obicne kocnice ali na hidrauliku nesjecam se više čije su bile...
Da, skupa je to oprema pogotovo ta hidraulika + još održavanje = mjenjanje ulja i pakni na diskovima...
Pakne i promjenit kočionu tekućinu valjda znaš i sam
. BTW je skupo je, ali ipak je daleko efikasnije od v-brake kočnica. SLX set hidrauličnih kočnica dođe oko 1700 kn.
ne bih se htio mješati u raspravu, ali moram reći da si pretjerao, patch. bez uvrede ali tako je. to što je on nacionalista i rasista ti apsolutno ne daje za pravo da ga tako vrijeđaš. boli mene qrac šta je on, bitno mi je samo da meni nije rekao ništa loše. i kad počneš, ti jednostavno neznaš stat. ako si nešto imate za reći, postoje i privatne poruke.
peace
LOCK
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
možda uči
a evo i ja idem ubrzo u školu
ako danas sve prođe dobro do kraja škole sam miran
blago se njemu onda 
vratio crveni avatar,ovako mi je skroz neobično
Jutar!
Neznam ali svaki puta na sv. Antuna u mom mjestu sjeva i grmi :S
A kod vas?
Iden u skolu.
Evo u Zadru malo kise.
Dobro jutro,jedva čekam petak,a i još sam druga smjena.
Kod nas u Sarajevu jutarnja temperatura 36. Da, 36, barem na mom termometru.
Kod nas u Sarajevu jutarnja temperatura 36. Da, 36, barem na mom termometru.
a sada najavljuju neko zahlađenje, do 10°C 
Tišina, par dana će biti tako, taman da se osvježimo, a krivo mi onih iz primorja u Hrvatskoj, njima nikad osvježenja kao nama 
Hello there children.
Hello there children.
Hey son, have you got drunk?
Hello there children.
Hey son, have you got drunk?
No,I want to have sex with children.-Chef(South Park)
Tišina, par dana će biti tako, taman da se osvježimo, a krivo mi onih iz primorja u Hrvatskoj, njima nikad osvježenja kao nama 
A gle vama na kontinentu je toplije nego nama u primorju, more nas hladi, ali sada ce zahladiti svugdje koliko ja znam.
jutro, ovi s bagerom je neumoran, unistia me...
dode mi da uzmem skalper i sve mu cjevi porizen..
No,I want to have sex with children.-Chef(South Park)
Pusti tog gnjavatora Pedobear-a.
Oj jutro, vidim svi u skolu idu, dobro da sam ja svoje zavrsio, sad valja na posao
.............
Ja san slobodan,meni skola zavrsila prosli tidan.Nadograduje se škola pa bauštelci traže praznu školu (tj. bez učenika). 
@Šef Jel mogu dobiti original crveni avatar da vidin kako je tesko prominit pozadinu.