Brat visi na MaxTvu cili dan... A neda mi se sad svađat... Ali, dobit će on svoje... Sad ionako moran učit...
vrati crveni avatar 
vrati crveni avatar 
vrati crveni avatar 
A-a...
Pozdrav svima.
Eh kako je ovaj Firebug dobar.
Usput,Šefe,ostvarila ti se životna želja.
Ooooo... Hlava!
Ljudi planiram napraviti tutorial uz W7 imate prijedlog...
je li itko čitao roman Junak našega doba ??
Daj trajni link tog "posta" da ne tražim ovako 
Dovoljno si pušio, reci tačno koji post
Ko ga je napisao?
Zna tko od vas Eminemovo pravo ime? Ajmo nemojte wikipediu, dajte ovako recite 
neznam ime tog bljedolikog gangstercica 
Marshall Bruce Mathers
Vecer ljudi...izgubio sam pola zvjezdice
Vecer ljudi...izgubio sam pola zvjezdice
u zadnje vrijeme svi gube i dobivaju zvjezdice,jedini ja konstantno imam 1 zvjezdicu
Samo da napomenem nešto:
Pravila komuniciranja - Od forumaša se očekuje da druge forumaše tretiraju s poštovanjem, bez vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja. Postovi kojima je isključiva svrha vrijeđanje nekoga, posebice oni u kojima se koriste psovke bit će izbrisani, a forumaši koji opetovano krše pravila normalne komunikacije bit će opomenuti i na kraju izbačeni s foruma.
Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi.
*službena pravila foruma
Ovo je ipak IT forum, stoga vrijeđajte se na hardverskoj ili softverskoj osnovi 
Pozdrav vratio se ja
vidi koji je broj paketića sa greškom ,te ga ponovno skini.
Opet prevruće 
jel može break,trebo bi se ić obrijat?
Danas sam napravio transplantaciju organa sa jednog bicikla na drugi... Fale mi samo sajle i neki novi djelovi (shifteri i prednji mjenjač) i tako da dobivam još jedan pristojan XC bicikl (Hayes 9 hidrauličke kočnice sa 160mm Shimano rotorima, Deore XT stražni mjenjač, SRAM DG950 kazeta, SRAM PC971 lanac, GT Avalanche 2.0 okvir. Namjeravam Uzeti Deore LX shiftere i prenji mjenjač) 
Baš sam se danas nasmijao Futurami, stvarno odlično za opuštanje :)
Zna li itko hrvatski torrent site osim TOORENTHR-a gdje se mogu registrirati?Amo pirati pomažite Knezu Porgi
Danas sam napravio transplantaciju organa sa jednog bicikla na drugi... Fale mi samo sajle i neki novi djelovi (shifteri i prednji mjenjač) i tako da dobivam još jedan pristojan XC bicikl (Hayes 9 hidrauličke kočnice sa 160mm Shimano rotorima, Deore XT stražni mjenjač, SRAM DG950 kazeta, SRAM PC971 lanac, GT Avalanche 2.0 okvir. Namjeravam Uzeti Deore LX shiftere i prenji mjenjač) 
Huh?
Ja tebe ništa ne kužim... 'cus I'm drunk!
ljudi jel vi pratite ovog lika sto me mrcvari...
evo ja i zena se kidamo od smijeha...bas kaze... pa sto je tom malom?
Huh?
Dosta je svađe!
Ovdje smo da pijemo i da budemo pijani ko' ja sada... i sinoć... i predprošlu noć. 
Zapamtite - Kompulzivna restrikcija koncepta nagonske pojedinosti - toga ćete se sjećati jedino kad ja umrem da sam izmislio pojam, samo još definicija fali.
Hmmm... da.... ko tu koga ne razumi?
Huh?
Hayes (soul) su ručice kočnica, shimano rotor ti je disk dole na felgi, shifteri su mjenjači tj onog gore na guvernalu, deore xt ti je zadnja mašinica vrlo skupa i jako kvalitetna, sram lance mrzim
pukao mi je 2 puta, avalanche 2.0 je rama od GT-a, ovo deore lx ti je nesto losiji mjenjac od xt ali to je po meni sve zanemariva razlika.
pozz svima, treba mi usluga, dal mi mozete reci par onako internet browser igara kao travian, jer sam ovisnik 
E moj šefe, UV zrake i pivo na mene utječu vrlo reaktivno.
ljudi jel vi pratite ovog lika sto me mrcvari...
evo ja i zena se kidamo od smijeha...bas kaze... pa sto je tom malom?
je li ovo trebalo biti smiješno ???
mene ne zanima imaš li ti ženu i šta ona misli
o tvojoj ženi ne znam ništa,ne isključujem ni da je ona nacionalista 8čim opravdava sve tvoje postupke)
ali za tebe sam 100% siguran da jesi,a sad ti to možeš poricati koliko god hoćeš