Fiver nije toliko los al prevelika je konkurencija+50-60$ zaradis za 7-8 dana na slicethepie
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sry ali cisto sumnjam u to :D
fiverr koriste milijuni ljudi, s razlogom. support je izrazito brz, isplate na paypal stizu u roku 1 minute etc.
sry ali cisto sumnjam u to :D
fiverr koriste milijuni ljudi, s razlogom. support je izrazito brz, isplate na paypal stizu u roku 1 minute etc.
Bas zato je velika konkurencija.Jer vecina prodaje usluge a ne da ih kupuje.Al dobro nemogu govoriti o tome kad nisam jos probao taj sistem,mozda si u pravu.
Moj frend igra Dekaron. I veli da nakon 3 mjeseca igranja mozes prodati lika za 400-500 kn, može li to biti istina?
Nije istina.
Imate preporuku neke pouzdane stranice na kojoj se može zaradit koja kuna ?
Cinjenica je da je dnevno prodano oko 10k gigova na toj stranici, al kako oces.
A taj slicethepie se ne cini los isto. Eto bas sam ga probao i dobim 6 centi za svaki review (2 sam ih objavio). Je to dobro/lose? Kako se krecu isplate po reviewu kad se povecaju experience i ostale gluposti?
Cinjenica je da je dnevno prodano oko 10k gigova na toj stranici, al kako oces.
A taj slicethepie se ne cini los isto. Eto bas sam ga probao i dobim 6 centi za svaki review (2 sam ih objavio). Je to dobro/lose? Kako se krecu isplate po reviewu kad se povecaju experience i ostale gluposti?
Da rank ti se povecava sa kvalitetom reviewa,a time i iznos novca.na sat to ti je 1.80$ ako dobivas po 6 centi kao sto kazes,to ti je 10.26 lipa.pa si racunaj.Nebrini se ak ti padne na 3-4-5,sve zavisi kako pises.citaj nase komentare o rijecima koje da pises i uvijek ces dobit 5-6 ili vise.
probat cu radit s tim 1-2 sata na dan pa cemo vidit stanje na kraju mjeseca...
pomoglo bi kad bi ste rekli kako pisat review-ove. ja pokusavam zvucat sofisticirano (like a sir :D) i komentiram lyricse, vokale, gitaru, bubnjeve...
probat cu radit s tim 1-2 sata na dan pa cemo vidit stanje na kraju mjeseca...
pomoglo bi kad bi ste rekli kako pisat review-ove. ja pokusavam zvucat sofisticirano (like a sir :D) i komentiram lyricse, vokale, gitaru, bubnjeve...
Intro is unimagitive and bland.Lyrics dont have charisma and no structure.Vocals and instrumentals are uninspiring and dull flat.Hit potential is 4 out of 10 no more.Work on the beat too.
ILI
Intro is interesting and sharp but lyrics are repetitive and little boring.Instrumentals and vocals are unoriginal and diffrent from rest of the songs in this category.Hit potential 4 out of 10
Brate nisam ni poslusao pjesmu a napisao sam to u 30sec.Sam nadjes hrpu rijeci za opisivanje.imas u komentarima prije linkove sto sam postao i otamo pises.
Fevir je malo love,ajd da na dan mozes 20$
Ako imas neko znanje ili vjestinu, mozes dizat po par tisuca na mjesec uz dobar rejting i par marketinskih trikova. However, ako nemas neko preveliko znanje, takav ce ti bit i revenue.
Odnos utrosenog vremena/zarađenog novca je daleko bolji od slice-a, neobux-ova itd. ja recimo trosim u prosjeku 10min na dan za tih 300-400 mjesecno.
Idem sad lec, al samo zelim ovo rec prije nego sto idem. Bit opcenite zarade, a pogotovo (dobre) zarade na netu je monetiziranje svoga znanja na inovativan nacin. evo ima neki kanal na youtube-u, freekickerz. tipovi sutaju slobodnjake 4-5 minuta, dobivaju masu pogleda i dizu pare od samog youtube-a (reklame). vidite da je sve moguce unovcit samo treba znat kako...
A u komentarima prije si rekao da zaradjujes 50-60$ na mjesec.
Nije puno, al s obzirom da ulazem 10-ak minuta na dan je super. pogotovo u odnosu na ptc sajtove i slicno.
evo ulazim sad u paypal acc kad ono stigla isplata od slicethepie
Bas sam sretan sto nije scam 
slika u prilogu kao dokaz
Usput ko se zeli registrovati ovdje evo moj reff link:
aaaaaaaaaaa, fakat..????
Ma tooo.. 
bacam se na posao.. 
Hvala za informaciju... 
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO......

Ima li neko elance ili freelancer account da obavimo jednu transakciju to jest da kao "dogovorimo posao" za male pare a ja se kandidujem na vas posao i dobijem zvjezdice,raknove itd..
Koliko detaljan review mora biti na slicethepie ?
Može li netko dati primjer jednog da vidim kako to otprilike treba izgledati ?
Vidim da isplačuju na paypal pa zašto nebih poslušao malo glazbe, napisao review i zaradio malo 
Bas jucer u nekih sat vremena zaradio 1$, neloša zarada ako se usporedi s ostalim sličnim sajtovima..
@AmonZero, što detaljnije, više para dobiješ..
Koliko detaljan review mora biti na slicethepie ?
Može li netko dati primjer jednog da vidim kako to otprilike treba izgledati ?
Vidim da isplačuju na paypal pa zašto nebih poslušao malo glazbe, napisao review i zaradio malo 
imas na prethodnim stranicama u temi neki primjera kao i jedan link ali evo ga ponovo(pri dnu imas 3 primjera):
Evo deckici jedan lik treba 50 clankova do kraja 3. mjeseca. Da nisam ljencina mozda bi mu i napisao svih 50, al ovako cu 10-20.
Poslje svih troskova tih 50 naruđbi bi mi doslo oko 200$ (1200 čuna).
Pa ti reci da fiverr ne valja :D
Pa daj se lupi odmah sad odmah :D
Ma super je to al drzim se slicethepie,evo reff linka ak netko oce preko mene http://www.slicethepie.com/?wyd=416650
Koliko si dugo čeko isplatu?
Zatrazio je isplatu 26.2 i dobio 27.2
extra..
Samobor je lepa varoš :))
Moj način.
Svako jutro ustajem u 6h, spremim se do 6.20 i krenem pjehe na posao...radim od 7-15, nekad i duže, rijetko vikendima, samo ako zatreba i svakog desetog pokupim izvod sa računa i vidim legla isplata... i onda jovo nanovo tako svaki dan 
Moj način.
Svako jutro ustajem u 6h, spremim se do 6.20 i krenem pjehe na posao...radim od 7-15, nekad i duže, rijetko vikendima, samo ako zatreba i svakog desetog pokupim izvod sa računa i vidim legla isplata... i onda jovo nanovo tako svaki dan 
slazem se...a vi (i ja) srednjoskolci sta ce vam 1$ dneveno, ma puno sam rekao, ni 1$...jedan dan nejdi na cugu i evo ti 10, 20kn..reci da trebas neku skriptu i hop eto opet para...tako ja radim..a ne tu za 10 centi se zajebavat
Moj način.
slazem se...a vi (i ja) srednjoskolci sta ce vam 1$ dneveno, ma puno sam rekao, ni 1$...jedan dan nejdi na cugu i evo ti 10, 20kn..reci da trebas neku skriptu i hop eto opet para...tako ja radim..a ne tu za 10 centi se zajebavat
Pa nije on ni reko da radi te stvari po $, nego da radi negdje u nekoj firmi (pretpostavljam)
Pa pogledaj si naslov teme... 
Moj način.
Da, lako je zarađivat (i štedit) kad ti starci daju valjda svaki dan 10, 20kn za cugu... il kad ti daju pare za skripte.. a da bi nešto malo mrduo i zaradio samostalno, e to je već preveliki napor... jel?