mogu li ikako namjestiti brzinu seedanja u utorrentu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan šta se radi kod vas 
Dobar dan šta se radi kod vas 
smije
Da
Da
još bi bilo lijepo da napišeš kako 
Ili desni klik na trej ikonicu utorrenta i nariktaj.
pitanje...imam ipod touch...jel mogu kako pdf ubacit ili pak neki file...recimo u notepadu ubacit u njega
Odoh odspavati jedan sat,pa na ucenje...
Sutra imam referat iz geografije...moram nauciti 5 stranica napamet od rijeci do rijeci 
Dobar dan.
Do sad igrao cod4 i spalio na zivce. Svi su cheateri.
Dobar dan.
Do sad igrao cod4 i spalio na zivce. Svi su cheateri.
toooooo, ja kad sam se naigrao CSS da mi je počeo ići na jetru, onda sam lijepo - aimbot, wallhack, turborun, exc exc, kako je tek onda postalo zabavno! hahahah
pitanje...imam ipod touch...jel mogu kako pdf ubacit ili pak neki file...recimo u notepadu ubacit u njega
nope, iako postoji pdf reader, no mislim samo ako skidaš pdf sa neta izravno na mob, također možda možeš uploadat preko kompa na net i onda air sharingom wirelessom to probati nekako, nezz
Chat će biti online dok god sam ja Online, pa eto, navratite... Maloprije sam igrao BC2, pa me zato nije bilo...
Idem sad učit, ali chat je upaljen, pa navratite... 
Kako napisati = (jednako) na američkoj/engleskoj tipkovnici
treba mi zbog qbasica
namučio sam se dok sam našao kako napisati ".....
probao sam stisnuti Shift + tipka lijevo od backspace i CTRL+tipka lijevo od backspace ali ne ide
može pomoć ??
Ja učim i crtam i svašta!
Imam probnu državnu maturu iz matematike u subotu, a neznam niti šta se radi hahahaha
Ugl. igrao sam CrossFire i poludim totalno jer igram sa laptopa a otvara se igra po 10 min i još za uć u neku igru mi treba po 5 min i taman sve završi dok ja uđem pa mi se gasi 5 min. Pa jel znate do čega bi to moglo bit. Prvo sam mislio da je do interneta jer sam išao preko bežičnog i imao sam ping oko 200 a onda sam se uštekao sa kabelom i sad imam oko 50 ping tako da nije do toga.
Spor disk 
Neka vrućina mi dolazi sa Cresa...hmmm...
opet zahebaje forum
opet zahebaje forum
MOŽE LI MI NETKO POMOĆI OKO AMERIČKE TIPKOVNICE ???
KAKO NAPISATI = (JEDNAKO)
Hmmm dva birca u aktivnim temama 

Hmmm dva birca u aktivnim temama da li je vama javljalo grešku maloprije na forumu 

Forum se nadograđuje. Pogledaj moj post gore:)
Malo sam zaigrao CoD:MW2, pa možda zato... 
Hmmm dva birca u aktivnim temama da li je vama javljalo grešku maloprije na forumu 

Forum se nadograđuje. Pogledaj moj post gore:)
Vidio sam i znam da su još u beti neke nove opcije 
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Malo sam zaigrao CoD:MW2, pa možda zato... 
Ahaaaa:)
Šalim se malo. Nemoj štogod zamjerit.
MOŽE LI MI NETKO POMOĆI OKO AMERIČKE TIPKOVNICE ???
KAKO NAPISATI = (JEDNAKO)
Ne shvaćam te, kako napisato znak "jednako" (=)?
Kako napisati = (jednako) na američkoj/engleskoj tipkovnici
treba mi zbog qbasica
namučio sam se dok sam našao kako napisati ".....
probao sam stisnuti Shift + tipka lijevo od backspace i CTRL+tipka lijevo od backspace ali ne ide
može pomoć ??
@ da,zanima me kako napisati znak jednako jer mi treba u qbasicu (a tamo je tipkovnica očito nariktana na engleski/američki)