Varanje u kinu

poruka: 64
|
čitano: 24.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Varanje u kinu
thuglife kaže...

Zašto lockate temu koju je otvorio drugi čovjek, fino obrazložio što hoće i zamolio za savjet, nebi bilo fer prema drugima ( mada tematika i nije "najlijepša" ).

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
Varanje u kinu

Missed the point, right? {#}

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Missed the point, right? {#}

Yep. :]

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
Meni je palo napamet sad nesta...
Treba netko kupit ulaznicu dosta prije pocetka filma, skenirat na kvalitetnom skeneru i napravit template...
Tipa : http://is.gd/YaX9yG , u PS maknut tekst, i lagano bi bilo nac font...
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
16 godina
Varanje u kinu

zasto bi lockali temu? 

8ax i sto bi onda s tom kartom kad bi isprinto? pa prava karta nije na papiru.

14 godina
mar123 kaže...

upravo sam se dosjetio neceg zanimljivog. prije su u kinima kad ste kupili kartu, ipsred dvorane stajali ljudi koji vam potrzu kartu i puste vas u dvoranu, sad tog vise nema nego jedan lik stoji na ulazu u samo kino, potrze kartu i ti posliej radis unutra sto hoces i nitko ne gleda u koju si dvoranu usao. sad meni je palo na pamet da bi mogao kupit jednu kartu negdje ujutro i tako se do vecera samo seljakat iz jedne u drugu dvoranu i gledat hrpu filmova for free, sto mislite jel bi moglo upalit?

upravo je i meni prije par mjeseci to palo na pamet kada sam bio u cinestaru,ali nisam previse o tome razmišljao.vjerujem da bi upalilo.Tko je iz Osijeka ili okolice da odemo probati?{#}

13 godina
(s)izgoreo kaže...
vlad0 kaže...

Ma jok... Nego uneseš svoj (ljuti) čips jer su njihove kokice za k*rac. {#}

krcaš orahe koje si donio od kuće baš u trenu kad postane napeto {#}

(s)izgoreo kaže...

skinuo extended verziju filma kojeg upravo gledaš i smiješ se u naprijed i spojlaš{#}

;)       Sadržaje tekst, majkemi.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 11:04 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
Varanje u kinu

aha radis to sve i onda ti dođu lik kojem je pun ku*ac tebe i tvojih sranja pa vise neces to radit. tako dok sam ja gledo jedan film koji je po knjizi napravljen neki lik koji je procito knjigu je sve prico svom frendu do njega a drugi lik sto je bio ispod je poludio i ovog skoro izbacio van.

a kad djecurlija slavi rođendan pod obavezno ih uvijek netko od odraslih gledatelja ide smirivat jer isto tako kad je najbolji dio zahebavaju normalne ljude.

15 godina
Varanje u kinu

@Mar

Probaj s jednim filmom. Npr odeš na WC, ako nema nikoga, odeš u drugu dvoranu. Sumnjam da bi netko od gledatelja primjetio da si ti "iz druge galaksije"

A i ako te uhvate, kažeš da si fulao dvoranu.

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
16 godina
Varanje u kinu

al nebi ja ni to radio, gle ja bi recimo kupio kartu za neki film i lijepo uredno ga pogledao, kad taj film zavrsi izađem iz dvorane, i odem na internet preko moba, vidim koji film mi igra sljedece i u kojoj dvorani i samo sa hrpom ostalih uđem nutra, i tak cijelo vrijeme.

15 godina
mar123 kaže...

al nebi ja ni to radio, gle ja bi recimo kupio kartu za neki film i lijepo uredno ga pogledao, kad taj film zavrsi izađem iz dvorane, i odem na internet preko moba, vidim koji film mi igra sljedece i u kojoj dvorani i samo sa hrpom ostalih uđem nutra, i tak cijelo vrijeme.

Problem je što nije uvijek hrpa ljudi. Npr. dosta puta sam gledao film sa 4-5 ljudi u dvorani. A i filmovi ne startaju u isto vrijeme (bar u Osijeku)

16 godina
Varanje u kinu

u zg-u nikad nisam bio s manje od 30 ljudi i to je samo na predstavama do 5, ostale imaju hrpu ljudi, ako ne na pojedinim filmovima onda u hodniku sto je dovoljno da se ja uvucem gdje hocu. kazem, prvom prilikom cu isprobat.

17 godina
odjavljen
Varanje u kinu

I trebalo bi pocet varat, karte su im sramotno skupe, 34kn (3D jos skuplji) + kokice/cola, ako ides s trebom i ti sve placas mozes bed beza spick*t 150 kn.

I ak te uhvate u drugoj dvorani bez karte, kazes da si ih izgubio.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 12:11 (Edge).
13 godina
protjeran
E zato ja ne idem u kino nego lijepo skinut film sa the pirate baya, preko hdmi kabela mi je spojena moja 42 incna philipsica i brate udri film.Za zvuk imam 5.1 surround
Bf3 nick:makako2
16 godina
Varanje u kinu

da ali ti imas cam za skinut na pb-u, ako ti se to gleda super.

16 godina
Varanje u kinu

{#}

Stvarno ima "teenagera" koji to ne rade, ili barem ne znaju da se radi? {#}

Nemoraš niti tu jednu kartu platiti, ako ti se baš neće. Samo uđeš na izlaz. Je da je malo zaje*ano trčat po pokretnim stepenicama u suprotnom smjeru, ali može se...

Nakon što uđeš, apsolutno te nitko ništa ne pita...uživaj...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Varanje u kinu

gdje da uđem na izlaz u branimir centru? tamo je izlaz s lijeve strane blagajni a ulaz s desne i oni ce vidit kad ja uđem s lijeve strane.

16 godina
mar123 kaže...

gdje da uđem na izlaz u branimir centru? tamo je izlaz s lijeve strane blagajni a ulaz s desne i oni ce vidit kad ja uđem s lijeve strane.

I kaj budu trčali sa blagajni da te uhvate? LOL

Prije se moglo bez problema, sad sam čuo da ima neki lik koji baš stoji na izlazu, tako da se ne može (ali nije ni on uvijek tamo).

Uglavnom, ako ništa drugo, jednu kartu platiš...

EDIT: Vi ste svi preveliki ziheraši. Ako se švercaš, računaj na to da će te uhvatit. Ako nisi na to spreman - nemoj se švercat...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 13:31 (DamageHigh).
16 godina
Varanje u kinu

zato treba isplanirat sve tako da te ne uhvate :)

15 godina
Varanje u kinu

Ponesi ti svakako nekakvu palicu.

13 godina
neaktivan
Varanje u kinu

hahahaha, citam ove savjete i nemogu vjerovat kako ste dosjetljivi! ja se nebih usudio takvo sto niti mi je palo napamet,ali istina jest da samo jedan lik stoji na ulazu, uzme karte i to je to..tako da je realno svercanje moguce.
Cura i ja imamo shemu da ona uzme vecu torbu , unutra natrpamo kokice, perece i dvije kole od pola litre..nema sanse da im platimo colu 12 kuna, a karte su full skupe. Inace bi stukli masu para!

Svaka cast vama koji ste se odvazili svercati!

17 godina
(s)izgoreo kaže...

skinuo extended verziju filma kojeg upravo gledaš i smiješ se u naprijed i spojlaš{#}

jednom sam skoro išamarao balavce koji su to radili..

gledao sam Dark Knight i to dva dana nakon premijere a klinci išli gledat po drugi ili koji već put..

naravno, spojlali su film prvih pola sata.. uz prijetnju i pokazivanje svoje ćelave glave - zašutili su  {#}

nego.. kaj se tiče varanja.. cugu uvijek nosim iz vana, a nachose jedem obavezno sa umakom od sira (napunjeno do vrha)..

moram priznat da cineplexx po dosta toga šiša cinestar, jedino kaj ovi potonji imaju dosta razrađeniji marketing..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Varanje u kinu

cineplex? jel to ono kino na kaptolu? ja tamo nebi iso nikad, pa kino je uvijek prazno, ni zive duse, stolice pet puta losiej od cinestarovih, rupe za sok usrane i prolio sam cijeli sok po sebi itd.

16 godina
neaktivan
Varanje u kinu

Kad sam pročitao naslov teme mislio sam da netko vara curu u kinu {#}

16 godina
neaktivan
Varanje u kinu

U najgorem slučaju da vas uhvatite pravite se da ste retardirani pa ce vas samo izvest iz kina {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
Varanje u kinu

nemogu ni curu nac a di cu jos neku s kojom cu ju varat.

17 godina
mar123 kaže...

cineplex? jel to ono kino na kaptolu? ja tamo nebi iso nikad, pa kino je uvijek prazno, ni zive duse, stolice pet puta losiej od cinestarovih, rupe za sok usrane i prolio sam cijeli sok po sebi itd.

ne, to je bio movieplex.. sad su renovirali i sad je cineplexx.. mislim da su i dvorane renovirali..

uostalom, tamo ne hodam baš.. uglavnom idem u city centar east.. u osijeku (avenue mall) sam dosta hodao u cineplexx (zapravo, samo u cineplexx sam tamo išao)..

nego, tebi je ljepše kad je puna kino dvorana? meni ne.

ja i cura smo već par puta bili solo u dvorani i nema ljepšeg nego tako pogledat film, ko da sam doma a ispred mene platno od par stotina metara kvadratnih.. a privatnost i intima 100% (osim ako operater za projetkorom nije voajer :P).. cineplexx ima bolju uslugu, karte me manje koštaju, dobijem više hrane...  {#}

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
To radim svaki put kad odem s frendom u kino, pogledaml barem 4-5 filmova taj dan :)
16 godina
Varanje u kinu

ne, nisu oni nista obnavljali, dobio sam neke free karte pa sam otiso tamo. prelose, stolci puno manji i neudobniji od cinestara i to mi smeta. jedina prednsot su jeftinije karte koje sad nece bit problem kad cu se svercat.

17 godina

ako možeš, otiđi do cineplexxa u city centar east.. tamo imaju sve novo i dvorane su im perfektne.

mene cinestar neće više vidjet.. jedino ako cineplexx propadne :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice