Pa šta je moguće da ode samo jedan dio harda?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A šta ja znam, ne mogu formatirat nikako! Ni nakon brisanja particije i ponovnog pravljenja, NIKAKO! Čak mi je i za WD diskove onaj test dao SMART Test Failed.
evo me nmazad, forum napokon proradia kako triba, bar meni...
svidila mi se ona svjetlosisa,.
I mene čudi. Još nisam naišao na takvo što.
I mene čudi. Još nisam naišao na takvo što.
Možeš li onda ti pomoći? Pročitaj sve postove.
Pozz ekipa:) Kako ste danas? Konačno počelo i nogometno ludilo,sad se ima razloga piti pivčine bez da nam ljepše polovice zvocaju zbog toga XD
Jedino,šteta da ne možemo bodriti i našu repku:(
Ali,nema veze....živjeli:)
Evo ništa, cijeli dan na računaru, ne ide mi se vani
Znao sam imat problematičnih diskova koji su javljali bad sectore i raznorazne gluposti.
Napravio sam slijedeće: backupirao sve na externi, skinuo DBAN (Dariks boot and nuke) program i kompletno napravio low level format i kasnije nisam imao problema.
Nanovo kreirao particije prije instalacije i radilo je super.
Znao sam imat problematičnih diskova koji su javljali bad sectore i raznorazne gluposti.
Napravio sam slijedeće: backupirao sve na externi, skinuo DBAN (Dariks boot and nuke) program i kompletno napravio low level format i kasnije nisam imao problema.
Znači da sve spasim na neki drugi disk? Ja to nemam, posudiš mi jedan svoj terabajtni?
Znači da sve spasim na neki drugi disk? Ja to nemam, posudiš mi jedan svoj terabajtni?
Hehe drage volje ali nakon šta su mi jednom sje disk i ostao bez F1 utrka moji hdd-ovi ne izlaze iz sobe:)
Možeš li mi detaljan postupak napisati?
Znači spasim sve na nešto (DVD, USB, drugi hard) i spržim taj .iso na DVD, bootam taj dvd i formatiram diskove? Zatim instaliram OS i sve ok?
Jeli to istina da je portal Sportskih Novsti napadnut, hackiran štaligod? Ja redovno posjećujem njihov portal, ali zadnjih tjedan dana Avira me zaustavlja i prijavljuje potential attack page, a i kod prijatelja se isto pojavljuje. Ima tko kakvih vijesti možda o tome?
Bok svim birtasima al je vruce bem ti miša, da izgleda da je istina jer preko Google trazilice se ne moze na stranicu blokirano je. To nije nista cudno ima puno naizgled cistih stranica, koje odjednom bivaju napadnute jer imaju losu zastitu. Onda fakini okace malware na samu stranicu, ili sakriju linkove pod slike ili legalne linkove pa kad kliknes eto problema velikih za neiskusne.
Znači spasim sve na nešto (DVD, USB, drugi hard) i spržim taj .iso na DVD, bootam taj dvd i formatiram diskove? Zatim instaliram OS i sve ok?
Tako je. Spasi sve što možeš (jbt kao da pričamo o nadolazećoj poplavi), zaprži DBAN, ugasi komp i iskopčaj sve hardove (ako ih imaš više) koje ne želiš formatirati, upali komp, bootaj sa cd-a taj program i pričekaj da obavi svoje.
Nažalost ne mogu ti garantirati da će sve bit kako treba tj. da ćeš rješit problem ali nemaš baš nekog izbora.
Tako je. Spasi sve što možeš (jbt kao da pričamo o nadolazećoj poplavi), zaprži DBAN, ugasi komp i iskopčaj sve hardove (ako ih imaš više) koje ne želiš formatirati, upali komp, bootaj sa cd-a taj program i pričekaj da obavi svoje.
Nažalost ne mogu ti garantirati da će sve bit kako treba tj. da ćeš rješit problem ali nemaš baš nekog izbora.
Ne moram iskopčavati hardove jer imam samo jedan, ali, ako trenutno hard disk radi, da li ga mogu uništiti tom nuke :)
Vruće vruće kipuće
Dan ekipa....evo jedna runda od mene....
P.S. jel bio BORG danas u bircu? dugo se nisam cuo s njim...
dan, BORG je upravo posjetio birtiju :)
Ne moram iskopčavati hardove jer imam samo jedan, ali, ako trenutno hard disk radi, da li ga mogu uništiti tom nuke :)
Nuke znači da ti ga potpuno briše. Neće ga spalit:)
Dan ekipa....evo jedna runda od mene....
P.S. jel bio BORG danas u bircu? dugo se nisam cuo s njim...
dan, BORG je upravo posjetio birtiju :)
hhh....ti ko da znas da cu okrenit rundu pa odma dodes
Isplati li se uzeti eksperimentalnu pločicu za probavanje spojeva? Jel se može BIOS čip sa starije matične ploče (onaj duguljasti) reprogramirati i koristiti kao mikrokontorler? Koliko je ultrazvuk štetan za čovjeka, mislio sam napravit u SoundBoothu zvuk freq. 20000+ (ultrazvuk) i onda ga na mobitelu reproducirati tako da rastjerava komarce?
Nuke znači da ti ga potpuno briše. Neće ga spalit:)
Hvala ti puno! :*
Isplati li se uzeti eksperimentalnu pločicu za probavanje spojeva? Jel se može BIOS čip sa starije matične ploče (onaj duguljasti) reprogramirati i koristiti kao mikrokontorler? Koliko je ultrazvuk štetan za čovjeka, mislio sam napravit u SoundBoothu zvuk freq. 20000+ (ultrazvuk) i onda ga na mobitelu reproducirati tako da rastjerava komarce?
Psssst, nemoj nikom reć, ali ovdje su samo spameri... Pitaj na drugom mistu...
Dan narode!Sta se radi.Evo mene nakon dugo,dugo vremena.Danas nam bio zadnji dan,sta vino,jeger i piva urade od covijeka pa to nije normalno.
I am back...........
Doso s posla, umoran ko konj.............
Bok svima evo i mene mal u birc hmm yet another troll??nikog ne usudujem samo pitam
sta vi radite
fuck me direct if is that troll
lol Izet prejak
evo kupio tri četiri bruna i sad sam ih sve spremio u ladicu
za kasnije xD.. imam jos 2 od juce