Ventilator sa 3V na 3.3V

poruka: 3
|
čitano: 1.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ventilator sa 3V na 3.3V

Evo ovako imam mali ventilator koji radi na 2 AAA baterije točnije na 3V spojio sam na PSU na 3.3(narančastu žicu) i nepokazuje ništa tj. neradi,a stavim baterije radi,pa kako da rješim to da mi radi na 3.3V da nemoram lemiti jer mi se NEDA.

EDIT

Mislio sam sad čak da je do kabela,no nije,spojio sam ledicu iz upaljača radi izvrsno.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 1:14 (kruskar).
17 godina
neaktivan
Re: Ventilator sa 3V na 3.3V
kruskar kaže...

Evo ovako imam mali ventilator koji radi na 2 AAA baterije točnije na 3V spojio sam na PSU na 3.3(narančastu žicu) i nepokazuje ništa tj. neradi,a stavim baterije radi,pa kako da rješim to da mi radi na 3.3V da nemoram lemiti jer mi se NEDA.

EDIT

Mislio sam sad čak da je do kabela,no nije,spojio sam ledicu iz upaljača radi izvrsno.

Pa crvenu zicu ventilatora spojis na narandzastu (3.3V) i crnu na crnu ili na kućište(masa -)

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
15 godina
Re: Ventilator sa 3V na 3.3V
xZero kaže...
kruskar kaže...

EDIT

Pa crvenu zicu ventilatora spojis na narandzastu (3.3V) i crnu na crnu ili na kućište(masa -)

Ne ne ne,ručni ventilator ono što je bilo u kineza za 10kuna,ima 2 propelera i idu 2 AAA baterije,ima kučište svoje i radi na 3V motorić njegov,i spojim naranđastu na plus crnu na minus i neradi,danas ću vidjeti kad dođem s groblja da malo polemim pa ću javiti.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice