- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto Šefe ispod posta ti stoji da pišeš sa mobitela 
shift + 0
Jedva. Otkazala hiltica poslušnost pa sam morao ručno. Za poludit. A jbg stara zgrada, instalacije koma...sad je žica nova i možeš spojit hrpu fermija bez beda:)
Još čekam stol za komp.
@ da,zanima me kako napisati znak jednako jer mi treba u qbasicu (a tamo je tipkovnica očito nariktana na engleski/američki)
Probaj ovaj kumb lijevo od backspacea
shift + 0
nije,znam na našoj....
lol
na novom kompu mi radi,na starom sam to pokušavao 100 puta (samo lijevi gubm,alt+lijevi gumb,shift + lijevi gumb)
hvala
BORGinho,jel mozes doci na MSN?
aa nisam bio tu igrao sam gta, onaj tony gay preheben jedino sto cu morat proc vratit na 3.4ghz :(
...bez veze...kakav je to praznik danas...
tjelovo
Pozdrav!
Tijelovo je danas.
Šta se kod vas radi?(osim spama)
evo dosađuje
jedva čekam f1 za pc
Jel itko kupio išta na ovom Bug oglasniku?
ja nisam
da imam para sigurno bih kupio nešto
ja nisam
da imam para sigurno bih kupio nešto
Da,mislim da je sigurnije kupovat ovdje nego na Njuškalu.Tu se ipak svi poznajemo.
BTW,jel netko koristi Linux?Volio bi probat,samo neznam koju distribuciju
Da,mislim da je sigurnije kupovat ovdje nego na Njuškalu.Tu se ipak svi poznajemo.
Ista stvar je... Ja sam nešto prodao ovdje, a nešto na njuškalu. 
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
jbt šefe navuka si me na malu švabicu
Ok,hoću kad budem imao viške megabajta(na 15-gigabajtnom sam paketu)
Vidim da su Bugovci napravili ovaj mob,da se vidi kad pišeš s mobitela.Nisam to dosad vidio
Ljudi evo i mene.....sedmica mi magično proradila...sad se bojim ako restartiram da neće opet biti problem...ANY IDEAS?
aha tu si!
kakav si to ti vjernik?
Tomi, čisti Ubuntu ti manje od 700MB, ali onda ti je potrebno instalirat programe ručno (što je lako), a neznam koliko ima Mint, ali nema par GB ko Windowsi, ima manje...
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Ljudi evo i mene.....sedmica mi magično proradila...sad se bojim ako restartiram da neće opet biti problem...ANY IDEAS?
Kako je proradio?
Tomi, čisti Ubuntu ti manje od 700MB, ali onda ti je potrebno instalirat programe ručno (što je lako), a neznam koliko ima Mint, ali nema par GB ko Windowsi, ima manje...
Mint je nešto manje od 700 mb
Večeras Jura (Jurica Gorša s HTZa) svira vamo.... :D
@Tomislave neam pojma...ošo maloprije do škole da vidim rokove za popravke i završne radove i to...i došla sestra sa djecom i mali nećak (3. osnovne) upali komp i kaže: Pojavio se njemu onaj ekran za popravak 7-ice i pojavila se kao neka dva prozora na sredini ekrana,on naravno stisnuo iksera (X)...
i komp se resetirao i normalno je učitao windows nakon nekih 15 minuta...u biti radi
i dont know that man
...heh...nedavno sam čuo za taj HTZ...a i stalno viđam po gradu slike nekakvog vilibalda ili kako se već zove, valjda isto nekakav svetac...
...heh...nedavno sam čuo za taj HTZ...a i stalno viđam po gradu slike nekakvog vilibalda ili kako se već zove, valjda isto nekakav svetac...
ne muljaj,priznaj da to gledaš