Vaši prankovi (šale) i hackovi

poruka: 1.070
|
čitano: 281.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo ga!!! Gotovo!

Fun with victims monitor Cool

-------------------------------

Q: Sta radi?

A:Gasi monitor

A:nakon sto korisnik upali monitor za cca oko 2 sec opet gasi monitor...

-------------------------------

Q: Kako ga se riješiti?

A: Restartajte racunalo.

DOWNLOAD HERE

Enjoy! Cool

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
RE: Vaši prankovi (šale) i hackovi
Predobro.
16 godina
neaktivan

jel možeš napravit jedan univerzalni da pali gasi monitor, stavlja pop upove, pomiče ih, otvara ladicu i zatvara, pokreče programe i pravi urnebes ali da mi možemo namistiti da se pokrene tek kad se pokrene neki program ili igra

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
Jel bi se dalo napravit da proizvodi čudne zvukove ili da se uspori broj okretaja na procu pa se zbog prevelikog zagrijavanja restarta.
17 godina
Sviđa mi se prijedlog od P4k1. Mogu biti 2 verzije. Prva da se to ubaci u neki program, sliku ili igru a drugi da se to automacki ubaci u startup, te da se jedino može toga rješiti iz safe modea.
17 godina
xZero kaže...

Evo ga!!! Gotovo!

Fun with victims monitor Cool

...

Ne kužim. Kak to može meni ugasit monitor (fizički mislim, ne kao što radi stand-by, šta komp dobi ruke pa klikne gumb)?

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
a kako se monitor ugasi kad komp miruje 20 min (il kolko je vec namjesteno)
sve se može
hmda
17 godina
Slash 666 kaže...
sve se može

Ne, meni se ne ugasi. Postoje 2 mogućnosti, ili se komp ugasi i monitor "isto" (pod navodnicima, jer lampica i dalje treperi), ili komp ode u stand-by, a monitor se opet "ugasi" (pod navodnicima, lampica mi i dalje treperi). Za laptope mi je jasno, al ovak baš monitor koji se prikapča na komp, ne kužim.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
1domagoj1 kaže...
Slash 666 kaže...
sve se može

Ne, meni se ne ugasi. Postoje 2 mogućnosti, ili se komp ugasi i monitor "isto" (pod navodnicima, jer lampica i dalje treperi), ili komp ode u stand-by, a monitor se opet "ugasi" (pod navodnicima, lampica mi i dalje treperi). Za laptope mi je jasno, al ovak baš monitor koji se prikapča na komp, ne kužim.

Pa no, točno kako si rekao. Ekran se ugasi, a lampica treperi. Ode u stand-by (monitor).

Za efekt je dovoljno da je samo ekran ugašen

16 godina
Pero kaže...
Jel bi se dalo napravit da proizvodi čudne zvukove ili da se uspori broj okretaja na procu pa se zbog prevelikog zagrijavanja restarta.

Ovo je zanimljiv izazov, ali tesko je napraviti jer radit ce samo na nekim MBO...

16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Gle,meni se neda svadat s tobom jer vidim da dosta tog znas,ali zasto nes s*res xzero-u kada vidim da on uvijek nes posta od tih prankova i to mu je zanimacija,pusti covjeka nek se raduje.Ak si ti to vec svladao onda svaka cast ali pusti nas koji zelim ownat frendove da uzivamo u necem.Cool

Nemam ništa protiv prankova. Oni su okey i zabavni. Imam puno protiv phishinga. U 90% slučajeva je ciljan na ljude koji samo znaju i žele surfati. A to je poprilično pokvareno i pokazuje jasno kakva osoba moraš biti da to radiš. I ne govorim o profesionalnom phishing koji je ciljan na zaradu.

Eto toliko :)

p.s. Budem pronašao neki javascript prank pa nek browseri polude :D

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
16 godina
Buffer Overflow kaže...
Fake_Alert kaže...

Gle,meni se neda svadat s tobom jer vidim da dosta tog znas,ali zasto nes s*res xzero-u kada vidim da on uvijek nes posta od tih prankova i to mu je zanimacija,pusti covjeka nek se raduje.Ak si ti to vec svladao onda svaka cast ali pusti nas koji zelim ownat frendove da uzivamo u necem.Cool

Nemam ništa protiv prankova. Oni su okey i zabavni. Imam puno protiv phishinga. U 90% slučajeva je ciljan na ljude koji samo znaju i žele surfati. A to je poprilično pokvareno i pokazuje jasno kakva osoba moraš biti da to radiš. I ne govorim o profesionalnom phishing koji je ciljan na zaradu.

Eto toliko :)

p.s. Budem pronašao neki javascript prank pa nek browseri polude :D

Ajd,da mi je to vidjeti,bit ce coolCool

Nego jedva cekam da dodem na informatiku,joooj odmah bum neki od ovih prakova iskoristil i eto ti zabaveCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
odjavljen
xZero kaže...
Pero kaže...

Ovo je zanimljiv izazov, ali tesko je napraviti jer radit ce samo na nekim MBO...

Za phishing je Buffer Overflow rekao sve što je trebalo biti rečeno, a za ovo bih dodao da se s takvim stvarima ne valja igrati. Ne znaš  što žrtva točno ima i kako je podešeno, pa tako ne znaš ni hoće li biti materijalne štete. Za proizvodnju zvukova, sirena koja zvući kao da se komp pregrijava puštena na buzzer bi usrala većinu korisnika.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
protjeran

Moj hack za Facebook radi ovako:

Prvo ja pošaljem kao neku aplikaciju i onda svaki put kada on upiše u adress bar http://facebook.com on ga prebaci na moju phising web stranicu, ali u adress baru ostane http://facebook.com

(ali to ne radim baš često jer ne mislim da je u redu čitati tuđe stvari)

LG Cookie programer -- http://www.mediafire.com/?iycmiyczddz
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 9:37 (hacker-goran).
16 godina
protjeran

I to neće proći niti jedan AV. Mada sam rekao svoje mišljenje o phishingu i ljudima koji to rade.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
17 godina
Buffer Overflow kaže...

Vi ste retardirani ili? Hvalite se po forumu da imate lame phishing stranice. Au teških li "hakera" u pm. Kopiraj source i napiši jednu php skriptu. Takvih sranja na internetu ima koliko hoćeš za skinuti, upravo za ovakve lamere skiddie kao što ste vas dvoje tuljana. Nadam se da će vas netko prijaviti. Djeca neuka.

I da, svi padaju na facebook loginove na urlima tipa: facebook.yourfreehosting.com.

To je cak i kaznjivo... Eh djeco djeco!!!

Danas facebook, sutra kreditne, prekosutra vas crnac guzi u zatvoru :)

Sretno... posaljem vam turpiju u kruhu!

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 9:41 (tnakir).
16 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...

I to neće proći niti jedan AV. Mada sam rekao svoje mišljenje o phishingu i ljudima koji to rade.

To ti bude .bat skripta koju ja konvertiram u .exe i neprepoznaje ga nijedan AV

16 godina
protjeran
hacker-goran kaže...

Ajde pošalji pa da vidim. Baš me zanimaju nevidljive aplikacije Smijeh

17 godina

Jes vidio sto djeca sve mogu sa VBScriptom i batchom :))))

Uvijek sam za salu/zahebanciju, ali ljudima na ovaj nacin raditi stetu to je ipak malo zlo...

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...
hacker-goran kaže...

Ajde pošalji pa da vidim. Baš me zanimaju nevidljive aplikacije Smijeh

Neću ti poslat jer to se onda može sendat svakome, samo da ti kažem da moj virus ode u C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/hosts i stavi da kada ti odeš na facebook.com da te pošalje na moj web ( a i usput mi web stranica ne radi http://goran-pilkic.100mb.com/)

16 godina
protjeran

VBS i batch je novi assembler Smijeh

Neprepoznatljivo Smijeh

Hakiranje nema veze sa scumom. Phishing je čisti scum.

16 godina
protjeran
hacker-goran kaže...

Neću ti poslat jer to se onda može sendat svakome, samo da ti kažem da moj virus ode u C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/hosts i stavi da kada ti odeš na facebook.com da te pošalje na moj web ( a i usput mi web stranica ne radi http://goran-pilkic.100mb.com/)

Smijeh

Drago mi je da shvaćaš način na koji rade AV-i. Napisao ti u hexadecimalnom kodu i pretvorio u .exe svaki AV će vrištati. Zašto? Zato jer mjenja systemske fileove, a nije potpisan. Eto zašto, tako da ova priča ne dam, radi itd je za malu djecu. Sori ali godinama sam u tome. Osmijeh

15 godina
protjeran
4ucker kaže...

Hahahahaha!

@xZero kada sam onaj prankšto pišti i otvara se i gasi sve živo pustio na informatici, nastavnik mislio nešto ozbiljno i počeo reinstalirati Windowse xD!
Ti si car, nema šta ;)

BTW. Volim ovu temu :D

Mislim da bi ti bilo pametnije da na informatici nešto pametno radiš a ne da se baviš ovakvim glupostima.

17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
4ucker kaže...

Hahahahaha!

@xZero kada sam onaj prankšto pišti i otvara se i gasi sve živo pustio na informatici, nastavnik mislio nešto ozbiljno i počeo reinstalirati Windowse xD!
Ti si car, nema šta ;)

BTW. Volim ovu temu :D

Mislim da bi ti bilo pametnije da na informatici nešto pametno radiš a ne da se baviš ovakvim glupostima.

Da ,a što?Većini na ovom forumu koji imaju informatiku je dosadno na satu pa se zajrbavaju.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
15 godina
protjeran

Da ,a što?Većini na ovom forumu koji imaju informatiku je dosadno na satu pa se zajrbavaju.

Ako im je dosadno neka nabe slušalice na uši i neka šute da drugi koji žele mogu radit!

16 godina
protjeran

To je problem nastavnika koji si dopušta da mu učenicima bude dosadno. Da sam im ja nastavnik nikad im ne bi bilo dosadno. Ali slažem se da ako im je već toliko dosadno onda nek ne rade probleme drugima kojima možda i nije dosadno. Prankovi ne spadaju u školu. Ali, shvatit će to jednog dana. Osmijeh

16 godina

a jbg, mora se čovjek i malo zabavit Belji se

Ehh sta sam ja sve radio profesorima na informatici....

Profi sam provalio u server i logao se kao admin i svima pogasio racunala Belji se.  A sta ces zena koristila slab pass...

Toliko se usr*la da je zvala skolskog administratora/servisera...

17 godina

Heh... a vidis ja sam za maturu programirao aplikaciju za nadgled kompova u mrezi bas za svog profesora iz informatike kojemu su bili problem wannabehacker klinci kao ti :)

Tu sam pokazao pravo informaticko znanje, a plus sam nesto korisno napravio... 

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 14:17 (tnakir).
15 godina
protjeran

u našoj učionici informatike ima 10 računara ja sam na papir zapisao one fake iskačujuće prozore koji govore npr:Vaš račuanr je sje**n naskroz uzmite novi ili ćete umrijeti.

i ja tako bubao gluposti pa kad neko nešto otvori to im iskače,drugovi mi se posrali nastavnik zabrinuo.ahhh dobro je da mi je još 14god biće predamnom još dobrih psina i gluposti...Smijeh

16 godina
tnakir kaže...

Heh... a vidis ja sam za maturu programirao aplikaciju za nadgled kompova u mrezi bas za svog profesora iz informatike kojemu su bili problem wannabehacker klinci kao ti :)

Tu sam pokazao pravo informaticko znanje, a plus sam nesto korisno napravio... 

Koga ti to nazivas klincem?

Ne zaj*bavaj se...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 20:24 (xZero).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice