Vas nacin za zaradu novaca?

poruka: 1.094
|
čitano: 371.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Vas nacin za zaradu novaca?
Leffe kaže...

Dajte sracunajte kolika vam je satnica, pa ako ste nakon toga zadovoljni, iman i ja posla za podijelit po tim cijenama {#}

Npr kakvog posla?Racunaj ako treba cekat 90 sekundi da napises to i da mos submit.a da je po 5 centi to ti je 1.50$ na sat.8sati x5.7 je 68.4.Znaci 70 kuna dnevnica ak se zeli toliko pisat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 15:33 (Chosenone1).
14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...
Leffe kaže...

Dajte sracunajte kolika vam je satnica, pa ako ste nakon toga zadovoljni, iman i ja posla za podijelit po tim cijenama {#}

Npr kakvog posla?Racunaj ako treba cekat 90 sekundi da napises to i da mos submit.a da je po 5 centi to ti je 1.50$ na sat.

U 90 sekundi poslusas i napises review, i svaki bude prihvacen i placen? Ma amo rec da je tako; izmislit cu nekome posa ko je voljan radit za te novce, ako ima nekakvih naplativih vjestina. Placam paypalom, moneybookersom, direktnom uplatom, na ruke, saljem bakici kolace, kako god. Eto, javite se na PM, napisite dvi-tri rici o sebi, pa cemo smislit nesto.

http://sprdex.com - gdje prestaje vijest, pocinje Sprdex!
15 godina

Da svaki je placen i da recemo da je tako kad je,odi isprobaj pa se uvjeri.Baustela u slavoniji 8 kuna sat.Radis ko konj za 80kuna 10 sati.Na moru je 12-15.Najbolji dio od tog svega sto nemoras u komadu raditi,neko kada god zelis preko dana i kada imas vremena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 15:45 (Chosenone1).
14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Da svaki je placen i da recemo da je tako kad je,odi isprobaj pa se uvjeri.Baustela u slavoniji 8 kuna sat.Radis ko konj za 80kuna 10 sati.Na moru je 12-15.

U ovo sitno guglanja sto sam napravio, vidim da ne samo da odbijaju određene reviewove, nego i bannaju accountove koji se (pre)brzo levelaju, i ne isplacuju im "zarađene" novce.
Al nema veze, moja ponuda gore stoji. 

15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Da svaki je placen i da recemo da je tako kad je,odi isprobaj pa se uvjeri.Baustela u slavoniji 8 kuna sat.Radis ko konj za 80kuna 10 sati.Na moru je 12-15.Najbolji dio od tog svega sto nemoras u komadu raditi,neko kada god zelis preko dana i kada imas vremena.

Mi slavonci znamo da ćemo dobiti te novce sa bauštele, a ovo slušanje pjesama i pisanje komentara ti neznaš dali ćeš dobiti

14 godina
neaktivan
Leffe kaže...
Chosenone1 kaže...

Da svaki je placen i da recemo da je tako kad je,odi isprobaj pa se uvjeri.Baustela u slavoniji 8 kuna sat.Radis ko konj za 80kuna 10 sati.Na moru je 12-15.

U ovo sitno guglanja sto sam napravio, vidim da ne samo da odbijaju određene reviewove, nego i bannaju accountove koji se (pre)brzo levelaju, i ne isplacuju im "zarađene" novce.
Al nema veze, moja ponuda gore stoji. 

Koja ponuda..?

15 godina

Ja sam takodjer i slavonije i to iz srca iz Djakova. I bilo je situacija kad nisam dobio svoju placu pa nitko nista tu nije mogao.Ovdje isprobas do minimuma a to je jedan dan i znat ces oce te platiti.I ljepo pise isplata je samo radnim danima znaci 5 dana u tjednu.Izdvoji vremena i znat ces.

15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Ja sam takodjer i slavonije i to iz srca iz Djakova. I bilo je situacija kad nisam dobio svoju placu pa nitko nista tu nije mogao.Ovdje isprobas do minimuma a to je jedan dan i znat ces oce te platiti.I ljepo pise isplata je samo radnim danima znaci 5 dana u tjednu.Izdvoji vremena i znat ces.

Piše i na SCAM stranicama da je isplata odmah kad ono {#} Kao i na megayoutubeviews i još ništa!
I prije ću skupitit skupljanjem boca nego tako, i + neću "visiti" za kompom, + malo kondicije uvatiti i svježeg zraka.
EDIT: Bio sam i ja u takvoj situaciji da ne dobjem plaću, samo bit tog je da se moraš izboriti za sebe i ako se izbotiš dobit ćeš ju kao i ja! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 15:59 (Liverpool1892).
14 godina
neaktivan

Ma virujen ja da ce oni isplatit taj sitnis dok god im to odgovara. Mislim, korisnici stvaraju sadrzaj za par centi. S druge strane, primatelj mora racunati na vrijeme utroseno u kompletan posao, ukljucujuci i trosak konverzije valuta, i na kraju, ako zele bit cisti sa zakonom, platit i porez na zarađeno.

15 godina

Nitko te netjera da pises po par sati.uglavnom radi sta zelis.Nakupi onda 160 boca.a to znaci da moras svake 2 minute naci jednu ako usporedis sa ovim.I puno ljudi se bavi time da objave koje su scam a koje ne.evo primjera 

.Kao i PTCMAN na youtubeu.

15 godina

Pa na isto te izadje baustela i ovo.Baustela jedino na crno nemoras placati mirovinsko.

15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Nitko te netjera da pises po par sati.uglavnom radi sta zelis.Nakupi onda 160 boca.a to znaci da moras svake 2 minute naci jednu ako usporedis sa ovim.I puno ljudi se bavi time da objave koje su scam a koje ne.evo primjera 

.Kao i PTCMAN na youtubeu.

SS od isplate megayoutubeviews je bilo dosta puno, i još dan danas nema isplate a piše 5-7radnih danam a već je prošlo 2tjedna.
Nitko sretniji od mene da dobijete te novce kao i ja svoje sa megayoutubeviews ali mislim da je sve to mačak u vreći.

15 godina

Neki ljudi su dobivali a neki ne,Neki cak nakon 2 mjeseca.Megayoutubeviews neznam kak tocno funkcionira za isplate.Danas vadim s megatypersa 3$ na svoj account/*dosad sam bio na frendov i doslo mu je za 2 dana/* pa postam SS

15 godina

Stranica ponovo radi i stalno dobivam 5-6 hahaha.Nigdje nisam mogao naci info u kojim zemljama isplacuju pise samo paypal,onda valjda isplacuju tamo di moze paypal onda i kodnas mora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 16:30 (Chosenone1).
15 godina

Evo ja se bas registrirao na slice the pie i za oko 20 min zaradio 46 centi :).Evo moj link ako netko hoce mi pomoc:http://www.slicethepie.com/?wyd=417149.Svi koji meni pomognu ja cu njima :)

14 godina
neaktivan
Jel tko ostvario i isplatio zaradu na slicethepie-u..?
16 godina
neaktivan
Dali je dobio itko isplatu od MegaYoutubeViewsa?
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina

For security reasons your account has been locked. Please email info@slicethepie.com to expedite the unlocking of your account.

koji k, nisam nista radio, jucer zaradio 0.6 centi, danas idem uci i nemoze, kaze kirva e mail adresa, resetiram pass, probam uci i nece, stavim od email adrese prvo slovo veliko, i javi mi onaj error sto sam stavio gore.

zna netko u cemu je problem

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

Ne, ja već 2 tjedna čekam!

15 godina
Liverpool1892 kaže...
nj0fra kaže...

ja 20 dana

15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Liverpool1892 kaže...
nj0fra kaže...

ja 20 dana

Točnije 18 dana. 
I još sam jučer tražio drugu isplatu, ali neće od toga ništa biti {#} 

15 godina

Steta sto jos nema isplate od megayoutubeviews.Slicethepie+Myv lova i pol mjesecno.

15 godina

1.36$ na sat bez referala zaradio sa slicethepie.Koristim rijeci sa par linkova,evo jednog http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=685155

16 godina
neaktivan

jesi li stigao do cifre od 10$? ja dok nakupim 10$ trazicu odmah isplatu da vidim da li je scam ili nije jer sam citao da oni koji imaju dosta novca zaradjenih a nisu iz UK ili US banuju ih.

[URL=http://www.neobux.com/?r=srdjanb007][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif][/URL]
17 godina

Di da odem da mi isplate na mega you tube views? Nisam skuzio sta trebam i gdje. {#}

Nothing lasts forever
15 godina

Ja sam odustao od megayoutubeviewsa kad nitko jos nije dobio novce,danas ili sutra ujutro cu trazit isplatu sa slicethepie,ako mi slicethepie isplati novce,onda pisem svaki dan po par dolara.,imam problema sa hypo bankom nisu mi racun spojili s prepaid karticom,i nemogu aktivirati karticu na paypalu jos pa neznam ocu uopce primit novce,mislim na paypal bi trebao a na karticu ne jos..Usput cekam isplatu na megatypers,automatski placanju svakog ponedjeljka,pa moram pricekat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 11:37 (Chosenone1).
17 godina

Ja imam 10k creditsa tak da cu trazit isplatu uskoro.. Al neznam di.

Nothing lasts forever
15 godina

Ma slicethepie je odlican.Moze link to gdje banaju strance.Mozda su prije jer nije bilo paypala kodnas.

16 godina
neaktivan

http://www.mylot.com/w/discussions/2462207.aspx

ali ovo je komentar prije godinu dana, valjd danas nije tako.

[URL=http://www.neobux.com/?r=srdjanb007][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif][/URL]
15 godina
Chosenone1 kaže...

Ma slicethepie je odlican.Moze link to gdje banaju strance.Mozda su prije jer nije bilo paypala kodnas.

ja imam problema s loginom, kaze mi da mi je email adresa netocna???

jel ima netko slicne probleme

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice