Možeš izgubiti vrijeme... dogovori se ovako on tebi pare ti njemu rad.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim da je velika konkurencija na tome... neznam bas da se isplati, moraš biti stvarno talentiran.
Omg na AdSense sam stavio da odobravam ili blokiram oglase. I sada dođem na ad sense tu ima oko 30 ak oglasa. Što se tiće kineskih oglasa što da radim snjima dali plaćaju dosta?
ovako ide na fiverru. kad neko naruci tvoj "gig" ili tvoj posao, ODMAH mu se uzme 5$ s paypala, kojih su na fiverr-u dok ti ne izvrsis svoj posao (poslat narucitelju poruku u obliku delivered work). kada to napravis nakon 14 dana mozes dignut (withdraw) pare sa fiverra na svoj paypal (sjedne na paypal u roku 5-6 sekundi). jedini nacin da ne dobijes svoje novce jest da se ti i narucitelj dogovorite za obostrano otkazivanje naruđbe (mutual cancelation) ili da ti sam otkazes naruđbu.
ukratko, nije moguce ostat sje*an.
Zanimljivo...
A gle ovo npr od naseg gradjani>>>>http://www.neobux.com/forum/?/30/191552/Ultimate-sudija-10-000-referrala/
Covjek ljepo napumpao account lovom i sad chilla nemora ni raditi,a lova stize.Najbolji dio je to sto nemoras imati direct referale.Mozes ih jednostavno unajmit automatski.Kao gore naveden primjer.
Da. Ali to je njihov službeni forum pa je moguće i da su podmetnuli nekoga svog da to iscenira... Jer, shema za zaradu je ok ali ako te na kraju zeznu (pročitaj negativna iskustva gore).....
Pa procitao sam to gore i zapravo pise da neobux nije scam,cak autor tog posta daje svoj referal link u tom banneru.
Nisam ja 100% još siguran... Neki pišu da je ok dok neki da prestaju isplaćivati nakon što prestaneš unajmljivati referale itd...
Nisam cuo za takav slucaj,al zasto bi netko prestao unajmljivati referale kad unajmljivanjem dobiva vise novaca od njih?Nabij do 2$ pa trazi isplatu i dobit ces ju 100% ^^
ja sam bio poceo raditi sa tim neobuxom ali sam odustao jer treba dosta vremena da sakupim nesto malo love da unajmim referrale a i kad sam ih unajmio slabo nesto klikaju tako da je bas tesko sa time tako da sam odsutao.A i to sto kliknu, i donesu mi jedva 4 centa dnevno, mi je nedovoljno da bih unajmio jos referrala(kad sakupim da unajmim referrale oni stari mi isteknu i tako u krug)
Mozda kada bi se u pocetku ulozilo da se ubrza proces.
naravno kad bi ulozio da bi vise dobio,ja zasad nisam nista ulozio al bi mogao za golden 90$ i jos 20$ za 100 referala.Znaci na golden jedan rentan referal daje 1cent po kliku.4x100=4$ minimalno dnevno.Znaci u 28 dana vratis ulozen novac a golden ti vrijedi godinu dana.
vidim da imate iskustva sa paypalom pa me samo zanima kako dobit onaj 4-digit code koji ti treba doc nakon sto ti uzmu 1.95$?
malkice of-topic al stvarno trebam odgovor
nakon sto ti paypal zme tih 1.95 nakon 3-5 dana odes na bankomat i tu imas na ispisu transakcija i paypal na popisu(i negdje ima i kod) ili trazis od tete u banci da ti da ispis transakcija sa racuna
ima tko liberty reserve i pare na njemu?
trebalo bi mi nešto uzet do 7.5$ prek lr , ja bi uplatio na vaš paypal ili račun
nema na bankomatu tog ispisa danas sam bio, osmi ako ne radim nes krivo. ima isplata, bonovi, uvid u stanje racuna i promjena pina.
ja sam isao u uvid u stanje i tamo te samo pita oces vidit kolko para imas na ekranu bankomata ili da ti isprinta potvrdu...
kako doc do toga?
nema na bankomatu tog ispisa danas sam bio, osmi ako ne radim nes krivo. ima isplata, bonovi, uvid u stanje racuna i promjena pina.
ja sam isao u uvid u stanje i tamo te samo pita oces vidit kolko para imas na ekranu bankomata ili da ti isprinta potvrdu...
kako doc do toga?
Ma nee, krivo radiš.
Moraš ići u banku (poslovnicu) i na šalteru tražiti ispis transakcije sa opisom, i tamo će ti pisati taj kod (broj).
hvala
to sam pretpostavljao al sam se nadao da mogu nekako to vidit na bankomatu da se ne guram unutra...
Samo mala napomena u svezi referal linkova:
http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx?page=0&jumpto=1855147&sort=asc&view=flatljudi imam pitanje...
naime na sharecashu sam poceo zaradivat...ali dns se ulogiram i vidim da mi racun stavljen na hold...jer da mi moraju potvrditi podatke.
Kazu mi da im posaljem presliku 2 dokumenta?
se kome to dogodilo?je to sigurno da mi nebi acta dosla na vrata :P
ljudi imam pitanje...
naime na sharecashu sam poceo zaradivat...ali dns se ulogiram i vidim da mi racun stavljen na hold...jer da mi moraju potvrditi podatke.
Kazu mi da im posaljem presliku 2 dokumenta?
se kome to dogodilo?je to sigurno da mi nebi acta dosla na vrata :P
Ja osobno nebih stavljao osobne podatke tako,ne zbog ACTA-e i tih stvari,nego cisto zbog krađe identiteta..
Ima netko iskustva sa justbeenpaid stranicama???
Tracer vidim odustao si od neobuxa :D
Neda mi se klikati 
Jesi car,mogao si barem jos malo klikat da te onda barem mogu prodat 
Kakvi tocno bitcoinovi?
Jel zarađuje tko preko interneta ovdje?Treba mi pod hitno neka manja svota novaca...
Uredjujem isvijet.com.hr, palo 120 kn zbog iznajmljenog prostora za reklame, prva svota koju sam uspio zaradit prek neta. :)
Uredjujem isvijet.com.hr, palo 120 kn zbog iznajmljenog prostora za reklame, prva svota koju sam uspio zaradit prek neta. :)
Kako funkcionira to?